outlaw Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 Σκέφτομαι ν αγοράσω ένα 226άρι tec και ένα dedicated τροφοδοτικό να δροσίσω λίγο παραπάνω τον venice μου. Το wc μου, αποτελείται απο -block 11 (plexy καπάκι)-σωλίνες 1/2 έξω-2x black ice pro 240 σε Υ-L30 (βυθισμένη στο tank)-4x Tt fans @ ~1500rpmH πρώτη ερώτηση είναι φυσικά, άμα θ αντέξει η υδρόψηξη. Δεύτερον, πόσο δύσκολη είναι η μόνωση? Φαντάζομαι οτι το όλο θέμα είναι η cold plate η οποία θα στιριχθεί με βίδες μέσω των socket A τρυπών του crusader, οπότε θα είναι κομματάκι μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 άσχετα από ότι θα σου απαντήσουν γνώμη μου είναι ότι με τα λεφτά του τεκ κ του τροφοδοτικού, μαζί με την αξία του w/c setup σου πουλώντας τα, παίρνεις ένα custom phase change με καλύτερα αποτελέσματα. άσε που φοβάμαι ότι αν γλυκαθείς από το τεκ θα πας έτσι κι αλλιώς προς τα εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 150 περίπου άμα τα πάρω απο την DD (αλλά ψάχνω για εντώς Ε.Ε. διότι το Ελληνικό τελωνείο καραδωκεί.....)....άντε και πόσο να πουληθεί μτχ. wc?.....150 στη καλύτερη?.....300 σου λέω για super optimum σενάριο.....με 300 αγοράζει κανείς custom phase?....να φτιάχνω, δε ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 αν θες να βαλεις τεκ θα σου προτινα να αλαζες το μπλοκ με ενα το eleven που εχει φτιαξει και ειναι μονο για τεκ για να απαγαγει την θερμοτιτα απ ολη την επιφανια και οχι μονο απο το κεντρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 με 300 οχι αλλα με λιγα παραπανω περνεις ενα Devil Παντως αν θες εχω εδω ενα 400αρι τεκ και dedicated τροφοδοτικο για tec που τα πουλαει ενα παλικαρι σκοτωμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.