Ακις 64 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Καλησπέρα,το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να ακουω μουσικη και να ειμαι συνδεδεμενος στο internet ταυτοχρονα.Γιατι εκτος απο τα παρασητα που ακουγονται απο τα ηχεια πεφτει και η ταχυτητα της συνδεσης.π.χ.ενω θα επρεπε να ειχα συνδεθει με 44kbps εγω μπαινω με 31.2. και σε μερικες σελιδες που λογικα θα επρεπε να μπαινει μου βγαζει προβλημα.Ξερει καποιοος να μου πει τι να κανω?p.s.Οταν δεν ειμαι στο ιντερνετ τα ηχεια λειτουργουν κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Δεν έχει να κάνει με τα ηχεία. Δες για κανα conflict μεταξύ modem κάρτας ήχου. ’λλαξε slot στη κάρτα ήχου (αν δεν είναι onboard) /ή στο modem (αν είναι εσωτερικό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 να ρωτήσω κάτι....τους κατόχους των x530οι δορυφόροι απο κάτω γράφουν x230 η με δουλεψαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 ΕΛΕΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 γράφε κώδικα εσυ λήγει το deadline....επίσης πως τα ζορίζω να παίζουν και τα 5 στερεοφωνικό σήμα και πως θα τα δουν προγράμματα όπως το nero show η cyberlink powerdvd????και καλό είναι να μη φωνάζεις στο φόρουμ Mister Και με bold μάλιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 Και τα δικα μου χ230 λενε απο κατω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 ενώ έχω επιλέξει σετ ηχείων 5.1 τα ρυθμιστικά έντασης ήχου αναφέρουν 2 κανάλια why???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 22:52] να ρωτήσω κάτι.... τους κατόχους των x530 οι δορυφόροι απο κάτω γράφουν x230 η με δουλεψαν? Χ-230 stand λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 εγώ πιστεύω οτι τα παίρνετε όλοι χοντρά απο τον χονδρέμπορα ^^έλεος^^ και τον καλύπτεταιμάπα το καρπούζι πολύ μέτριος ήχος και πολύ παράσιτοθα με κάνει να πάρω και την μεγάλη x-fi για να ακούω τα χάλια mp3 μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Eγω παλι ειμαι πολυ ικανοποιημενος για συστημα των 50e Tα εχω εδω κ ενα 6μηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 18:25] θα με κάνει να πάρω και την μεγάλη x-fi για να ακούω τα χάλια mp3 μου.... Kαι με τη μικρή x-fi μια χαρά παίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 τώρα με φρίκαρες... τα πήρα 50% ακριβότερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 1, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 μπορείτε να προτείνετε μια ταινία που να εκμεταλευεται και τα πίσω ηχεία?παίζουν πάντα πιο χαμηλά ή έιναι θέμα τίτλου?επίσης οταν παίζω mp3 με powerDvD και του κάνω forced χρήση και των πίσω με efferct χαλάει πολύ ο ήχοςαπο την κάρτα γίνεται να μοιράσει χωρίς αλοίωση το περιεχόμενο?SB Αudigy LS έχω αν δεν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 1, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Θέμα τίτλου...Τώρα... για ταινία δεν θυμάμαι...Μου χει μείνει η εισαγωγή του Swordfish για καλό τεστ...Από την κάρτα... CMSS δεν έχει ή κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 χωρις να ειμαι και ειδικος...τα πισω ηχεια μονο εφε παιζουν..προσπαθουν να σε βαλουν στο κεντρο της δρασης ...αν καποιος μιλαει πισω απο τον πρωταγωνιστη(καμερα) τοτε θα παιξει το αναλογο πισω ηχειο(δεξια ή αριστερα αναλογα που βρισκεται αυτος που μιλαει...καθως επισης και οποιοςδηποτε θορυβος ερχεται απο πισω,κινηση,εκρηξη κλπ)Αν τα πισω παιζουν οτι και τα μπροστα τοτε δεν θα χαμε surround αλλα στερεοΧ2 ..Με το swordfish ειναι αρκετα εντονο γιατι τα μπαλακια φευγουν προς καθε κατευθυνση δημιουργοντας πολλες εκρηξεις-θορυβους, και ο πρωταγωνιστης κοιταζει δεξια αριστερα να δει τι γινεται..για αυτο και σου εμεινε...(πλακα πλακα πιο κλασσικο απο αυτο δεν πρεπει να υπαρχει!)Περισσοτερα επι του θεματος απο γνωστες του ειδους...(spc,ydinopoulos,vazelos που ασχολουνται με home cinema) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 1, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 δεν θέλω το ίδιο περιεχόμενο(εκτός απο τη μουσική)απλά η ένταση ακόμα και σε ότι ακούγεται απο τα πίσω στις ταινίες είναι μηδαμινήσε αντίθεση με την onboard του ΑΒΙΤ NF7-S και κάτι πεντακάναλου γνωστού που παίζουν όλα και το ίδιο καθαρά και το ίδιο δυνατα είτε σε μουσική stereox2? είτε σε ταινιες dolbyCMSS βρήκα αλλά χάνονται τα Vocals πως στο καλό γίνεται αυτό?πετσοκόβει το φάσμα?επιπρσοσθέτως.... στο εικονίδιο του ήχου εμφανίζει μόνο μία ένταση και όχι 5 ανεξάρτητεςέτσι πρέπει?ρωτάω επειδή η εικόνα του 5.1 απο το nf7s που έχω στο μυαλό μου δεν έχει καμμία σχέση Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 11, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 μάγκες έχασα ένα κανάλι ξαφνικά....ο ένας εκ των δυο δορυφόρων ο front left κακάου......άλλαξα τζακ τον έκανα πίσω αριστερο αλλα και εκει μόνο το sub παίζει στο τεστ την κάρταςανοιγουν ?τι άλλο να δοκιμάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 11, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Δλδ... απλά δεν παίζει το ηχείο...άρα... λογικά έχει χαλάσει το καλώδιο...Σε πρώτη φάση άνοιξε το ηχείο, και δες αν έχει χαλάσει καμιά επαφή-κόλληση μέσα εκεί... Λογικά οι βίδες θα φαίνονται αν βγάλεις τι γρίλια... (δεν τα χω πια να δω)(το να έχει φθαρεί το καλώδιο σε κάποιο άλλο σημείο, είναι λίγο δύσκολο... ανάλογα τη χρήση βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 11, 2006 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 μα το σύστημα δεν μετακίνηηκε καμία φορά χτες μονο αποσύνδεσα τα πάντα +το ξαναέδεσα λόγω αλλαξης ψύκτραςκαι σημερα παρατήρησα αυτο μέσω του τεστ δεν ξερω πόσο καιρό ακουω ετσιαλλα τα ηχεία και τ καλώδια είναι σε άψογη κατάσταση εξωτερικά δεν είναι ταλαιπωρημένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.