Jump to content

Pixmania και Τραπεζικό Έμβασμα

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες καλημέρα,έχοντας κανει παραγγελία απο Pixmania (Οθόνη,car audio) επέλεξα τρόπο πληρωμής το καταραμένο Τραπεζικό Έμβασμα :(.

Το λέω αυτο γιατι ακόμα και σήμερα δεν έχω βγάλει άκρη με το τι και που που πρέπει να συμπληρώσω τα στοιχεία της τράπεζας που μου έδωσαν.

Σημείωση:Όλη η διαδικασία θα γίνει με eurobank e-banking, σήμερα πέρασα απο την τράπεζα αλλά δεν μου απαντησαν απλώς μου έδωσαν 1 τηλέφωνο για να επικοινωνήσω αύριο.

Το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι οτι αν το έστελνα απο την τράπεζα θα πλήρωνα κανα 40αρη οπως μου είπε υπάλληλος :woot: :woot:

Αν κάποιος Χρηστιανος έχει στείλει τραπεζικό Έμβασμα στο ενλόγο eshop ας με βοηθήσει λιγάκι:jump:

Η βασική απορία μου είναι οτι ο αριθμός αναφοράς ή αριθμός πράξεως της τράπεζας που θέλω να στείλω τα χρήματα δεν υπάρχει ως πεδίο ώστε να το συμπληρώσω στην online αίτηση της Eurobank....

Μην πεις σε κανένα τι έκανες και πως λύθηκε το θέμα σου.. σε κανένα... :p

Σήμερα άφτασαν και τα πράγματα όλα πήγαν οπως ηταν προγραμματισμένα. 2-3 μέρες έιπαν τόσο έκαναν να έρθουν σπίτι μου

Αρχική απάντηση από blade_pan

Σου ηρθαν ολα σωστα ενταξει?:getlost:

Γμτ!

Δόξα το θεό όλα καλά.

Το car audio δεν το έχω συνδέση ακόμα αύριο λέω..

Η Οθόνη αστέρι είναι:)

Pioneer 5800Mp Ήθελα φθηνό αφου δεν έβρισκα το jvc με dvd που ήθελα..

Οθόνη πήρα την Belinea 20.1 wide

’ντε και ένας που τα πήρε σώα και στην ώρα τους...

Να τα χαίρεσαι φίλε μου... Καλές ακροάσεις και καλές τηεθεάσεις.

@blade_pan: Εσένα τι έγινε η υπόθεσή σου τελικά;

Εμένα μου ήρθε στα γενέθλιά μου το radioCD μετά από 5 μήνες αναμονής...

Περιμενω ακομη!:cry:

Εχθες μου εστειλαν ενα mail οτι και καλα θα μου στειλουν τον αλλον!Για να δουμε!

Παίδες δεν ξέρω γιατι τέτοια καθυστέρηση,εγω είναι η πρώτη φορά που αγόρασα απο εκεί,τους καθυστέρησα μάλιστα εγώ γιατι έχασα το χαρτι του εμβάσματος και το ξαναστείλανε....

Έλειπα απο το σπίτι οταν ήρθε η Dhl και ξαναήρθαν μετα απο 2 ωρες για να μου παραδώσουν:D

Οπότε πήρα λίγο το αίμα σας πίσω για την καθυστέρηση:p :p

Αρχική απάντηση από blade_pan

Περιμενω ακομη!:cry:

Εχθες μου εστειλαν ενα mail οτι και καλα θα μου στειλουν τον αλλον!Για να δουμε!

Τί έχεις παραγγείλει??

Εναν εξωτερικο σκληρο...τον οποιο μου τον εστειλαν λαθος και τον ξανα εστειλα πισω...

Ειναι απιστευτο σημερα μου εστειλαν mail πως τον εστειλαν!!Αν και εχει περασει 1 μηνας δε με νοιαζει καθολου!!

Ολε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.