leros2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 Καλημέρα σε όλους, ενω έπαιζα fifa η οθόνη μου άρχισε να εμφανίζει παράξενα τετράγωνα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να παίζω ακάθεκτος.Κλέινω το fifa όλα καλά, κλείνω το pc ανοίγω την επόμενη μέρα και απο τότε η επιφάνεια εμφανίζεται πιο θολή και το χειρότερο όλα απεικονίζονται με είδωλο στην δεξιά τους πλευρά.Τα ίδια και στα παιχνίδια.Εγκατάσταση απεγκατάσταση driver τα ίδια ακόμα και χωρις drivers.Μόνο σε 1 restart που έκανα επανείλθαν αλλα μετα πάλι τα ίδια. Που και που πετάει μπλε οθόνη οτι κάποια συσκευη δεν δουλεύει σωστά και με τα ακαταλαβίστικα νούμερα και γράμματα. Το συμβάν έγινε πρώτη φορά μετα απο την επιλογη auto overclock στο μενου της nvidia. Ενοειται οτι έχει απενεργοποιηθεί απ οτότε... Λέςτε να τα έπαιξε η κάρτα γραφικών?????? Η υποπτη κάρτα είναι μια 6600gt 128mb agp. Πάνω στην ΄ωρα που περιμένω την καινούργια μου οθόνη (20αρα ) θα μείνω χωρίς κάρτα????
Qlim4X Φεβρουάριος 9, 2006 #3 Φεβρουάριος 9, 2006 ετσι την ειχα παθει και εγω με μια 6800GT ..... δοκιμασε μια αλλη καρτα για να σιγουρευτης και στιλτινα για rma...
leros2004 Φεβρουάριος 9, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 9, 2006 Θα την δοκιμάσω σε αλλο pc για να σιγουρευτώ.Σε περιπτωση που την στείλω για rma πρέπει να πάρω την ίδια ή μπορω να επιλέξω άλλη κάρτα + την διαφορά πάντα
leros2004 Φεβρουάριος 12, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 12, 2006 Το πρόβλημα διορθώθηκε μάλλον απο μόνο του.Τώρα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε απο βάλε βγάλε οδηγούς είναι οτι την καρτα την βλέπει είτε ως pci είτε ως pci x0 .Πως γίνεται να ξαναγυρίσω στο agp..... το οποίο είναι η κάρτα γραφικών.Αποτέλεσμα αυτής της παρεξήγησης είναι πολυ απργή κίνηση στα παιχνίδια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.