Jump to content

Προγραμμα για total erase υπάρχει!?

pReHiStoRik

Recommended Posts

παίδες επειδή από όσο ξέρω το format δεν κάνει και τόσο καλό στο δίσκο άμα το κάνεις συνέχεια...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο...που να σβήνει τα πάντα μέσα από τον δίσκο χωρίς να κάνει format?

ευχαριστώ..

Θες να κάνεις φορματ χωρίς φορμάτ .... λίγο δύσκολο φίλε μου.

Έχεις κολήσει κάποιον ιό έτσι? Kατέβασε το Symantec Anti Virus Corporate, τρέχα τo AdAware, SpySweeper ξεχωριστά όντας στο Safe Mode !

Aλλιώς το TuneUp Utilities 2006 έχουν το TuneUp Shredder που διαγράφει ότι βρει, αρκεί να μην τρέχει στο background.

Αρχική απάντηση από pReHiStoRik [Σήμερα, στις 22:26]

παίδες επειδή από όσο ξέρω το format δεν κάνει και τόσο καλό στο δίσκο άμα το κάνεις συνέχεια...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο...που να σβήνει τα πάντα μέσα από τον δίσκο χωρίς να κάνει format?

ευχαριστώ..

το format δεν κάνει τίποτα.. Απλός σβύνει τα partition tables και τα entries για το που βρισκόντουσαν τα παλιά αρχεία κτλ.. Γιαυτό και με διάφορα προγράμματα μετά από format ξαναβρίσκεις (σχεδόν) τα πάντα. To low level format λέγανε ότι κάνει κακό στον δίσκο αν και εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει να πεθάνει κανας δίσκος από τα πολλά low level.

Μπορείς να κάνεις όσο format θες άφοβα πάντος ;)

παλιοτερα για να στησουμε ενα μηχανιμα η εστω για να κανουμε φορματ καναμε προτα λοου λεβελ και μετα τα υπολοιπα επερνε αρκετη ωρα αλλα ηταν καλυτερο απο το σκετο φορματ εκεινη την εποχη βεβαια το υποστηριζε και το μπαιος του καθε μηχανιματος, μετα για προγραμμα ειχαμε καπιο της οντρακ αλλα σιγουρα δεν κανει για τα σημερινα δεδομενα. αποκλειετε το λοου λεβελ φορματ να κανει κακο στο δισκο οπως και τα φορματ δεν κανουν κακο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.