Jump to content

Studio στη Θεσσαλονικη

Dr.Paneas

Recommended Posts

Ειμαστε ενα γκρουπάκι 4 ατόμων και ψάχνουμε ένα Studio για να κάνουμε την πλάκα μας (πρόβες). Ξέρετε κανενα απο Θεσσαλονικη και πόσο πάνε η τιμές ;:)

Πάντως εγώ απο Ηράκλειο από όσο ξέρω, οι τιμές κυμαίνονται στα 7 την ώρα. Λογικά κάπου τόσο θα είναι παντού. Πάντως πηγαίνετε σε διάφορα studios να δείτε. Εδώ είναι ένα το οποίο είναι μια τρύπα με μια άθλια μπαλωμένη ντραμς και έχει κάτι θηρία ενισχυτές του 1821 και ήταν 7.5/h και σε ένα άλλο πολύ ωραία μονωμένο, μεγάλο, τακτοποιημένο με κάτι "λογικούς" Marshall 60w και δυνατότητα ηχογράφησης πήγαινε 7 την ώρα....

Πάντως η καλύτερη φάση θα ναι να βρείτε κάποιο υπόγειο. Εγώ την έχω βολέψει στο υπόγειο του σπιτιού... :cool:

Μόνο την κιθάρα σου και άντε και κανα κουρδιστήρι άμα θες. Ενισχυτές, καλώδια, μικρόφωνα κτλ έχουν αυτοί. Εγώ την πρώτη φορά που πήγα σε studio κουβαλούσα το 30ράκι μου και με κοιτούσαν σα χαζό.... :hehe: :hehe: :hehe:

edit: Εάν έχετε στο group και πλήκτρα, ρωτήστε αν έχουν αυτοί εκεί. ’λλα studio έχουν ενώ άλλα δεν έχουν οπότε θα πρέπει να κουβαλάτε εσείς μάλλον...

:hehe: Πλάκα κάνεις έτσι; :p ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έχουν ντράμς.... :) Συνήθως σπασμένα/μπαλωμένα αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση... :p

Α και ο ντράμες να κρατάει μπακέτες εννοείται... (σα να λες, ο κιθαρίστας να κρατάει πένα... :tomato: )

Πλάκα έκανα :p

btw καλώδιο για σύνδεση της κιθάρας με τον ενισχυτή πρέπει να φέρω το δικό μου ;

Οταν λετε τιμή 7.5 Ευρώ την ώρα, το άτομο ή όλη η μπάντα ; ( :p )

Σύνολο ρε... Αυτό έλειπε να πηγαίνει ανα άτομο... :hehe:

btw καλώδιο για σύνδεση της κιθάρας με τον ενισχυτή πρέπει να φέρω το δικό μου ;

Όχι, έχει εκεί. Αλλά καλού κακού κράτα κι εσύ τα δικά σου απαραίτητα... Προσωπικά πάντα κρατάω ένα καλώδιο, ένα κουρδιστήρι, 2-3 πένες (πολλές φορές ακόμα και αν δεν έχω κιθάρα μαζί μου... :p) και ζώνη.

Πάντως πάρε και τα δάχτυλά σου μαζί γιατί δεν τους περισσεύουν εκεί να σου δανείσουν... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Σύνολο ρε... Αυτό έλειπε να πηγαίνει ανα άτομο... :hehe:

Πλάκα κάνεις ;;;

:-O :-O

πάντα κρατάω 2-3 πένες πολλές φορές ακόμα και αν δεν έχω κιθάρα μαζί μου

:laughing: κι εγώ το ίδιο !!! :D

Αλλά μετά αναρωτιέμαι γιατί τις χάνω:cry:

Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο πρώτα (σαν να κλείνω ραντεβού ) ;:mobile1:

Κοίτα, το καλύτερο είναι να τους πάρεις πρώτα να κλείσεις. Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πας εκεί και να είναι άδειο εκείνη την ώρα... Πάρε καλύτερα όμως πρώτα...

Κι εγώ ρε γμτ τις χάνω συνέχεια... :p Εν τω μεταξύ τις μισές τις χάνω, οι άλλες μισές φαγόνονται, με ρωτάει μια μέρα ένας "μα καλά ρε παιδιά, τι τις κάνετε, τις τρώτε;;;" :hehe: :hehe: :hehe:

Καλά, πες μου τώρα οτι παίρνουμε και τις ίδιες πένες και οτι σε λένε Μάκη να πάω να πέσω απτο γκρεμό.... :hehe:

btw, εγώ παίζω με κάτι Ibanez 1.00mm, αυτές που είναι μαύρες και έχουν κάτι κινέζικα πάνω. Πολύ ωραία πένα στο παίξιμο... 0.80 όμως...

Απο κιθάρες έχω:

1. Fender DG-20CE black (6χορδη ακουστική) + Fishman Classic 4 + κρύσταλλο

2. Cort CG3-12 natural (12χορδη ακουστική) + B-Band A4.2 + κρύσταλλο

3. Fender Stratocaster Standard sunburst (made in mexico) 6χορδη ηλεκτρική / maple ταστιέρα / 3 μονούς μαγνήτες

και απο ενισχυτή ένα Roland Cube 30 COSM (30w)

Ωστόσο όλα αυτά τα συζητάμε στο αντίστοιχο thread "δείξτε τις κιθάρες σας". :)

Αρχική απάντηση από defiant

Στο Rover παει 15 ευρω το 2ωρο και γυρω στα 8 ευρο αν θυμαμε καλα η ωρα και γενικα οσο περισσοτερο κατσεις θα εχεις μεγαλυτερη εκπτωση.

Πάνω κάτω οι τιμές είναι οι ίδιες από 6-8 ευρώ την ώρα.Και ιχύει ότι όση περισσότερη ώρα κάτσεις, λιγότερα χρηματα πληρώνεις.Πάντως το καλύτερο είναι να βρει το συγκρότημα ένα χώρο δικό του, και να παίζει όποτε έχει όρεξη, διαφορετικά θα πρέπει να γίνει γνωστό με αυτόν που έχει το στούντιο :confused: .Όπως και να 'χει, καλές πρόβες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.