Jump to content

Πρόβλημα με Firewall-Τοίχος Προστασιας

Fotis_1989

Recommended Posts

Προσφατα κατεβασα απο το δικτυο το McAfee aio 2006! Απο την στιγμη που το εγκατεστησα ειχα προσβαση στο δικτυο αλλα δεν μπορουσα ουτε να ανοιξω ιστοσελίδες ουτε να κανω τίποτα αλλο! Μπορεί καποιος να μου πει τι ρυθμήσεισ πρεπει να κανω για να δουλέυει σωστά? Επισησ το τοιχοσ προστασιασ των WIndows (XP pro) δεν μπορω να το ενεργοποιήσω διότι δεν μου επιτρέπει καν να κανω klick πάνω στο "ενεργοποίηση" Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθήσει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:blink:

Καλώς ήρθες :D

Συνήθως τα firewall σε ρωτάνε αν επιτρέπεις να χρησιμοποιήσει το Internet κάποια εφαρμογή. Αν από βιασύνη ή λάθος δώσεις άλλη εντολή μπορείς πάντα να το αλλάξεις από τις επιλογές Applications, Rules, Programs (ανάλογα με το πρόγραμμα η ονομασία του μενού βέβαια). Ψάξε λίγο το McAffee και θα το βρεις. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει δυστυχώς, ίσως κάποιος εδώ να ξέρει καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.