Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 Απο όταν έβαλα DSL μου αλλαξανε το email μου και τώρα δεν μου έρχονται όλα τα μηνύματα.ΠΧ Γραφομαι ξανά στα forum με τo νέο email μου, και ενώ μου γράφουν ότι θα μου αποσταλεί κωδικός, δεν έρχεται τίποτε. Τι να συμβαίνει? Τα μόνα μυνήματα που έχω πάρει είναι απο την Forthnet και το thelab.gr
jpavly Φεβρουάριος 7, 2006 #2 Φεβρουάριος 7, 2006 Τσέκαρε μήπως έχει γίνει κανένα λάθος με κανένα spam control.Επίσης, δες μήπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις και είναι λάθος.Δοκίμασε να στείλεις e-mail στον εαυτό σου.
Vagelis2000 Φεβρουάριος 7, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 7, 2006 Ναι, απο τον εαυτό μου έρχεται email.Ποιές ρυθμίσεις? και ποιο spam control?
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 7, 2006 #4 Φεβρουάριος 7, 2006 Πήγαινε στη σελίδα του παροχέα του mail σου. Εκεί θα βρεις λογικά κάποιες επιλογές για το account σου. Τσέκαρε τι επιλογές σου έχει για spam filtering. Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα αλλιώς επικοινώνησε με τον παροχέα σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.