skilimavro Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 ξερει καποιος να μου που μεχρι ποσα V ταση μπορω να δωσω σ'αυτα τα dimmακια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Η Geil λέει 2.95... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 ναι αυτο το ειδα, η dfi μου εχθες ελεγε 3.2μην παρω τπτ στο χερι :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 ’μα είναι οι bh5 ρίχτες μέχρι 3.6v. Aν είναι tccd μέχρι 2.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 πως μπορω να το μαθω αυτο ομως ; υπαρχει καποιο προγραμμα η καπου που να μπορω να τσεκαρω ; γιατι ειμαι και καινουργιος στο αθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Geil Ultra X PC3200 with P/N 0746 is TCCD,with P/N 1243 is BH-5Σε οποια περιπτωση απο τις δυο εισαι ...ισχυουν και αυτα που ειπε και ο georgesodΕγω τωρα τις δικες μου .... τις "κουραρω" με 3.2V:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από skilimavro πως μπορω να το μαθω αυτο ομως ; υπαρχει καποιο προγραμμα η καπου που να μπορω να τσεκαρω ; γιατι ειμαι και καινουργιος στο αθλημα Παιρνεις πρωτα ενα κοπιδι. Αφαιρεις το αυτοκολλητο που λογικα θα ειναι πανω στο κλιπσακι. Με ενα πολυ λεπτο κατσαβιδακι, και χωρις να κανεις ζημια πανω στις ψυκτρες αφαιρεις τα ε μεταλλικα ελασματα που εχει για να συγκρατουν τις 2 ψυκτρες. Βγαζεις την μια απο τις 2 και κοιτας τα τσιπακια της μνημης. Υ.Γ. Αν κανεις εμφανη σημαδια πανω στις ψυκτρες τοτες bye-bye εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 6, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από stratos1978 Geil Ultra X PC3200 with P/N 0746 is TCCD,with P/N 1243 is BH-5P/N 1242 ??? τι εχω δλδjaxx οι ψυκρες ειναι κολλημενες η ετσι μου φανηκε και ψιλοκ@λ@νω οχι για την εγγυηση αλλα μην χαλασω τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 1-2 γρατσουνιές [μικρες] Ζάχο δεν πιστευω να κόψουν το rma [απο Ελλαδα τουλάχιστο] τώρα αν οι μνήμες ειναι σαν να τις χτύπησες με καλέμι και σφυρί εκει αλλάζει το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από skilimavro Αρχική απάντηση από stratos1978 Geil Ultra X PC3200 with P/N 0746 is TCCD,with P/N 1243 is BH-5P/N 1242 ??? τι εχω δλδjaxx οι ψυκρες ειναι κολλημενες η ετσι μου φανηκε και ψιλοκ@λ@νω οχι για την εγγυηση αλλα μην χαλασω τπτ Αν εχεις βγαλει τα αυτοκολλητα και το ελλασμα που τις συγκρατει μην μασας. Χωρις αποτομες κινησεις, ανοιξε την ψυκτρα στην μεση να δεις. Ισα-ισα το ενα τσιπακι να δεις φτανει. Το οτι δεν ανοιγουν ευκολα φταιει η ταινια διπλης οψεως που εχουν μεσα, την οποια καλο θα ηταν να την απομακρυνεις τελειως και να βαλεις κανονικη θερμοαγωγιμη παστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Δοκίμασε ρε φίλε, αν πάνε π.χ. 250 με 2.5,3,3 με χαμηλό voltage τότε είναι tccd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 6, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις απο βιος (η και απο win) Τcl=3 και αν δουλεψει ΔΕΝ ειναι ΒΗ και ειναι TCCD(ελπιζω να μην εχουν βαλει και αλλα τσιπακια).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Φεβρουάριος 6, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από skilimavro Αρχική απάντηση από stratos1978 Geil Ultra X PC3200 with P/N 0746 is TCCD,with P/N 1243 is BH-5P/N 1242 ??? τι εχω δλδjaxx οι ψυκρες ειναι κολλημενες η ετσι μου φανηκε και ψιλοκ@λ@νω οχι για την εγγυηση αλλα μην χαλασω τπτ 1242 , είσαι σίγουρος?Αυτό είναι ενδιαφέρον....Μάλλον πρέπει να τις ανοίξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 6, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 11:27] Παιρνεις πρωτα ενα κοπιδι. Αφαιρεις το αυτοκολλητο που λογικα θα ειναι πανω στο κλιπσακι.Με ενα πολυ λεπτο κατσαβιδακι, και χωρις να κανεις ζημια πανω στις ψυκτρες αφαιρεις τα ε μεταλλικα ελασματα που εχει για να συγκρατουν τις 2 ψυκτρες. Βγαζεις την μια απο τις 2 και κοιτας τα τσιπακια της μνημης.Υ.Γ. Αν κανεις εμφανη σημαδια πανω στις ψυκτρες τοτες bye-bye εγγυηση. καραγκιοζιλικια!!!Τοσες μαϊμουδιες για να δεις οτι η Geil εχει κανει rename τα chips?????κοιτας απλα απο πανω τα spreaders...Αν εχουν τα χαρακτηριστικα μεταλλικα της Winbond.... εληξε το ζητημα....Τα tccd δεν θυμαμαι να εχουν καποιο χαρακτηριστικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 6, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 guys εβαλα Tcl 3 ολα τα αλλα auto ( πολλες ρυθμισεις εχει dfi εχω χαθει !) ρευμα 2.9 και ουτε καν ανοιξε γενικα παρατηρησα οτι οταν το CL ειναι χαμηλοτερο απο 2 δεν bootαρει και γενικα ζοριζεται στο 2-3-3-7 (μια ανοιγει μια οχι) με ρευμα 3.2στα 250 με 2,5-3-3-7 τπτ (FSB/RAM 1:1) αλλα (FSB/RAM 9:10) και 250 και 2-2-2-5 ρευμα 2,9 ολα οκστο φιλο SLN : εχεις καμια εικ να μου ποσταρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 6, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Εχεις BH5 φιλαρακι ....αντε καλοριζικες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από skilimavro [Σήμερα, στις 13:26] στο φιλο SLN : εχεις καμια εικ να μου ποσταρεις http://i7.photobucket.com/albums/y259/GoriLLakoS/-5specs.jpgΣε ενδιαφερει η "Γ" περιοχη... Ειναι αρκετα χαρακτηριστικα τα μεταλλικα ελασματακια και δεν μοιαζουνε με τα ελασματα απο αλλα chiphttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20528 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 6, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 κατα τυχη και ειναι και καλες :jump: δλδ παιρνουν παιρνουν και παραπανω απο τα 3,2V να βαλω τα jumperακια για τα 4V ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 6, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Ευτυχως που δεν εχω μπλεξει με jumperακια στην μητρικη μου και τους δινω μεχρι 4.08 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 6, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 αψογααα... λοιπον θα αρχισουν τα πειραματα, για να ειμαστε σιγουροι οι μνημες ειναι εδωhttp://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2226&p=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.