Jump to content

Ασυμβατες μνημες με DFI....

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vpapanik

imc ???

intergrated memory controller

Oι Α64 τον έχουν εσοματωμένο τον memory controller...

Αυτές παίζουν σε dfi?

Εψαχνα το site της GSkill και σε μερικά modules γράφει ότι συστήνονται για DFI. Στα συγκεκριμένα δεν γράφει τίποτε...

• 6 months later...

θελω λιγη βοηθεια για τη συγκεκριμενη μνημη με mobo dfi sli-dr(s939) για καποιο λογο απο τα 230mhz fsb και πανω στο memtest μου βγαζει σφαλματα.

timings τα εχω αφησει στο auto και βγαινουν 2-3-2-5

bootαρει μεν τρεχει χωρις προβληματα (και benchs) και με ρευμα μεχρι 3.2ν, τι μπορει να φταιει ;

Αρχική απάντηση από Sisman [03-04-2006 11:28]

Γενικοτερα δε τα παει καλα η DFI με kingston value ram μνημες, εγω προσωπικα εχω δοκιμασει 2 ζευγαρια και δε παιζανε..

Εγώ πάντως είμαι μια χαρά με τισ δικές μου.....Αναλυτικότερα αναφέρομαι στις KVR400X64C3A/512 . Τρέχουν 2,5-3-3-7 σε 2Τ μιας και το manual της DFI λέει πως για να υπάρχει καλύτερο stability πρέπει από την στιγμή που έχεις πάνω 4 κομμάτια να τις παίζεις αντί του 1τ σε 2τ. Αν βάλεις 2 κομμάτια μόνο, τοτε παιζει βραχος στο 1τ. Παντως και στο 1τ με τα 4 κομμάτια πάνω δεν μου βγάζει πρόβλημα. Σημειώνω πως στην DFI-DR Expert, από την στιγμή που έχεις 4 κομάτια πάνω και αυτά είναι DOUBLE SIDE όπως είναι αυτή η μνήμη (The components on this module include sixteen 32M x 8-bit (8M x 8-bit x 4 Bank) DDR400 SDRAM in TSOP packages), στις δουλευεί αντι 200, 166. Σε αλλό mobo ου τις είχα παλία στα 200, πήγαιναν μέχρι 228 μετα από Ο/C. Τώρα είμαι στα 2,6 GHz αι οι μνήμες δουλεύουν στα 189 ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.