Jump to content

Ας μιλήσουμε για τις 7800GS (agp)...

Freedom

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:37]

cod2 140fps ? σε dx7 mode το τρεχεις ή σε 9 ? soft smoke ? texture quality ? corpses ? shadows ? τοσα εχεις οταν γινεται χαμος στην οθονη ( βλεπε pointe de hauc ) ή οταν κοιτας τον τοιχο ? :p

οταν κοιταω τον τοιχο :tomato::innocent:

με dx9 ολα στο φουλ σε 1280 σε μαχη 65 fps μετρημενο με fraps . :whistling

:upside: :upside: :upside:

• 2 months later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

GeForce 7800 GS+ SILENT 512MB GDDR3

- GeForce 7900 GT GPU running at 450MHz+ (Great Overclocking Potential)

- 512MB 1250MHz+ high speed GDDR3 memory (Great Overclocking Potential)

- Superscalar 24-Pipe GPU Architecture

- SILENT Cooling solution

- High-Speed DDR 256-bit Memory Interface

- Dual 400MHz RAMDACs

φαινεται πολυ καλη αλλα βγηκε σε μολις 1500 κομματια. Την εχει παρει κανεις να πει εντυπωσεις?

• 3 weeks later...

Μιας και υπάρχει ήδη thread για την 7800gs είπα να μην ανοίξω άλλο :D

Ήθελα να ρωτήσω... Μια χαρά οι επιδόσεις της GS απ' οτι βλέπω και από τα παιδιά που την πήραν. Αλλά, πώς είναι δυνατόν μια Χ850 ΧΤ (και ΡΕ) να είναι πιο γρήγορη από μια 7800GS? Το ανάποδο δεν θα έπρεπε να γίνεται? Πραγματικά μου έρχεται περίεργο...

Και τα ρολόγια είναι υψηλότερα στις 7800...

Εσείς τί λέτε? Mήπως φταίει ο τύπος της μνήμης?

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

GeForce 7800 GS+ SILENT 512MB GDDR3

- GeForce 7900 GT GPU running at 450MHz+ (Great Overclocking Potential)

- 512MB 1250MHz+ high speed GDDR3 memory (Great Overclocking Potential)

- Superscalar 24-Pipe GPU Architecture

- SILENT Cooling solution

- High-Speed DDR 256-bit Memory Interface

- Dual 400MHz RAMDACs

φαινεται πολυ καλη αλλα βγηκε σε μολις 1500 κομματια. Την εχει παρει κανεις να πει εντυπωσεις?

Ναι εγώ την τσίμπησα και η κάρτα απλά πετάει το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κόβει το cpu παρόλο που είναι στα 4ghz μάλλον 8ελει και άλλο.

Στην κάρτα όσο συκονεις μεγαλύτερες αποδόσεις τόσο μεγαλύτερη απόδοση έχει σε σχέση με την 6800gt u μάλλον λόγω τον 24pipes

• 3 weeks later...

K εγω την πηρα αυτην την καρτα αλλα το ανεμιστηρακι δ δουλευει, κ ετσι περιμενω να την αλλαξω. Ομως επειδη την πηρα απο εξωτερικο κ θα αργησει πολυ να γινει η αλλαγη μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω ενα αλλο ανεμιστηρακι? Αν ναι ποιό?

Αρχική απάντηση από paokkerkir

K εγω την πηρα αυτην την καρτα αλλα το ανεμιστηρακι δ δουλευει, κ ετσι περιμενω να την αλλαξω. Ομως επειδη την πηρα απο εξωτερικο κ θα αργησει πολυ να γινει η αλλαγη μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω ενα αλλο ανεμιστηρακι? Αν ναι ποιό?

όχι φίλε..... το μαμά μαμαει άσχημα

επίσης δεν παίζει να βρεις κατάλληλη ψήκτρα γιατί έχει περίεργο σχεδιασμό από κάτω μνήμες bridge

εκτός αν βάλεις νεράκι αλλά πάλι θα πρέπει να κανείς κάτι για το bridge..

πια έκδοση πήρες με τα 20 η 24 pipelines

Πάντως παιδες οι δυο 7800gt που εστησα και της pixelview και της Albatron δεν πανε πολυ

Και εξηγούμαι

Pixelview max core 465 mem 1180

Albatron max core 463 mem 1103

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000

Πάντως παιδες οι δυο 7800gt που εστησα και της pixelview και της Albatron δεν πανε πολυ

Και εξηγούμαι

Pixelview max core 465 mem 1180

Albatron max core 463 mem 1103

H gainward μου πάει πύρινα 550 και μνήμες 1500 αλλά δεν είναι ακριβός gs έχει πάνω g71 ακα 7900gt-gtx

Παιδια τελικα δουλευει το ανεμιστηρακι. Δ την ειχα τοποθετησει καλα. Με τα 24 pipelines ειναι. Αλλα εχς αλλο προβλημα.. Δεν μπαινει στα Windows! Κανει to post κανονικα αλλα εκει που πρεπει να βγαλει το Windows XP Logo, σβήνει η οθόνη! Τι να κάνω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.