angelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 θα ηθελα να φτιαξω ενα ftp_server,γνωριζει καποιος με ποιο προγραμμα θα μπορουσα να αρχισω ως αρχαριος?Υπαρχει καποιος οδηγος για δημιουργια ftp_server και επιλογη των ρυθμισεων του?
angelos Φεβρουάριος 7, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 7, 2006 αν θυμαμαι νσι static!το dslcube της vivodi εχω παρει
Malkav Φεβρουάριος 7, 2006 #5 Φεβρουάριος 7, 2006 Cerberus FTP Server πολύ καλό και απλό με την ip σου, που το πιο πιθανό είναι να έχεις dynamic, θα έχεις πρόβλημα μόνο όταν στην αλλάζει ο provider. Γενικότερα μπορείς να παίξεις κανονικά το προγραμμά είναι σχετικά απλό όπως θα δείς και περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Πιο πιθανό είναι να έχεις πρόβλημα με τον firewall και το port forwarding που και για αυτά σαφείς οδηγίες περιέχονται στο help του προγράμματος. http://www.cerberusftp.com/ ****EDIT: κάτι είχε πάρει τ' αυτί μου για κάποιους αλήτες(provider) που κλείνουν την port 21 στις dynamic, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα καθώς με την OTEnet δεν είχα προβλήματα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας πεί.
voudas Φεβρουάριος 7, 2006 #6 Φεβρουάριος 7, 2006 δες κι εδώ για να προσπεράσεις το πρόβλημα της δυναμικής ip: www.no-ip.com
madmetal Φεβρουάριος 7, 2006 #7 Φεβρουάριος 7, 2006 κανενα προγραμμα για linux?(αν ειναι και στο synaptic ακομα καλυτερα... χε χε)
defiant Φεβρουάριος 7, 2006 #8 Φεβρουάριος 7, 2006 Ειχα σηκωσει παλιοτερα ftp με το Serv-U και dynamic ip.Μπορεις να δεις εδω για πληροφοριες http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14240&highlight=ftp+server
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.