totally_wired Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 I ll be there (κατά πάσα)
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2006 #2 Φεβρουάριος 9, 2006 Εχει ωραιο φαγητο στο εστιατόριο απο κατω, το ΚΟΝΑ ΚΑΪ !
greekfragma Φεβρουάριος 9, 2006 #3 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:42] Εχει ωραιο φαγητο στο εστιατόριο απο κατω, το ΚΟΝΑ ΚΑΪ ! παρακαλω να αλλαξει ο τιτλος...... ''ΛΑΜΠΙΤΙΚΗ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΑ ΚΑΪ την ημερα των (Σ)βιστα''
ea6gka Φεβρουάριος 9, 2006 #6 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma παρακαλω να αλλαξει ο τιτλος...... ''ΛΑΜΠΙΤΙΚΗ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΑ ΚΑΪ την ημερα των (Σ)βιστα'' μεσα.
totally_wired Φεβρουάριος 9, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 9, 2006 Αύριο στο Ledra Marriot αίθουσα πόρος/μήλος
sotiris Φεβρουάριος 9, 2006 #8 Φεβρουάριος 9, 2006 sorry παίδες, θα ρχόμουνα αλλά μου τελειώσαν οι οβίδες. next time :hi: προσωπικά δεν θα έδινα αξία σε ένα τέτοιο event. edit: αγαπητό φίλτρο του έσελον, το μήνυμα αυτό είναι χιουμοριστικό. παρακαλώ πέρασέ το μαζί με τα άλλα. είμαι ειρηνιστής (γράφεις?)
spc Φεβρουάριος 9, 2006 #9 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εχει ωραιο φαγητο στο εστιατόριο απο κατω, το ΚΟΝΑ ΚΑΪ ! :devil: Αν θυμάμαι καλά, κάποιος (όχι ο γνωστός κούκλος) ήταν σε δίαιτα /:devil:
sotiris Φεβρουάριος 9, 2006 #10 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από spc :devil: Αν θυμάμαι καλά, κάποιος ήταν σε δίαιτα (και δεν ήταν ο γνωστός κούκλος) :devil: τη δίαιτα του προφιτερόλ? αυτή κάνω κι εγώ! εκπληκτικά αποτελέσματα, έβαλα 5 κιλά σε 2 μήνες!
spc Φεβρουάριος 9, 2006 #11 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisέβαλα 5 κιλά σε 2 μήνες! Εσύ τα πήρες βρε καθαρματάκι και τα ψάχνει η μοναδική μου αγάπη κανα μήνα τώρα; spam off
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2006 #12 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από spc :devil: Αν θυμάμαι καλά, κάποιος (όχι ο γνωστός κούκλος) ήταν σε δίαιτα /:devil: Αυτο ειναι μονιμο...οτι τρωω σε 6-7 ωριτσες εχει "απομακρυνθει" με το 70-80% των λιπων "ακατεργαστο" ΥΓ απο 18/01 εως τωρα... -24 kg !:devil:
greekfragma Φεβρουάριος 9, 2006 #13 Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:36] Αυτο ειναι μονιμο...οτι τρωω σε 6-7 ωριτσες εχει "απομακρυνθει" με το 70-80% των λιπων "ακατεργαστο" ΥΓ απο 18/01 εως τωρα... -24 kg !:devil: με το μαλακο αγορινα.......μην φτασεις σε σημειο να σε παιρνει ο αερας σαν τον ανστοπαμπλ...... ΜΑΣΑ ΤΑΗΜ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:banging:
trendy Φεβρουάριος 9, 2006 #14 Φεβρουάριος 9, 2006 FYI ήμουν αυτό το 2ήμερο στο cisco expo 2006 στο Intercontinental.Ομιλίες από το πρωί για τεχνικά και επιχειρηματικά θέματα, άφθονα αναψυκτικά, μεσημεριανός μπουφές, τσάντα για laptop δώρο σε όλους και ομπρέλα σε όσους συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης.Να μην παραλείψω τις όμορφες παρουσίες (άνω του 1,75 με τακούνια πάντα) από την υποδοχή της έκθεσης μέχρι την είσοδο των εκθέσεων.Όχι τίποτα άλλο, να τη συγκρίνουμε με την έκθεση που θα οργανώσει η MS.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.