Jump to content

Χ1600ΧΤ vs X800GTO2

cattino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λεω να αλλαξω συστημα συντομα και δεν μπορω να αποφασισω για καρτα γραφικων. εχει κανεις Χ1600ΧΤ? θα πηγαινει καλυτερα απο μια GTO2 κλοκαρισμενη με βιοσ Χ850χτ?????

η gto2 κλοκαρισμένη με AMD 3500 δίνει στο 3dmark05 κάπου στα 6300. Η X1600XT δεν ξέρω αλλά μπορείς να το βρείς σχετικά εύκολα υποθέτω. Προς ενημλερωση σου η GTO2 αν κλοκαριστεί θέλει επιπλέον cooling - όπερ - ARCTIC ATI SILENCER 5 REV.2 όπου αυτό είναι επιπλέον άλλα 20 ε στο αρχικό κόστος. Από τελικές τιμές έχει δει? τι λένε?

την GTO2 την εχει ενας φιλος και την εχω δει η Χ1600ΧΤ διαβασα κατι για 5300 στο internet. αλλα ειναι 40 euro λιγοτερο η τιμη και ειναι και καινουρια!!!

Tα 3d μαρκ της χ1600χτ ουδεμια σχεση εχουν με τις επιδοσεις της [optimize ?] . Μπορει να εχει σχετικα υψηλο σκορ σε 3dmark αλλα στα παιχνιδια βγαζει πολυ λιγότερα fps και απο καρτες που εχουν χαμηλοτερο 3dmark [aka x800xl].

Κλεισε τα ματια και πάνε παρε την gto2./

Athens2004 ειδα κατι τραγικα fps σε παιχνιδια αλλα δεν μπορω να το χονεψω. ειναι πολυ ψηλα χρονισμενη η Χ1600ΧΤ 690core kai 1380 μνημη. την περιμενα πολυ καλυτερη

Φυσικά μπορεί να πάρεις μια GTO2 και να μην κλοκάρεται - εξαρτάτε από το BIOS!!!!!!!!!! Τι σημαίνει αυτό?, αν πας να αγοράσεις gto2 δες προσεκτικά αν είναι χρησιμοποιημένη γιατί πολλά τζιμάνια τις περνούν, τις τεσταρουν να δουν αν πουσάροντε και αν όχι τις πάνε πίσω με κάποια δικαιολογία και παίρνουν άλλη. Πρωσοπική μου γνώμη, σε αυτό το επίπεδο,..δώσε καμία 70 ε παραπάνω και πάρε μια 7800 GT.

Χ1600ΧΤ (καινουρια) εννοω πιο καινουριο μοντελο......αμα ειναι να δωσω παραπανω λεφτα μαλλον θα παω σε Χ1800ΧΤ......θελω να αλλαξοπιστησω απο amd & nvidia σε intel & ati!!!!

την 6600gt την κερδίζει η XT.. σε σχέση με X800GT είναι ελαφρώς κάτω, ωστόσο υποστηρίζει SM 3 και HDR, που η GT δεν τα έχει... άρα σε νεώτερα παιχνίδια, θα είναι σαφώς καλύτερη!

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 18:07]

την 6600gt την κερδίζει η XT.. σε σχέση με X800GT είναι ελαφρώς κάτω, ωστόσο υποστηρίζει SM 3 και HDR, που η GT δεν τα έχει... άρα σε νεώτερα παιχνίδια, θα είναι σαφώς καλύτερη!

+ ότι με 100 ευρώ κάνεις Sli που εκεί ξεφέυγει...

pS: Σβίσε κανα pm raaaaaaaaaaaaaaaaaa:bye:

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 18:10]

+ ότι με 100 ευρώ κάνεις Sli που εκεί ξεφέυγει...

pS: Σβίσε κανα pm raaaaaaaaaaaaaaaaaa:bye:

crossfire εννοεις. τι παιζει με αυτο? βαζω μια καρτα ιδια η οτι να ναι της ATI? πρεπει βεβαια να παρω mobo που να υποστηριζει τετοια λειτουργια.

Βαζεις ΑΤΙ οτι να ναι αρκει η μια να ειναι mastercard.

Απο κει και περα δες κατα την γνωμη μου νεα τεχνολογια,δηλαδη Χ1600ΧΤ αρχικα και μετα παιρνεις αλλη μια για crossfire.

δες και εδω

Α και εννοειται οτι εκτος απο την mastercard,την κανονικη θες και την καταλληλη mobo.

δηλαδη,Radeon Xpress 200 CrossFire Edition ή Intel i955X.

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 18:07]

Που θα βάλεις hdr + sm3 και θα τα ''σηκώσει'' βρε η Χ1600ΧΤ ? :hehe: , μαρκετιγκ ειναι αυτο . Εδώ χωρίς φίλτρα και σερνέται οχι να την φορτώσεις κιόλα .

cattino@ Μην μπερδευεσαι με cores mhz και τα λοιπά . Απλά η κάρτα δεν πάει... στο λέω οσο πιο απλά μπορώ . Οσο για το αν ειναι καλύτερη της 6600gt [η οποια ειναι σχεδον 1.5 χρονων καρτα midrange] ναι είναι καλύτερη μπράβο της :hehe:

Και σε καμια περίπτωση οσο μα οσο μπανανα gto2 και να τύχεις τα 16pipeline θα ξεκλειδώσουν οποτε παλι [πολυ] πιο γρηγορη απο την Χ1600ΧΤ θα ειναι .

Αρχική απάντηση από Athens2004

... cattino@ Μην μπερδευεσαι με cores mhz και τα λοιπά . Απλά η κάρτα δεν πάει... στο λέω οσο πιο απλά μπορώ . Οσο για το αν ειναι καλύτερη της 6600gt [η οποια ειναι σχεδον 1.5 χρονων καρτα midrange] ναι είναι καλύτερη μπράβο της :hehe:

Και σε καμια περίπτωση οσο μα οσο μπανανα gto2 και να τύχεις τα 16pipeline θα ξεκλειδώσουν οποτε παλι [πολυ] πιο γρηγορη απο την Χ1600ΧΤ θα ειναι .

Ναι οτι τα 16 pipelines εχουν διαφορα εχουν...αλλα το να παρεις μια midrange vga μου κυκλοφορει στην αγορα τοσο καιρο δε λεει....

Αρα απο ΑΤΙ καλυτερα να μαζεψει κανα χρημα μπας και παρει καμια Χ1800 αλλιως σε nvidia μετα αναγκαστικα πχ μια 7800gt.

εγω θα σοθ πω να παρεις την GTO2 γιατι , θα τη μονταρεις θα τη φλασαρεις θα τη κλοκαρεις , με λιγα λογια θα το ψαξεις πιο πολυ και αυτο μετραει για μενα αρκετα. Λογος περι αποδοσης της καρτας αυτης δε υφισταται , ειναι εξαιρετικη.

επειδη δεν βιαζομαι να κανω την αγορα μαλλον θα περιμενω και 8α παω σε Χ1800ΧΤ. Δεν ειναι mobo με 955ι η radeon express edition 200.... to teleftaio einai chipset?

Υπαρχει παλι και η 6800 gs που ειναι πολυ καλη καρτουλα σε αυτη την κατηγορια χρηματων..

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 23:17]

Υπαρχει παλι και η 6800 gs που ειναι πολυ καλη καρτουλα σε αυτη την κατηγορια χρηματων..

εχω 6800le σιγουρα δεν συγκρινεται με την GS αλλα ηπαμε να κανουμε αναβαθμιση!!!!!

αφού έχεις την LE, γιατί δεν την "πειράζεις" λίγο (να ξεκλειδώσεις pipes) και να κερδίσεις αρκετά σε απόδοση;

Επί την ευκαιρεία, Mastercard για crossfire θέλουν μόνο X1800/X1900. Χ1300/Χ1600 παίζουν και έτσι, στο κατάλληλο board...

Αρχική απάντηση από Athens2004

Που θα βάλεις hdr + sm3 και θα τα ''σηκώσει'' βρε η Χ1600ΧΤ ? :hehe: , μαρκετιγκ ειναι αυτο . Εδώ χωρίς φίλτρα και σερνέται οχι να την φορτώσεις κιόλα .

cattino@ Μην μπερδευεσαι με cores mhz και τα λοιπά . Απλά η κάρτα δεν πάει... στο λέω οσο πιο απλά μπορώ . Οσο για το αν ειναι καλύτερη της 6600gt [η οποια ειναι σχεδον 1.5 χρονων καρτα midrange] ναι είναι καλύτερη μπράβο της :hehe:

Για το HDR, συμφωνώ, λογικά οι επιδόσεις θα είναι πολύ κάτω... Αλλά στα παιχνίδια που υποστηρίζουν SM3, θα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με την GT... αλήθεια, που έχετε δεο GTO2 που να ξεκλειδώνουν τα pipes??? νομίζω είναι end of life το προϊόν...

Αρχική απάντηση από dimcar [Χθες, στις 23:34]

Για το HDR, συμφωνώ, λογικά οι επιδόσεις θα είναι πολύ κάτω... Αλλά στα παιχνίδια που υποστηρίζουν SM3, θα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με την GT... αλήθεια, που έχετε δεο GTO2 που να ξεκλειδώνουν τα pipes??? νομίζω είναι end of life το προϊόν...

εδώ

Χ της ευκαιρίας ΟΛΕΣ οι gto2 ξεκλειδώνουν σε 16 , μιλάμε για gto2 σαν αυτη του λινκ μου , ΟΧΙ gt ΟΧΙ gto απλη , οχι ddr2 και λοιπους συνδιασμους που κατα καιρό εκάναν οι 3rd party της ΑΤΙ ....

gto2 saphire.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.