Jump to content

Ενας ΕΡΩΤΑΣ Γενιέται... DFI & HYNIX D-5

Dagalidis

Recommended Posts

Ευχαριστώ βρε Eκλεκτέ..:D

Βρε παλουκάρια μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην κρίνετε με βάση το DFI SLR ULTRA D γιατί εδώ εγώ έχω nForce3 Ultra-D και ΟΧΙ nForce4 (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)...

Ακόμη ψάχνω να βρώ τον κατάλληλο συνδιασμό μνήμης και ταχύτητας CPU έτσι ώστε σε πρώτη φάση να σταθεροποιήσψ τις μνήμες ΟΣΟ το δυνατόν ποιό ψηλά, και μετά να βελτιώσω όσο μπορώ τα Timmings και τα ΜΗΖ της CPU χρησιμοποιώντας κατάλληλο FSB / Multi...

Aγάλι - αγάλι θα γίνει το μέλι.... :D

Να κάποιο άλλο παιχνίδι που κάνω με τις μνήμες ...

Εριξα λιγάκι και το vcore να "ξαλαφρώσω" λιγάκι την CPU από θερμότητα...:T:

post-153-1416072432,9631_thumb.jpg

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Aυτά μπορεί η μνήμη μέχρι τώρα και σε σκληρότερα timmings αρχίζουν τα προβλήματα (λάθη)...

Βέβαια με περιορίζει το 1:1 σε 2700+ και δεν μπορώ να βρώ ικανό συνδιασμό ώστε να έχω πχ 2800+ την cpu και 270 την μνήμη...:(

post-153-1416072433,5632_thumb.jpg

Αντε τώρα να εξηγήσω τα ανεξήγητα.

Ποιός είπε βρε παληκάρια ότι τα HYNIX δεν τραβάνε με την DFI nForce3 Ultra-D ?????

Συνεχίζω τα πειράματα & πειράγματα του BIOS και άρχισαν να δουλεύουν οι μνήμες στα 2.5-4-4-8 @ 272 2.8Vmem 1:1 1T ... :woot::eek: :clap:

post-153-1416072437,8079_thumb.jpg

Θα σφίξω λιγάκι τα timmings να δώ το Bandwidth που θα πάρω... :D

Το ωραίο είναι ότι μετά την επιτυχία που είχα με τα HYNIX, έβαλα στις ίδιες θέσεις και τα KINGSTON KVR PC3200 με Μicron τσιπάκια που δεν πήγαιναν πάνω από 220 - 225 με 3-3-3-8 2Τ και ως δια μαγείας έτρεξαν στα 251 3-3-3-8 1Τ :woot::confused: :confused:

Αν κάπποιος Χριστιανός βρεί τον λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά ας μου το πεί και εμένα γιατί έτσι όπως πάει στο Τέλος θα κάνω και κανένα 270 2-2-2-5 1Τ και θα κόψω τις φλέβες μου...

Τα KINGSTON έχουν σειρά αργότερα... :D

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:29]

με τι ψυξη εισαι?

Αέρας με ΧΡ120 @ 120αρη FAN στις 1300 στροφές περίπου @ 1.42 Vcore αλλά οι μνήμες είναι ξεβράκωτες και χωρίς ανεμιστήρι...:D

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Αέρας με ΧΡ120 @ 120αρη FAN στις 1300 στροφές περίπου @ 1.42 Vcore αλλά οι μνήμες είναι ξεβράκωτες και χωρίς ανεμιστήρι...:D

μπραβο ρε παληκαρε σε ζηλευω

:)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:44]

μπραβο ρε παληκαρε σε ζηλευω

:)

Γιατί να με ζηλεύεις βρε με έναν FX Dual Core ????? ????? :D

Oρίστε και το μαύρο χάλι των καλωδίων όπου ο αέρας είναι δύσκλο να βρεθεί όταν κλείσει το Case... :D

post-153-1416072437,8342_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Ολόγυμνες, άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία. ;)

δοκιμασε να βαλεις καμια κουβερτουλα.....

να δεις τι παζει

απο υερμοκρασιες πως ειναι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.