<hrpn> Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Γεια σας λαμπιτεςΑυτες τις μερες ψαχνω για μνημες. Πιο συγκεκριμενα για dual channel kit 2x512, high performance και δυνατοτητα ο/c. Λαμβανοντας υπ' οψιν οτι η μητρικη δεν δινει μπολικα βολτ, κατεληξα οτι ψαχνω για tccd. εψαξα στο φορουμ και βρηκα πολλα threads με αναφορες σε τετοιες μνημες. Στη λιστα που βρηκα, γραφει και τις GEIL Ultra X. Εχω ομως την εξης απορια: Αυτες ειναι σιγουρα tccd; Πως μπορω να αναγνωρισω TCCD πριν την αγορα? Αν οι παραπανω δεν ειναι, ποιες αλλες εναλλακτικες προτεινετε σε αντιστοιχη η λιγο πιο τσιμπημενη τιμη?Σας ευχαριστω πολυConfirmed Samsung TCCDAdata PC4500 VitestaAdata PC4800 VitestaApacer PC4000Centon Advanced DDRCorsair PC3200XLCorsair XMS PC3200C2 Rev4.1 2-3-3-6-1T ????? Geil UltraX pc3200 ?????Gskill PC4400 ~ Brainpower PCBKingston HyperX PC 3200ULK2Mushkin PC3200 Rev.2OCZ PC3200 Rev.2 ~ Brainpower PCBOCZ PC3700 PlatinumPatriot Extreme Performance PDC5123200+XBLK ~ Brainpower PCBPQI 3200 Turbo 2-2-2-5 ~ Brainpower PCBSamsung PC4000 CL3Possible Samsung TCCDCorsair XMS PC3200C2 Rev4.2 2-3-3-6-1TSamsung OEM PC3200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 οι geil ultrax έχουν πάψει να είναι tccd εδώ και καιρό, πλέον bh5 και τελευταία η περίπτωση του tomhel μαρτυρά ίσως εκ νέου αλλαγή των chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Φεβρουάριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Για να ειμαι σιγουρος για tccd τι πρεπει να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Oι Mushkin ΧΡ 4000 ειναι στανταρντ tccd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe οι geil ultrax έχουν πάψει να είναι tccd εδώ και καιρό, πλέον bh5 και τελευταία η περίπτωση του tomhel μαρτυρά ίσως εκ νέου αλλαγή των chip Δυστυχως , δατς τρου.....!!!!!Δεν παιζουν με τπτ tccd πλεον στις ulta x ( οσοι προλαβαν - προλαβαν...)Τωρα μαλλον οπως λεει και ο duke ισως να μην ειναι και bh5 ( χωρις να ειμαι σιγουρος για αυτο )....Οσφρυζομαι Micron 5ns..... , αλλα θελω να βρω λιγο χρονο να τις ψαξω καλυτερα ...Εαν θελεις tccd κοιτα στις mushkin ( ενα ζευγος 256μβ - 300αρισε σε εμενα ΧΩΡΙΣ ΤΑΣΗ ) , οπως και τις ocz.....Παντως και ο διαδοχος του tccd , τα uccc ειναι αρκετα καλα , και κρατανε τις επιδοσεις των προκατοχων του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Φεβρουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 λίγο offtopic αλλα tccd σε 1 Giga έχει δει κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Τα tccd απο οσο ξερω εχουν καταργηθει πριν αρχισει η διαθεση των 1 giga στην ευρεια αγορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 τα UCCC δεν πιάνουνε με τίποτα τα TCCD. Δυστηχός ότι καλό βγάζουνε οι εταιρίες βιάζονται να το ξαποστείλουνε μετά από λίγο καιρό αντί να συνεχίσουνε την παραγωγή του(βλέπε παλιά BH5, BH6, Tccd κτλ). Τα μοναδικά που σου εγγυώνται ότι είναι tccd είναι μερικά κιτ της Gskill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από crmaris τα UCCC δεν πιάνουνε με τίποτα τα TCCD. Δυστηχός ότι καλό βγάζουνε οι εταιρίες βιάζονται να το ξαποστείλουνε μετά από λίγο καιρό αντί να συνεχίσουνε την παραγωγή του(βλέπε παλιά BH5, BH6, Tccd κτλ). Τα μοναδικά που σου εγγυώνται ότι είναι tccd είναι μερικά κιτ της Gskill. Καλησπερα Αρη.....Μαλλον δεν το ειπα σωστα....Τα uccc δεν πιανουν με τιποτα τα tccd , αλλα ειναι τα μονα που διατηρουν την ικανοτητα να ανεβαινουν καλα χωρις ταση ( και ζεστες...)...Για παραδειγμα , προσφατα δοκιμασα tccd pc3200 που πηγαν 300mhz αμεσως με 2.6v και στο καπακι εβαλα kingstone uccc pc3200 που εφτασαν μεχρι 270 με 2.8v.....YΓ ** ( Ποσταρα 2.2.2.5 στα 250 με τις ultra x ......Ναι.... Στον υπνο μου...:tw: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 άσε φίλε μου και δεν τα πολυσυμπάθησα και πολύ τα UCCC μιας και η πρώτη μου εμπειρία με αυτά δεν ήτανε και πολύ καλή(βλέπε RMA)<off topic> Μιλάμε αίμα με πάει τελευταία </off topic> Τα UCCC επίσης με 2,7 και πάνω(και σοβαρό o/c) ζεματάνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από crmaris άσε φίλε μου και δεν τα πολυσυμπάθησα και πολύ τα UCCC μιας και η πρώτη μου εμπειρία με αυτά δεν ήτανε και πολύ καλή(βλέπε RMA)<off topic> Μιλάμε αίμα με πάει τελευταία </off topic> Τα UCCC επίσης με 2,7 και πάνω(και σοβαρό o/c) ζεματάνε.. Για τα ΗΖ μιλας...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 yeap.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 και τα uccc ψοφανε??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 μπα τα δικά μου ήρθανε ψώφια.. Δεν πρόλαβα να τα ψοφήσω ο ίδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από SLN και τα uccc ψοφανε??????????? Θα ήθελες... τι είναι ρε mcron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Προσωπικα ειχα τις PQI 3200 Turbo 2-2-2-5 και εχω να πω τα καλυτερα λογια.Χτυπουσαν 270.Παιδες τα micron ειναι καλυτερα οπο uccc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 7, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από blade_panΠαιδες τα micron ειναι καλυτερα οπο uccc? Ναι αλλά ψοφάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Φεβρουάριος 7, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Κριμα για τις Geil... και τις λιμπιστηκα...Τιποτα σε corsair? και αυτες τις ειδα στη λιστα. Τις αλλαξανε και αυτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 αν βρεις geil one είναι σίγουρα tccd..αλλά είναι κ σίγουρα τα 200 europoula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 8, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 κητα και το ενδεχομενο για pqi αλλα μονο απο αμερικη.....ειναι 100% TCCD και πανε κοματια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.