bersekeros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Είμαι νέος κάτοχος laptop και θέλω να εγκαταστήσω τους νέους drivers n-vidia στην κάρτα γραφικών μου n-vidia go 6600 και δεν μπορώ. Υπάρχει διαφορετική διαδικασία εγκατάστασης στα laptop από ότι στα desktop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Όχι δεν υπάρχει διαφορετική διαδικασία. Όταν λες δεν μπορείς τι εννοείς?Τι μηνύματα σου βγάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 δοκίμασε control panel-device manger-update drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersekeros Φεβρουάριος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Την κάρτα την έχω εγκαταστήσει κανονικά με το cd της εταιρείας. Αλλά όταν πάω να βάλω τους forceware 81.98 της n-vidia μου λέει ότι το υλικό είναι ασύμβατο με το λογισμικό.Μήπως πρέπει να patchάρω τους forceware με κανένα patch και μετά να τους εγκαταστήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Καλώς ήλθες Κοίταξε εδώ δεν υποστηρίζουν την κάρτα σου αυτοί οι οδηγοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersekeros Φεβρουάριος 14, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα mail. Αυτό που ανακάλυψα ψάχνοντας είναι ότι για κάρτες γραφικών σε φορητούς υπολογιστές τις νέες εκδόσεις των οδηγών τις αναπτύσσουν οι εταιρείες των φορητών υπολογιστών και όχι η εταιρεία της κάρτας.Δηλαδή στη δική μου περίπτωση η Aopen και όχι η n-vidia απευθείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.