nikosjc Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Έχω το Pinacle Studio 10 και είτε κατά την εγκατάσταση είτε αφού γίνει και το ανοίξω μετά από λίγο κλείνει ο Η/Υ. Έκανα απεγκατάσταση, φορματ, νέοι drivers για mobo, γραφικά και ήχο αλλά τίποτα. Μετά από πολλές επανεγκαταστάσεις διαπίστωσα οτι δεν μπορει να φόρτώσει το smart sound ούτε του pinnacle ούτε του PowerDirector (που δεν είχα πρόβλημα παλαιότερα). Έκανα εγκατάσταση το Pinnacle χωρίς το smart sound αλλά και πάλι κλείνει το PC. Δεν φταίει τροφοδοτικό ή κάποιο άλλο υποσύστημα αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα σε άλλα προγράμματα ή παιχνίδια όσο βαριά κι αν είναι.Έχω την εντύπωση ότι κλείνει όταν συνεργάζεται το πρόγραμμα με την κάρτα ήχου. Δοκίμασα και με την onboard κάρτα ήχου που πριν δεν είχα πρόβλημα αλλά τα ίδια.Εαν έχεται ιδέα τι μπορεί να φταίει σας παρακαλώ βοηθήστε... ΕυχαριστώP4 3,2 - Gigabyte 8I915P - GeForce6600GT 256Mb - SB Audigy 24bit - 2x512/400 Ram - 160Gb HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.