vmanos2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 Λοιπόν έχω μια οθόνη TFT eizo FlexScan Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Δοκίμασες να φτιάξεις το xorg.conf με το xorgcfg ή το xorgconfig; Ούτε εμένα έχει επιλογή για 1152, από το 1024 πάει στο 1280 που το έχω τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmanos2 Φεβρουάριος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Δοκίμασες να φτιάξεις το xorg.conf με το xorgcfg ή το xorgconfig; Ούτε εμένα έχει επιλογή για 1152, από το 1024 πάει στο 1280 που το έχω τώρα. Δεν είναι αρκετά περίεργο να μην δείχνει την ανάλυση 1152x864..Το xorgconfig δεν το βρήκα (το χρησιμοποιούσα παλιότερα και εγώ) Από ότι διάβασα σε forum η redhat το αφαίρεσε από το πακέτο του xorg και το αντικατέστησε με το visual εργαλείο system-config-display (το οποίο από ότι λέγανε είναι αρκετά καλό). Διαμόρφωσα λοιπόν το x.org με το system-config-display επέλεξα ανάλυση 1152x864 έκανα restart και πάλι τα ίδια..Αχ, τα έλεγα.. έπρεπε να είχα πάρει 17 ίντσες οθόνη (αλλά τότε ήταν πολύ πιο πάνω οι τιμές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Δες μήπως είναι περιορισμός της έκδοσης του Χ που τρέχεις τώρα.εδιτ: Τώρα που το δοκίμασα, από το control center-peripherals-display του kde μπόρεσα να αλλάξω την ανάλυση σε 1152*864, κι ας μην υπάρχει στο xorg.conf μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.