Jump to content

Socket A ψυκτρα και compatibility

BeetleJuice

Recommended Posts

guys , μια μοντα πρεπει να γινει αυριο για ενα σοκετ Α

εχει εναν 3200 πανω athlon XP σε lanpart ΝΦ2 με τρυπες στη μητρικη

μας ενδιαφερει θορυβος να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερος

το κουτι ειναι το κλασικο heroichi με τον 12αρι πισω...

μιας και η πλατφορμα ειναι ξεπερασμενη , λεω μπας και γινοταν να υπαρχει δυνατοτητα να τοποθετηθει και σε αλλα σοκετς

ελεγα να εχει 12 αρη ή κανα 10αρη ή κανα συστημα χωρις ανεμιστηρα

την Hyper 6 εχω στο μυαλο μου αλλα παιζει και η φανλες που εχει ξεμεινει στα μαγαζια

γενικα εχετε δει τωρα τελευταια τιποτα ενδιαφερον να κοιταξω αυριο?

τι λετε για την HYPER? καμοια εναλακτικη προταση για κατι αξιοπιστο?

ευχαριστω κορμια

Οι Zalman 7000 και 7700 έχουν μεγάλη συμβατότητα και νομίζω οτι κάνουν και για sA. Ωστόσο απο θόρυβο, δεν έχω ακούσει άλλες "αθόρυβες" αλλά η 7700 που έχω δεν μου φαίνεται και τελείως αθόρυβη... Έχει αρκετά λίγα dB στις χαμηλές στροφές πάντως. :) Επίσης και η Thermalright XP94 πρέπει να έχει υποστήριξη για sA μιας και ήταν της εποχής. ’μα βρεις καμία τέτοια σίγουρα λέει...

Btw, απέφυγε τους "πύργους". Προσωπικά δεν τα πολυσυμπαθώ αυτά τα θηρία... Πρέπει να καταπονούνε τη μητρική ιδιαίτερα...

Σκαθαροζούμη από Coolermaster κοίτα την Hyper 6+ όπως είπες, νομίζω είναι εύκολα η καλύτερη,αν και η πιο ακριβή.

Η Hyper 6 , η πλήρως χάλκινη δηλαδή, δεν μπαίνει σε socket A.

Η thermalright SI97 αν και πολύ καλή δεν έχει μεγάλη συμβατότητα, socket A only.

Eναλλακτικά κοίτα και αυτήν την gigabyte στα 30 ευρώ, μια χαρά είναι. :T:

Δυστυχώς η Zalman CNPS7000-Cu, που την έχει το hac, δεν κάνει για socket A,

Για πιο αθόρυβη λύση κοίτα και τον μεγάλο τυφώνΑ που με 12αρι ανεμιστήρα λογικά θα είναι πιο ήσυχος, ταιριάζει σε όλα τα sockets.

τα ρεστα μου

και γω αυτες ειχα στο μυαλο μου εκτος απο την typhoon

πολυ καλη φαινεται...

μαλλον με βλεπω για typhoon ή hyper

η typhoon 12αρη , η hyper 10αρη ανεμιστηρα...ξερω και γω...

λογικα με τον ανεμιστηρα του κουτιου μπορει να μην χρειαζεται καν ο 10αρης στην hyper...

με τους 2 12αριδες που εχει το κουτι το heroich , μαλλον και τα 20-21 db δεν θα ακουγονται

ισως λοιπον τα 16db του typhoon να ειναι υπερβολη...

χιλια ευχαριστω παιδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.