ea6gka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2006 Φαινεται οτι η εταιρια προωθησε μεσω φορουμ και "communities" τα προιοντα της , κατηγορειτε οτι εδωσε δωρεαν hardware και μαλιστα πληρωσε και μερικους "enthusiasts" για να δειξουν την ολη κατασταση να φανει καλυτερη προς ωφελος των προιοντων τηςΠερισσοτερα εδω :http://www.xbitlabs.com/articles/editorial/display/nvda-accusations2006.html
GruntGR Φεβρουάριος 8, 2006 #2 Φεβρουάριος 8, 2006 δηλαδη οπως παμε σε λιγο καιρο ουτε τα forums δεν θα εμπιστευομαστε που ειναι η μονη 100% εγκυρη πηγη πληροφορησης IMO, παλι καλα που εδω ειναι ελλαντα, ΨΟΦΟΣ στην nvidia :TD:
RootX Φεβρουάριος 8, 2006 #3 Φεβρουάριος 8, 2006 The point is that nobody has proofs that Nvidia has really seeded shills into forums to praise Nvidia products, denounce ATI products or proclaim pro-Nvidia statements.
Vadergr Φεβρουάριος 8, 2006 #4 Φεβρουάριος 8, 2006 Αυτα ειναι παπαριες τυπου fatality...Σιγα το σκανδαλο.
FrOsT Φεβρουάριος 8, 2006 #6 Φεβρουάριος 8, 2006 Λες και δεν ξέραμε ότι τα παίρνουν μία από τον ένα και μία από τον άλλον...
Mainframe Φεβρουάριος 8, 2006 #7 Φεβρουάριος 8, 2006 Δεν ξέρώ εσείς τι λέτε αλλά η 7800 που μου δώσε τσάμπα η NVIDIA για να πω πως είναι φοβερή κάρτα δεν με χάλασε (αστειεύομαι).Πλάκα στην πλάκα όμως αν εσείς είχατε μια τέτοια ευκαιρία τι θα κάνατε? θα μένατε με την παλιά FX 5200?, θα χώνατε 350 ζεστα ε? ή θα παίρνατε την κάρτα για να πείτε πόσο φοβερές επιδόσεις έχει κάτι που στην τελική δεν είναι και ψέμα?
Athens2004 Φεβρουάριος 8, 2006 #8 Φεβρουάριος 8, 2006 Ενω η Ατι κάθε φορά που βγάζει ενα [?αποτυχημένο?] προιόν κάνει πανηγυρια με ln2 και 2-3 πληρωμένους overclockers για να μας πεισουν πώς αυτη η σειρά ήρθε για να σαρώσει μέχρι τον επόμενο μήνα που θα την αποσύρει για να βγάλει την επόμενη . Τα fora τους εφταιξαν τώρα
JimmyFox Φεβρουάριος 8, 2006 #9 Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR δηλαδη οπως παμε σε λιγο καιρο ουτε τα forums δεν θα εμπιστευομαστε που ειναι η μονη 100% εγκυρη πηγη πληροφορησης IMO, Δεν υπάρχει καμμία "100% εγκυρη πηγη πληροφορησης".Στην τελική, σε κάθε forum υπάρχουν χιλάδες μέλη. Κάθε μέλος μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις ή πηγές. Ποιες είναι οι "έγκυρες" και ποιές όχι? Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε.Πάντως αυτές οι σκανδαλολογίες για την nVidia. Για λασπολογία μου φαίνονται. Λες και κάτι έγινε ή είναι όλοι άγγελοι και η nVidia η κακιά της παρέας. ’λλωστε, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες του χώρου η nVidia έχει καλό τμήμα marketing. Μάλλον άλλοι θα είχαν ανάγκη αυτές τις πρακτικές.
spc Φεβρουάριος 8, 2006 #10 Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004μέχρι τον επόμενο μήνα που θα την αποσύρει για να βγάλει την επόμενη . Τα fora τους εφταιξαν τώρα [καημένος χρήστης - SLN] [/καημένος χρήστης - SLN]
ΝTG Φεβρουάριος 8, 2006 #11 Φεβρουάριος 8, 2006 καλα κανανε και το διαδωσανε...ετσι θα ειναι περισσοτεροι υποψιασμενοι απαντες...Αρχική απάντηση από Mainframe Δεν ξέρώ εσείς τι λέτε αλλά η 7800 που μου δώσε τσάμπα η NVIDIA για να πω πως είναι φοβερή κάρτα δεν με χάλασε (αστειεύομαι).Πλάκα στην πλάκα όμως αν εσείς είχατε μια τέτοια ευκαιρία τι θα κάνατε? θα μένατε με την παλιά FX 5200?, θα χώνατε 350 ζεστα ε? ή θα παίρνατε την κάρτα για να πείτε πόσο φοβερές επιδόσεις έχει κάτι που στην τελική δεν είναι και ψέμα? δεν παει ετσι ακριβως...δεν θα τη δωσουν σε καποιο κακομοιρη που εχει FX5200 για να την "πουλησει"....Δες το αλλιως....θα τη δωσουν σε καποιους οι οποιοι θα σε καθοδηγησουν (ειτε καλως ειτε κακως) εσκεμμενα να διαλεξεις το προιον(δεν εννοω να σε παρει απο το χερακι και να σε παει στο μαγαζι!) Δεν ξερω πλεον πως σου φαινεται σαν ιδεα ...βεβαια κατα 99% γινεται σε ολα τα προιοντα πλεον...
Vadergr Φεβρουάριος 8, 2006 #12 Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από spc [καημένος χρήστης - SLN] [/καημένος χρήστης - SLN] Ασε,ξερουμε πως σε εσενα η nvidia ειχε δωσει τις 2 7800 Kαι που τις εδωσες ειναι σταχτη στα ματια! Θα βγαλεις τωρα αχρηστη την χ1900
SLN Φεβρουάριος 8, 2006 #13 Φεβρουάριος 8, 2006 Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου θυμιζει τα ρεπορταζ που σκαει ο ψυχακιας και επι 25 χρονια σφαζει το βραδυ γυναικες και βιαζει παιδια... και οταν τον πιανουνε βγαινουνε ΟΛΟΙ οι γειτονες στο 'γυαλι'... "Πεφτω απο τα συννεφα", "Πολυ καλος ανθρωπος, χαμογελαστος, ευγενικος", "Ψωνιζε καθε μερα απο τιο μπακαλικο, παντα με χαιρετουσε"@spc...Εγω τι να κανω ρε γκιοζο?? με GTO2 ειμαι!! Ουτε να με φτυσεις δεν καταδεχεσαι με τοσο... παρωχημενη τεχνολογια
nec Φεβρουάριος 8, 2006 #14 Φεβρουάριος 8, 2006 Τι να το κανεις το buzz? Οι καρτες στα benchmarks φαινονται (εκτος βεβαια τις περιπτωσεις των cheating drivers,αλλα νομιζω οτι το μαθανε το μαθημα τους). Καποιος που θελει να παρει μια mid-class καρτουλα να παιζει τα παιχνιδακια του ικανοποιητικα και θα διαβασει 10 site με reviews δεν νομιζω να επηρεαστει απο τετοιου ειδους προπαγανδες. Αυτους σιγουρα που χτηπησε η AEG ειναι οι bench brakers. Προφανως αν η nvidia μου χαριζε ενα σετακι super overclockable SLI 7800GTX ,με την προυποθεση να postarω στο αγαπημενο μου forum τα benchmarks, δεν θα ελεγα οχι!!! Αυτη η κινηση θα παρακινουσε δεκαδες αλλους να μπουν στο trip να σπασουν τα ρεκορ μου ,κτλ κτλ. Μια ανουσια ,πολυεξοδη διαδικασια δηλαδη. get'a'life!
saxon_747 Φεβρουάριος 8, 2006 #15 Φεβρουάριος 8, 2006 Μια δυνατη καρτα δεν παυει να ειναι δυνατη. Eιτε ειναι nvidia, ειτε ATi. Eιτε εχει κανει πληρωμενη διαφημηση, ειτε οχι.
totally_wired Φεβρουάριος 8, 2006 #16 Φεβρουάριος 8, 2006 Ρε ea6gka εσύ δεν είσαι το λαμόγιο της nvidia? γιατί καρφώνεις τον εαυτό σου;
FrOsT Φεβρουάριος 8, 2006 #17 Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Ρε ea6gka εσύ δεν είσαι το λαμόγιο της nvidia? γιατί καρφώνεις τον εαυτό σου; Πήρε μεταγραφή...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 8, 2006 #20 Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris για μίζα που να στείλω mail? :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.