SlotKiller Φεβρουάριος 19, 2006 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 καλα τα εχεις, αλλα βαλε TCP&UDP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 19, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Προblem φιξed Απενεργοποίησα το dhcp server που ειπε ποιο πανω ο Σωτος αλλα ξαφνικα διαπίστωσα πως ειχε χαθεί το default Gateway, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο router. Οπότε έβαά manually στην καρτα τις ρυθμίσεις και τοτε επαιξε. Ελα μου ντε πως παλι εκανε τα ιδια... Δεν ανοιγε καμια port. Ποιο συγκεκριμενα μου έλεγε οτι η εν λογω port χρησιμοποιείται και δεν εβγαζε "nat problem". Πανω ξανα στην καρτα και τα βαζω ολα μα ολα auto (IP, DNS κλπ). Μετά γυρίζω πίσω στο router και δινω δυο διαφορετικους RULES. Ο ενας για tcp κι ο αλλος για udp. κανω rebootp τον router και ολα οκ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Απενεργοποίησα το firewall της καρτα των windows κι επίσης εκλεισα και το αλλο μου firewall sygate. Επίσης οταν εβαλα udp-tcp σε εναν rule παλι δεν δουλεψε. Ευχαριστω για την βοήθεια. Ετοιμάζω εναν οδηγο για File Sharing ρυθμισεις clients αλλα και του nat. Ειναι παρόνομο μηπως αν οταν τον τελειωσω τον ποσταρω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.