Fotis_1989 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 Προσφατα κατεβασα απο το δικτυο το McAfee aio 2006! Απο την στιγμη που το εγκατεστησα ειχα προσβαση στο δικτυο αλλα δεν μπορουσα ουτε να ανοιξω ιστοσελίδες ουτε να κανω τίποτα αλλο! Μπορεί καποιος να μου πει τι ρυθμήσεισ πρεπει να κανω για να δουλέυει σωστά? Επισησ το τοιχοσ προστασιασ των WIndows (XP pro) δεν μπορω να το ενεργοποιήσω διότι δεν μου επιτρέπει καν να κανω klick πάνω στο "ενεργοποίηση" Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθήσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Καλώς ήρθες Συνήθως τα firewall σε ρωτάνε αν επιτρέπεις να χρησιμοποιήσει το Internet κάποια εφαρμογή. Αν από βιασύνη ή λάθος δώσεις άλλη εντολή μπορείς πάντα να το αλλάξεις από τις επιλογές Applications, Rules, Programs (ανάλογα με το πρόγραμμα η ονομασία του μενού βέβαια). Ψάξε λίγο το McAffee και θα το βρεις. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει δυστυχώς, ίσως κάποιος εδώ να ξέρει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.