Jump to content

Για οσους εχουν αποριες για τις κουβέρτες !!

overvolt

Recommended Posts

Εγω δεν εχω βαλει κουβερτες.............αλλα ο ανεμηστηρα ειναι απαρετητος......Και το αρθρο μαλλον αναφερεται σε TCCD ..........ELEOS τι να κλ@σουν οι κουβερτουλες με 2,6 βολτ............και τα 5 μηζ που πηρε καλα ήταν

απο οτι βλεπω μαλλον βοηθανε και οι κουβερτες....

Καπου ανεφερε για 10% με LN2 .....φανταζομαι θα ενδιαφεροταν για xtreme ορια ουτως η αλλως οποτε αν η τυχαρπαστη BH που ας πουμε οτι απο μαμα παει 263 τοτε το 10% θα ειναι 26Μηζ και θα δουλευει στα 289-290ΜΗζ.Καλη φαση μου ακουγεται....αντι για υδροψυξη θα βαλω αζωτο στις μνημες!!!!

Αλλα εστω και σε νορμαλ καταστασεις....απο απλες κουβερτες και αερα!Το 10% να γινει 2-3%?(σιγουρα δεν δουλευει αναλογικα το ολο θεμα με την ψυξη οποτε μαλλον δεν απεχω και πολυ..

Απο τα 242 με 2% παω στα 246-247 ενω με 3% καπου στα 249...

νομιζω παλι αξιζει....

και τα tccd ζεστενονται ...μιας και οι περισσοτεροι εχουν 2,8-2.9 ισως και λιγο παραπανω και αντι για 200-250 που ειναι τα default δουλεουν στα 300...παρολαυτα καμμια σχεση με BH οντως!!!

Αρχική απάντηση από apostglen46

Εγω δεν εχω βαλει κουβερτες.............αλλα ο ανεμηστηρα ειναι απαρετητος......Και το αρθρο μαλλον αναφερεται σε TCCD ..........ELEOS τι να κλ@σουν οι κουβερτουλες με 2,6 βολτ............και τα 5 μηζ που πηρε καλα ήταν

και ομως τα tccd παρολο που περνουνε 2,85 volt χωρις φανακι χτιπαγανε κατι 65+ ..... και με φανακι μαξ 38.

δεν ξερω πως εξηγιτε αυτο αλλα πως γινετε με λιγα volt να χτιπανε τετιεςς θερμοκρασιες

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [10-02-2006 22:05]

και ομως τα tccd παρολο που περνουνε 2,85 volt χωρις φανακι χτιπαγανε κατι 65+ ..... και με φανακι μαξ 38.

δεν ξερω πως εξηγιτε αυτο αλλα πως γινετε με λιγα volt να χτιπανε τετιεςς θερμοκρασιες

Αμα μας πεις με τη θερμομετρο μετρας , τοτε θα εχουμε περισοτερα να πουμε :)

Αρχική απάντηση από ΝTG [10-02-2006 20:13]

φανταζομαι θα ενδιαφεροταν για xtreme ορια ουτως η αλλως οποτε αν η τυχαρπαστη BH που ας πουμε οτι απο μαμα παει 263 τοτε το 10% θα ειναι 26Μηζ και θα δουλευει στα 289-290ΜΗζ.Καλη φαση μου ακουγεται....αντι για υδροψυξη θα βαλω αζωτο στις μνημες!!!!

Οπα, οπα, σταματα να φανταζεσε, αμα ξυπνησεις αποτομα, θα πεσεις απο το κρεβατι .. :D

Σε πειραζω.. :)

Οι μετρησεις ως τα 250-3 , εγιναν με σοβαρα μηχανηματα μετρησεων μνημων, οπου εκει φαινετε ολη η αληθεια .

νομιζω φτανει για σημερα το μαθημα της παραπληροφορησης........μην αρχισουμε παλι να λεμε για το ποιες ειναι αξιοπιστες μετρησεις και ποιες οχι.......το αν αξιζει να βαλεις αζωτο στα ΒΗ για να τα ανεβασεις στα 290 2-2-2-5 ειναι θεμα καθαρα προσωπικο του καθενα.

θα σε παρακαλουσα να γινεις καπως πιο σαφης σχετικα με το PDF......

οσο για το μπισκοτακι...................ουδεν σχολιον.νομιζα οτι μιλαμε με επιχειρηματα πλεον.......αν δεν εχεις απλα μην απαντας.........το σπαμ ειναι ανεπιθυμητο ξερεις.

Το διαβασες Η ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ( την σελιδα που ειναι και το θεμα της συζήτησης ) !!

Εάν δε το διάβασες , τότε άντε διάβασε το , και παράτα μας, στην ησυχία μας .

:p

Το ότι οι κουβέρτες «heat spreaders» δεν αποδίδουν (γι αυτό τις λεμέ κουβέρτες) δε σημαίνει ότι η ψύξη στις μνήμες δεν αποφέρει θετικά αποτελέσματα στον υπερχρονισμό των μνημών.

Φυσικά και δε θα σε αφήσουν να περάσεις τα εργοστασιακά όρια των εξαρτημάτων, που είναι ψηλότερα από αυτά που ανακοινώνονται και τυποποιούνται για λόγους ασφαλείας, και αυτά τα όρια είναι που επιζητούμε κατά την διάρκεια του o/c.

untitled5br1.jpg

Πρώτον αυτό γιατί είναι κακός βδελυρός και τρισάθλιος.

Δεύτερον εγώ είχα δει συγκριτικό το οποίο έδειχνε διαφορές:

1) Στις θερμοκρασίες, άρα κάτι ΑΡΚΕΤΑ σημαντικό.

2) Στις επιδόσεις (+5-10MHz ανάλογα με τα τσιπάκια - Μην ακούσω ότι δεν αξίζει, άλλο 10Χ260 και άλλο 10Χ270).

Μη με βάλεις να ξαναψάξω, ξέρεις ότι θα το βρω αλλά βαριέμαι. Μου φαίνεται λίγο χαζό να βάζουν όλες οι εταιρίες ψύκτρες χωρίς λόγο, ειδικά όταν κάτι OCZ και PQI διαλέγουν τα υλικά που βάζουν μετά από ατελείωτες ώρες δοκιμών.

Δίνουν ή δε δίνουν επιδόσεις πάντως, είναι όμορφες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.