Jump to content

Ερώτηση για TCCD

<hrpn>

Recommended Posts

Γεια σας λαμπιτες

Αυτες τις μερες ψαχνω για μνημες.

Πιο συγκεκριμενα για dual channel kit 2x512, high performance και δυνατοτητα ο/c.

Λαμβανοντας υπ' οψιν οτι η μητρικη δεν δινει μπολικα βολτ, κατεληξα οτι ψαχνω για tccd.

εψαξα στο φορουμ και βρηκα πολλα threads με αναφορες σε τετοιες μνημες. Στη λιστα που βρηκα, γραφει και τις GEIL Ultra X.

Εχω ομως την εξης απορια: Αυτες ειναι σιγουρα tccd; Πως μπορω να αναγνωρισω TCCD πριν την αγορα? Αν οι παραπανω δεν ειναι, ποιες αλλες εναλλακτικες προτεινετε σε αντιστοιχη η λιγο πιο τσιμπημενη τιμη?

Σας ευχαριστω πολυ

Confirmed Samsung TCCD

Adata PC4500 Vitesta

Adata PC4800 Vitesta

Apacer PC4000

Centon Advanced DDR

Corsair PC3200XL

Corsair XMS PC3200C2 Rev4.1 2-3-3-6-1T

????? Geil UltraX pc3200 ?????

Gskill PC4400 ~ Brainpower PCB

Kingston HyperX PC 3200ULK2

Mushkin PC3200 Rev.2

OCZ PC3200 Rev.2 ~ Brainpower PCB

OCZ PC3700 Platinum

Patriot Extreme Performance PDC5123200+XBLK ~ Brainpower PCB

PQI 3200 Turbo 2-2-2-5 ~ Brainpower PCB

Samsung PC4000 CL3

Possible Samsung TCCD

Corsair XMS PC3200C2 Rev4.2 2-3-3-6-1T

Samsung OEM PC3200

Αρχική απάντηση από DuKe

οι geil ultrax έχουν πάψει να είναι tccd εδώ και καιρό, πλέον bh5 και τελευταία η περίπτωση του tomhel μαρτυρά ίσως εκ νέου αλλαγή των chip

Δυστυχως , δατς τρου.....!!!!!

Δεν παιζουν με τπτ tccd πλεον στις ulta x ( οσοι προλαβαν - προλαβαν...)

Τωρα μαλλον οπως λεει και ο duke ισως να μην ειναι και bh5 ( χωρις να ειμαι σιγουρος για αυτο )....

Οσφρυζομαι Micron 5ns..... , αλλα θελω να βρω λιγο χρονο να τις ψαξω καλυτερα ...

Εαν θελεις tccd κοιτα στις mushkin ( ενα ζευγος 256μβ - 300αρισε σε εμενα ΧΩΡΙΣ ΤΑΣΗ ) , οπως και τις ocz.....

Παντως και ο διαδοχος του tccd , τα uccc ειναι αρκετα καλα , και κρατανε τις επιδοσεις των προκατοχων του....

τα UCCC δεν πιάνουνε με τίποτα τα TCCD. Δυστηχός ότι καλό βγάζουνε οι εταιρίες βιάζονται να το ξαποστείλουνε μετά από λίγο καιρό αντί να συνεχίσουνε την παραγωγή του(βλέπε παλιά BH5, BH6, Tccd κτλ). Τα μοναδικά που σου εγγυώνται ότι είναι tccd είναι μερικά κιτ της Gskill.

Αρχική απάντηση από crmaris

τα UCCC δεν πιάνουνε με τίποτα τα TCCD. Δυστηχός ότι καλό βγάζουνε οι εταιρίες βιάζονται να το ξαποστείλουνε μετά από λίγο καιρό αντί να συνεχίσουνε την παραγωγή του(βλέπε παλιά BH5, BH6, Tccd κτλ). Τα μοναδικά που σου εγγυώνται ότι είναι tccd είναι μερικά κιτ της Gskill.

Καλησπερα Αρη.....

Μαλλον δεν το ειπα σωστα....

Τα uccc δεν πιανουν με τιποτα τα tccd , αλλα ειναι τα μονα που διατηρουν την ικανοτητα να ανεβαινουν καλα χωρις ταση ( και ζεστες...)...

Για παραδειγμα , προσφατα δοκιμασα tccd pc3200 που πηγαν 300mhz αμεσως με 2.6v και στο καπακι εβαλα kingstone uccc pc3200 που εφτασαν μεχρι 270 με 2.8v.....

YΓ ** ( Ποσταρα 2.2.2.5 στα 250 με τις ultra x ......Ναι.... Στον υπνο μου...:tw: )

άσε φίλε μου και δεν τα πολυσυμπάθησα και πολύ τα UCCC μιας και η πρώτη μου εμπειρία με αυτά δεν ήτανε και πολύ καλή(βλέπε RMA)

<off topic> Μιλάμε αίμα με πάει τελευταία </off topic>

Τα UCCC επίσης με 2,7 και πάνω(και σοβαρό o/c) ζεματάνε..

Αρχική απάντηση από crmaris

άσε φίλε μου και δεν τα πολυσυμπάθησα και πολύ τα UCCC μιας και η πρώτη μου εμπειρία με αυτά δεν ήτανε και πολύ καλή(βλέπε RMA)

<off topic> Μιλάμε αίμα με πάει τελευταία </off topic>

Τα UCCC επίσης με 2,7 και πάνω(και σοβαρό o/c) ζεματάνε..

Για τα ΗΖ μιλας...??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.