jon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 θα ηθελα την γνωμη σας οχι τοσο για το antiv. ΠΟΥ ειναι το kaspersky αλλα για firewall να βαλω το το καινουργιο της mcafee mazi με τα υπολοιπα χωρις το antiv. που εχει ή αντι για mcafee να βαλω kerio? θελω να εχω οσο το δυνατων καλητερη προστασία γιατι εχω ανοιξει αρκετες τρυπες!!!!
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2006 #3 Φεβρουάριος 8, 2006 Γιατι αποκλειεις αλλα ? πχ το Sygate? Πολυ καλο προγραμματάκι !
JimmyFox Φεβρουάριος 8, 2006 #4 Φεβρουάριος 8, 2006 Αφού έχεις το Kaspersky AV, γιατί δε βάζεις και το Kaspersky AntiHacker?
saxon_747 Φεβρουάριος 8, 2006 #5 Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Γιατι αποκλειεις αλλα ? πχ το Sygate? Πολυ καλο προγραμματάκι ! Αντε και Sygate η ακομα καλυτερα outpost!
athlon=greek Φεβρουάριος 16, 2006 #6 Φεβρουάριος 16, 2006 εβαλα το kaspersky security suite 5 γνησιο(το μοιρασα με δυο φιλους,αδεια για τρεις χρηστες) και,τα παει μια χαρα.Το kaspersky anti hacker ειναι καλο firewall αρκει να το παραμετροποιησεις να κλεινει τις port και τις connections!Τα αλλα οπως το kerio,tiny,outpost ειναι απλα καλα με καλο το outpost firewall!
jpavly Φεβρουάριος 17, 2006 #7 Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Γιατι αποκλειεις αλλα ? πχ το Sygate? Πολυ καλο προγραμματάκι ! Από τότε που το αγόρασε η Symantec εγώ δεν το αγγίζω ξανά....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.