jax7480 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2009 Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε i7.Επεξεργαστης καθαρα λογω οικονομικων θα ειναι ο 720.Απο εκει και περα τι εχετε να προτεινετε για μητρικη και μνημες?Το budget και για τα 3 ειναι περιπου 700€.Να αναφερω απλα οτι η μητρικη δεν θελω με τιποτα να ειναι DFI (κακες εμπειριες με Χ48) οπως επισης οτι θα προτιμουσα να ειναι καποια Asus, αλλα οχι απολυτα.Στις μνημες δεν εχω ιδιαιτερες προτιμησεις. 3 ή 6GB kit, με προτιμηση στα 6 αλλα αν δεν μας παιρνει οικονομικα δεν θα τα βαψω και μαυρα.Υ.Σ. sisman ετοιμασε το ρευστο για τον Q9550.Υ.Γ. eleven, οποτε μπορεις για καπακι για το μπλοκ (πλεξι) ενημερωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε i7.Επεξεργαστης καθαρα λογω οικονομικων θα ειναι ο 720. Απο εκει και περα τι εχετε να προτεινετε για μητρικη και μνημες? Το budget και για τα 3 ειναι περιπου 700€. Να αναφερω απλα οτι η μητρικη δεν θελω με τιποτα να ειναι DFI (κακες εμπειριες με Χ48) οπως επισης οτι θα προτιμουσα να ειναι καποια Asus, αλλα οχι απολυτα. Στο Χ58 ASS-US και DFI δεν εχουν καμια σχεση.Η DFI βγήκε απο τα Top Mobo..μπες στο XS να δεις τι κράξιμο πευτει στην ASUS για το αθλιο BIOS Support (σε ολες τις mobo). Οπως και καμια σχεση δεν εχει το Χ48 με το X58 για να μπορεις να μεταφερεις τις κακιες εμπειριες. Δεν ξερω αν εμεινες ευχαριστημενος απο την M2F. Προσωπικα μπορουσα να παρω καπια Gigabyte ή DFI που κανει ακριβως τα ιδια και καλυτερα με λιγοτερα $$.Για μενα προσωπικά ηταν η πρωτη και τελευταία ΑSUS. Περισσότερα θα ξερει να σου πει ο αντρεας που εχει X58 + DFI. Δεν εχεις και πολλες επιλογες.. Asus P6T (1366, DDR3, X58) DFI Lanparty DK X58-T3eH6 (s1366, DDR3, X58) Asus P6T Deluxe V2 (1366, X58, DDR3) DFI UT X58-T3eH8 (s1366, X58, DDR3) Εγω θα έπερνα Καποια DFI.Ολες κανουν τα 4 Gigs για παραπανω δεν ξερω οπως δεν ξερω και τι σκοπο εχεις. Για μνημες δες εδω... http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Στο Χ58 ASS-US και DFI δεν εχουν καμια σχεση.Η DFI βγήκε απο τα Top Mobo..μπες στο XS να δεις τι κράξιμο πευτει στην ASUS για το αθλιο BIOS Support (σε ολες τις mobo). Οπως και καμια σχεση δεν εχει το Χ48 με το X58 για να μπορεις να μεταφερεις τις κακιες εμπειριες.Δεν ξερω αν εμεινες ευχαριστημενος απο την M2F. Προσωπικα μπορουσα να παρω καπια Gigabyte ή DFI που κανει ακριβως τα ιδια και καλυτερα με λιγοτερα $$.Για μενα προσωπικά ηταν η πρωτη και τελευταία ΑSUS. Περισσότερα θα ξερει να σου πει ο αντρεας που εχει X58 + DFI. Δεν εχεις και πολλες επιλογες.. Asus P6T (1366, DDR3, X58) DFI Lanparty DK X58-T3eH6 (s1366, DDR3, X58) Asus P6T Deluxe V2 (1366, X58, DDR3) DFI UT X58-T3eH8 (s1366, X58, DDR3) Εγω θα έπερνα Καποια DFI.Ολες κανουν τα 4 Gigs για παραπανω δεν ξερω οπως δεν ξερω και τι σκοπο εχεις. Για μνημες δες εδω... http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2640 Σκοπος ειναι να ποιασει περι τα 4G, οχι σωνει και καλα για καθε μερα με το νερακι. Απο εκει και περα δεν θελω να ασχοληθω τοσο πολυ, δηλαδη δεν θελω να φαω κανα μηνα για την DFI για να βρω που ειναι stable ή ποσο μπορει να benchαρει, οπως με την X48. Απο την M2F εμεινα αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ψαχνω τα απολυτα νουμερα, ουτε τα τρελα OC. Ενα κλασικο OC για καθημερινα θελω, για να μην δουλευει στοκ. Για μνημες το ειδα το thread αλλα εδω στο Ελλαδα τι υπαρχει ειναι το θεμα. Για εξω τα ειδα τα λινκ αλλα δεν παιζει παραγγελια απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Σκοπος ειναι να ποιασει περι τα 4G, οχι σωνει και καλα για καθε μερα με το νερακι.Απο εκει και περα δεν θελω να ασχοληθω τοσο πολυ, δηλαδη δεν θελω να φαω κανα μηνα για την DFI για να βρω που ειναι stable ή ποσο μπορει να benchαρει, οπως με την X48. Εχε στα υποψιν σου οτι...οτι και να παρεις θα ψαχτεις πολυ. Εχω ακουσει πολους να βγαζουν Prime/Bench στα 4 Gigs και με ΑSUS και Mε DFI...και να τους Freezarei σε FF ή COD. Οποτε αφου θα παρεις παρε κατι σιγουρο. Επισης σπουδαίο ρολο παιζει και ο IMC του CPU..καλυτερα περιμενε να ερθει (αν δεν εχει ερθει το D0 stepping) εχει κατι τρελα αποτελεσματα στο XS.. (4700 με νερο φαση) οποτε γιατι οχι να μην εχεις και τα 4200 για 24/7. Για μνημες δεν ξερω να σου πω πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Απρίλιος 25, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Με την evga που έχω έπιασα τα 4G με ιδιαιτερη ευκολία χρησιμοποιώντας το e-leet utility μέσα από τα windows και έιμαι 24/7 stable με νερό benchmarking μέχρι τα 4201Mhz νομίζω ότι έχει και άλλο αλλά με κόβουν οι μνήμες gskill 6gb (δεν παίζουν με όλους τους διαιρέτες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Απρίλιος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Και εγω πιστευω πως με DFI δε θα μπλεξεις, ειναι και τελειος διαφορετικο σοκετ, μπορει να ειναι πολυ καλυτερα ;-) Μηπος θα επρεπε να περιμενεις τα καινουρια στεπ? Ειδα και γω κατι αστρολογικα νουμερα στο XS.. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=219898 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 27, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Τα νεα stepping εχουν ερθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Εγώ θα προτιμούσα gigabyte ud5 Και τις chaintech apogee gt Που πάνε μια χαρούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 28, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Την foxconn flamingblade να τολμίσω να την προτείνω? Προκείται για φθηνή μητρική τουλάχιστο τώρα για απόδοση δεν ξέρω τίποτα. Ώσο για asus εγώ μόνο για ROG θα πήγαινα, αλλιώς, DFI, Foxconn ή EVGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 28, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Πολύ έμπιστο άτομο μου πρότεινε να μην την πάρο DFI απόμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 28, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Πολύ έμπιστο άτομο μου πρότεινε να μην την πάρο DFI απόμενα Τι θέλει να πεί ο ποιητής??..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 28, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Τι θέλει να πεί ο ποιητής??..... O Ποιητής έχει κονέ στην Foxconn.. και ανεφερεται στην Foxconn Flamingblade. Aσε που ''το Wind κλοκαρει καλυτερα απο foxconn ©™''..:respect: για αυτο και προτεινει DFI και αυτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 28, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 wind ---- 2ghz oc 414mhz ram 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Η Foxconn δεν φαινεται και τοσο ασχημη τουλαχιστο συμφωνα με αυτους:http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2861 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 28, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Αν θες να μάθεις κιάλα στείλε ένα pm με το msn σου =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 28, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Μαλλον για την DFI θα παω. Αλλα αν φαω πανω απο 2 ωρες για εγκατασταση λειτουργικου, στον επομενο καφε, θα την φερω μαζι και θα μοιραζω κομματακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 29, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Ερωτηση προς οσους γνωριζουν.Το συστημα αποτελειται αυτη την στιγμη απο 4πυρηνο Q9550 στα 3.83@ stock volt, 2x2GB RAM, Asus Maximus II Formula, 5 δισκους (2 SSD), 9800GTX+ και υδροψυξη (αντλια Swiftech MCP655).To τροφοδοτικο ειναι ενα Corsair 650Watt.Θα σηκωσει τον Core i7 ή παμε και για νεο PSU??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 29, 2009 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Μια χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Ιούνιος 30, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Μια χαρά είναι+1Εγώ με coolermaster m700w, δεν το έχω ακούσει ποτέ να σφυρίζει από υπερθέρμανση, ακόμα και τώρα το καλοκαίρι. Και τις τάσεις/ρεύματα τα βλέπω μια χαρά. Το ζόρισμα βέβαια που τρώει από μένα είναι διαφορετικό πιθανόν σε σχέση με σένα, γιατί έχουμε διαφορετική κάρτα γραφικών, την οποία δεν τσιτώνω ιδιαίτερα. Τον επεξεργαστή όμως τον τσιτώνω συνεχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.