Jump to content

Η θύρα 6881 κ το 520 (το router της πotenet) ΝΟΤ LOVE

kreach

Recommended Posts

Πάντα είχα προβλήματα με την θύρα 6881 λόγω προβλήματα ΝΑΤ μέχρι που ήρθε ο ξάδερφός μου, "μπήκε" στις ρυθμίσεις του router (http://192.168.1.1) άνοιξε την θύρα κ επιτέλους είδα πράσινες φατσούλες να με περιμένουν στα Downloads του Αzureus ! Μετά από λίγες μέρες έπαψαν να εμφανίζονται οι πράσινες φατσούλες κ πήγα κ έκανα ΝAT/Firewall Test κ μου έβγαλε Νατ errors ! Τι να κάνω, πάω πάλι στις ρυθμίσεις του router κ βλέπω πως κάποιος πρέπει να έχει κάνει reset στο router. Ευτυχώς είχα καταγράψει τις κινήσεις του για τυχόν στραβή αλλά ΤΙΠΟΤΑ :(

Πάω 192.168.1.1, Services, NAT, NAT Options:NAT Rule Entry, Add κ γράφω

Rule Flavor: RDR

Rule ID: ν (όπου ν το νούμερο του Nat Rule πχ 3)

ΙF Name: ALL

Protocol: ANY

Local Address From: 192.168.1.xψz (το ip μου που βρήκα χάρη στην εντολή "ipconfig/all" κ όχι το ip του LAN)

Local Address To: >>

Global Address From: 0.0.0.0

Global Address To: 0.0.0.0

Destination Port From:6800

Destination Port To: 6900

Local Port: 6881 (έτυχε να διαλέξω το default του Azureus)

Μετά πήγα Services, IP Filter

Security Level: Low

Private Default Action, Public Default Action, DMZ Default Action: Αccept κ μετά Submit κ έτσι έγινε πράσινο το φωτάκι στο Οper. Status

Όσο αφορά το ενσωματωμένο Firewall του Router:

Firewall Global Configuration

Blacklist Status: Disable

Attack Protection: Disable

DOS Protection: Disable

Max Half open TCP Conn.: 25

Max ICMP Conn.: 25

Max Single Host Conn: 75

Δοκίμασα να πειράξω κ τo Bridge Configuration: Bridging, WAN to WAN Bridging, ZIPB αλλά δεν είδα διαφορά κ τα άφησα Disabled

Τέλος πήγα Admin, Commit & Reboot κ έκανα Reboot κ μετά Restart στο pc γιατί έπεσε η σύνδεση. Όταν άναψε πάλι τα settings ίδια αλλά ΠΑΛΙ NAT errors !!!

Tί στο καλό φταίει ??? Πήρα τηλ το "service" του πΟΤΕ αλλά μου είπαν πως δεν έχουν δικαίωμα να μου πουν ΠΩΣ γίνεται port fowarding :TD:

Καμμιά ιδέα ? Μήπως να αλλάξω router ή θα έχω προβλήμματα με το ελάχιστο service του οτε αφού δεν θα έχω πια το JetSpeed 520 της Intracom ?

YΓ: Κάθε τόσο πέφτει η σύνδεση κ αναγκάζομαι να βγάλω το router απ την πρίζα κ μετά να το ξανα συνδέσω πάλι. Η "πλάκα" είναι πως όλα είναι φυσιολογικά. Τα λαμπάκια του router εντάξη (πράσινα κ δεν αναβοσβήνουν), πάω στο 192.168.1.1 κ στην κεντρική τα λαμπάκια κι εκεί πράσινα ! Αυτό το παθαίνω κατά καιρούς 2φορές ημερησίως άλλοτε μια φορά την εβδομάδα ! Πάω για νέο router έτσι ?

Ευχαριστώ !

άλλαξε το 6881 και βάλε κατι μεγάλο, πχ εγω εχω το 50000, μιας και είναι default στο azureus το 6881, πολλοι clients Που προσπαθεις να συνδεθεις το κανουν ban με αποτελεσμα να βλεπεις μη πρασινες φατσουλες.

Tώρα τελευταία όταν κάνω Nat Test μου βγάζει

Testing port 50000 ... Unable to test: Invalid port given, or test service failed.

Another application may already be using this port.

To ξανα δοκίμασα κ μου έβγαλε ΝΑΤ Εrror.

ΣΙΧΑΘΗΚΑ πια !!!!! Δεν μπορεί, βρωμοδουλειές του πΟΤΕ ! ’λλωστε από πού κι ως που "ξαφνικά" να μην πιάνουν τα ίδια ακριβώς settings 2η φορά ? !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.