Jump to content

Ας μιλήσουμε για τις 7800GS (agp)...

Freedom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ απαντες...

Προσφατα έγινα ιδιοκτήτης μιας POV 7800GS agp και επειδή η καρτούλα είναι πολύ καινουρια είπα να ανοιξω ένα θρεντάκι για αυτήν για να ξέρουν οσοι ενδιαφέρονται τι παιζεται πανω κατω...οι μελλοντικοι ιδιοκτήτες ας δώσουν ένα χεράκι σε αυτό το θρέαντ οταν την αποκτήσουν...

Το συστημα μου αποτελειται από έναν 2.8@3.46Ghz PresHot (133@165Mhz FSB, χωρις HT), 2Gb RAM στα 400@413Mhz και με αυτό έγιναν οι μετρήσεις...

Εκπλήξεις εκτός απο το γεγονός οτι η 7800GS ΔΕΝ περιλαμβάνεται στον τελευταίο official driver της Nvidia τον 81.98 (κατέβηκε απο το Guru3d ο 83.60 και όλα ΟΚ) και απο το γεγονός οτι στην περίπτωση μου τουλαχιστον δεν μου εβγαιναν οι επιλογες για OC στο τελευταίο Rivatuner (15.8) ουτε με τον 83.60 ουτε με τον 83.40 (που σε κάποια αγγλικά reviews φαινεται να μην έχει πρόβλημα)...το καλό της υποθεσης είναι οτι ο 83.60 έχει built-in to OC interface οπότε επαιξα με αυτό...

Μεχρι και αυτή την στιγμή, μετά απο παααααρα πολλά benchmarks και λίγες ώρες Fear η θερμοκρασία της gpu δεν ανέβηκε πάνω απο τους 73 βαθμους (με το μεγιστο OC που κατάφερα) Κελσίου, με idle θερμοκρασία 49-50C (θερμοκρασία δωματίου 20C)...βάλτε 46C σε idle με την επιλογή "Fan always on" ενεργοποιημενη...

Θορυβο εγώ προσωπικα δεν ακούω απο το ανεμιστήρι της κάρτας ακόμα και όταν ενεργοποιώ την επιλογή "Fan always on" από τον driver...

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι χρονισμένη απο την μάνα της στα 375/1200...

post-58-1416072419,887_thumb.jpg

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Ακολουθουν τα κλασσικά benches...

3dMark2001SE: 21099 (ναι, ναι, ξέρω, δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαι με το συγκεκριμένο...)

post-58-1416072419,9884_thumb.jpg

Εν συνεχεία δοκιμαστηκαν οι δυνατότητες της στο OC...μετά απο πολλές δοκιμές εφτασε στα 510/1.32Ghz...οι μνημες δεν πάνε ρουπι παραπάνω (δεν περνάνε το test του driver) ενώ o πυρήνας τραβάει bench και στα 520 με τα σχετικά artifacts παντα...

Οι μετρήσεις είναι στα 510/1.32Ghz...

post-58-1416072420,0419_thumb.jpg

Φιλε Νικο για την καρτα δεν εχω να πω τιποτα

by the way μεγειες και καλοδουλευτη

αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ :)

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 22:45]

Φιλε Νικο για την καρτα δεν εχω να πω τιποτα

by the way μεγειες και καλοδουλευτη

αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ :)

Να είσαι καλά Μιχάλη πολεμικέ...

(και σιγά να μην μπορουσατε να με ξεφορτωθείτε...μουχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!)

:)

μουλτιραμα την ειδα σημερα που πηγα να παρω κατι.

Η καρτα κλοκαρει πολυ καλα.Δεν θυμαμαι να ηταν τοσο ευκολο να πιασεις 14500+ με 6800 σειρες.

με γεια!

πολυ καλες επιδοσεις και εγω που περιμενα τοσο καιρο για την 6800gs μαλλον θα παω να την ριξω καμια ματια.Απο ρευμα τη λεει? με 300watt που ειμαι θα εχω προβλημα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.