Jump to content

Ποια μητρικη για S939?

angelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Περιπου σε μια βδομαδα σκεφτομαι να παρω τα εξης

Amd winchester 3500+ s939

msi nx6800gt 256mb pci-e

gskill 2x1gb pc3200

Ποια η γνωμη σας για τα παραπανω?

Εχω ακουσει οτι οι συγκεκριμενες μνημες δεν ''κλακαρουν''

Για να φτιαξω ενα δυνατο συστημα

ποιες αλλες μνημες ddr θα μπορουσα να παρω με καλο latency?

ποια μητρικη να αγορασω?:...:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Φιλε frost

καποια αλλη μητρικη εκτος απο dfi?

Δεν εχω κανενα προβλημα με τις dfi μητρικες απλα καποια στιγμη

πηρα την dfi lp ut nf4 sli-dr και την πουλησα μετα Απο μια βδομαδα

Η μεγαλυτερη @#$ που εχω κανει μεχρι τωρα!

Δεν θελω να παρω παλι dfi

ακομα απο τροφοδοτικο τι επιλογες εχω?

Κοίτα οι dfi είναι αν όχι τα καλύτερα nf4 m/b τότε ανάμεσα στα καλύτερα.

Από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις Gigabyte, MSI, Asus. Ανάλογα τον εξοπλισμό και τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις...

1. Η 7800GT είναι φθηνότερη πλέον από την 6800GT! Δεν νομίζω ότι θέλει και πολύ σκέψη...

2. Ο 3700+ είναι μόλις 10-15 ακριβότερος από τον 3500+. Νομίζω ότι αξίζει.

γιατι τι σου εκανε η dfi?

Οσο για τα υπολοιπα οτι πει ο απο πανω....

και για μνημες ...ΗΖ (οτι ειπε ο πιο πανω δλδ:))

spc

θα τα παρω μεταχειρισμενα σε καλη τιμη για αυτο δεν εχω μπει στον κοπο για να δω την 7800gt

και τον amd 3700+ επεξεργαστη,

με την 6800gt θα ειμαι ευχαριστημενος απο ολες τισ αποψεις?

Προς θεου τιποτα δεν μου εχει κανει η dfi!

απλα εχω ξενερωσει που την πουλησα σχεδον τσαμπα απο οτι την αγορασα και δεν την ειχα δουλεψει καθολου και ακομα δινω δωσεις στην καρτα!Αυτο μονο!

Αρχική απάντηση από angelos

spc

θα τα παρω μεταχειρισμενα σε καλη τιμη για αυτο δεν εχω μπει στον κοπο για να δω την 7800gt

και τον amd 3700+ επεξεργαστη,

με την 6800gt θα ειμαι ευχαριστημενος απο ολες τισ αποψεις?

Καταρχήν τσέκαρε τιμές καινούργιων γιατί πολλές φορές οι ''φοβερές τιμές μεταχειρισμένων'' δεν είναι και τόσο ''ευκαιρίες''....

Το αν θα είσαι ευχαριστημένος είναι απλώς θέμα απαιτήσεων. Για άλλον η 6800GT είναι όνειρο, για άλλον απλώς επαρκής. Γενικά βέβαια, είναι μια χαρά κάρτα για τα σημερινά δεδομένα.

okay spc θα κοιταξω και για καινουρια

απο τροφοδοτικο?το Thermaltake TWV 480 ειναι καλο?

Αρχική απάντηση από angelos

απο τροφοδοτικο?το Thermaltake TWV 480 ειναι καλο?

Αν και δεν έχω ιδία γνώμη, αν κρίνω από την ποιότητα γενικώς της ΤΤ, δεν θα ακούμπαγα ποτέ PSU της....

Κοίτα κάτι σε Tagan, Enermax, HEC κλπ

α) το thermaltake psu που ανέφερες είναι κατα την δική μου άποψη (εχω 3 κομμάτια και δουλεύουν) είναι πολύ καλό, εμένα τουλάχιστον μου δουλεύουν απροβλημάτιστα αρκετό καιρό σε βαριά συστήματα.

β) για την κάρτα θα συμφωνήσω κι εγώ στην 6800gt, είναι καλή κάρτα για τα λεφτά της και το λέω εγώ που έχω λίγο κόλλημα με τις ΑΤΙ.

@Knight_77

Γιατί λες Asus δεν θα έπαιρνες με τίποτα ???

@ Agelos

Από μητικές έχω ακούσει καλά λόγια για: τη σειρά Asus A8N SLI (κανονική, Deluxe, Premium), MSI K8N Neo4 SLI. Τώρα για τις DFI, όταν θα αγόραζα το pc μου μου είπαν να ΜΗΝ πάρω DFI όχι επειδή δεν είναι καλές, απλώς θέλουν λίγη πείρα, κ όπως λέει κ ο Frost "Οι DFI & ΑΜΔ δεν φτάνουν για όλους"

Αρχική απάντηση από spc

1. Η 7800GT είναι φθηνότερη πλέον από την 6800GT! Δεν νομίζω ότι θέλει και πολύ σκέψη...

2. Ο 3700+ είναι μόλις 10-15 ακριβότερος από τον 3500+. Νομίζω ότι αξίζει.

Αρχική απάντηση από spc

Καταρχήν τσέκαρε τιμές καινούργιων γιατί πολλές φορές οι ''φοβερές τιμές μεταχειρισμένων'' δεν είναι και τόσο ''ευκαιρίες''....

Το αν θα είσαι ευχαριστημένος είναι απλώς θέμα απαιτήσεων. Για άλλον η 6800GT είναι όνειρο, για άλλον απλώς επαρκής. Γενικά βέβαια, είναι μια χαρά κάρτα για τα σημερινά δεδομένα.

:T: :T: :T:

Αγγελε μητρικη σου προτεινω μια ASUS A8N SLI και τροφοδοτικο enermax 495W.

Gigabyte μητρικη μην παρεις γιατι δεν παει βημα.

Και παιδες οι ''φοβερές τιμές μεταχειρισμένων''είναι ευκαιρίες!:smoke:

Αρχική απάντηση από kreach

@Knight_77

Γιατί λες Asus δεν θα έπαιρνες με τίποτα ???

Λογω κακων εμπειριων....

:D

Αρχική απάντηση από knight_77

Λογω κακων εμπειριων....

:D

Οταν λες κακών εμπειριων εννοεις χαλασε,δεν παει?τι?

Απλα και γω ειχα κακες εμπειριες με gigabyte οχι γιατι χαλασε αλλα γιατι δεν πηγαινε ψηλα.

Ετσι για καποιον αλλον που δε θελει o/c θα την παρει...

DFI angele pare!!!! αφου ξερεις..ειναι πολαπλη εγγυηση!!!! κοιτα μπας και τα εχει λιωσει στο overclocking αυτος που στα πουλαει!!!!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.