Deus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά μου έδωσε αυτό το block κάποιος που το είχε αγοράσει για να κάνει w/c αλλα δεν προχώρησε. Μου είπε πως λέγεται aqua έψαξα στο net αλλα δε βρήκα τίποτα σχετικό με aqua και τέτοιο block. Το μονο που γραφει πάνω είναι είναι αυτοκόλλητο made in Germany. Έχει κανεις ιδέα περί τίνος πρόκειται? αξίζει να το χρησιμοποιήσω? **Sorry για την κακή ποιότητα του image είναι από webcam** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Φεβρουάριος 9, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Mου δίνει την εντύπωση πως χρειάζεται δυνατή αντλία.σωστo η λάθος? Δεν ξέρω πολλά από w/c systems όσα μπορώ να καταλάβω με τη κοινή λογική και από τα how το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Deus Mου δίνει την εντύπωση πως χρειάζεται δυνατή αντλία.σωστo η λάθος? Δεν ξέρω πολλά από w/c systems όσα μπορώ να καταλάβω με τη κοινή λογική και από τα how το για να δεις αν θελει δυνατη ανλια απλα συνδεσε το σε μια να δεις η ροη πως ειναι χωρις μπλοκ και μετα με το μπλοκ....για δες στο www.frozencpu.com νομιζω οτι καπου εκει το ειχε παρει το ματι μου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 σαν Alphacool μου κανει το μπλοκ αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_18_66_173νομιζω οτι μιαζει αρκετα με τα 2 πρωτα αριστερα......αν και εχω την εντιποση οτι αυτο που εχεις ειναι παλιο μοντελο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Φεβρουάριος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 μέτρησα τα ρακόρ και έχουν εσωτερική διάμετρο 8mm μικρά δεν είναι?αξίζει να το block να το χρησιμοποιήσω η να πάω για άλλο??βρίσκω παρόμοια στο net αλλα αυτό όχι μάλλον θα είναι καμια μούφα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Φεβρουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 μπορεί να το έφτιαξε και ο ίδιος eleven blocks λέμε,εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Φεβρουάριος 9, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 αυτό θα κάνω λείαν σύντομος θα δοκιμάσω και αυτή τι μούφα κάποια στιγμή να δω τι παίζει το έχω πάρει ζεστά το θέμα όπου βλέπω πλαστικά κουτάκια σκέφτομαι tanks και ρακορια και όπου βιτρίνες με υδραυλικό εξοπλισμό κοιτάζω μήπως εντοπίσω καμια περίεργη αντλία άντε να μπει και εδώ το νερό στο αυλάκι:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.