GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Στον SPC αφιερωμενοι... http://z29.zupload.com/download.php?file=getfile&filepath=4691 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αυτά τα κάνεις γιατί νοιώθεις τύψεις για την χθεσινή απόπειρα αποπλάνησής Του εν τη απουσία μου. Αλλά μην νομίζεις κι εσύ κι ο άθλιος συνεταίρος σου (Φράγμας) θα το μετανιώσετε! Επίσης βλέπω filename 6[1].2_BETA....Ελπίζω να μην είναι απάτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Kατσε να δεις πως το ειπε ο Κοπριτης...... - O SPC εχει στην πραγματικη του ζωη τετοιο response time οπως και στο lab??? Εγω φταιω που δεν σου εβαλα στο λινκ κανενα βιντεακι με την φατσα του Φραγμα και να σου πω οτι και καλα ειναι οι 6.2...και μολις το κατεβασεις να σου καει η καρτα απο τα Artifacts της φατσας του....(μην ακους εσυ Φραγμα μου....συνεχισε την εγκατασταση...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Kατσε να δεις πως το ειπε ο Κοπριτης...... - O SPC εχει στην πραγματικη του ζωη τετοιο response time οπως και στο lab??? Και να σκεφτείς ότι μου πήρε και 10 λεπτά να το γράψω στο #@%$^keyb του laptop Αρχική απάντηση από ΒασιληςΕγω φταιω που δεν σου εβαλα στο λινκ κανενα βιντεακι με την φατσα του Φραγμα και να σου πω οτι και καλα ειναι οι 6.2...και μολις το κατεβασεις να σου καει η καρτα απο τα Artifacts της φατσας του.... Σκεπτόμενος και μόνο τι γλύτωσα, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη και να σου δωρίσω μία ετήσια προμήθεια profi με σκοπό την συναισθηματική σου αποκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από spcΣκεπτόμενος και μόνο τι γλύτωσα, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη και να σου δωρίσω μία ετήσια προμήθεια profi με σκοπό την συναισθηματική σου αποκατάσταση. Mπορουμε να κανουμε μια αλλαγη στο δωρο σου και απλα να μου δωσεις και εμενα το δικαιωμα για 72 ατοκες εκτος του φραγμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Mπορουμε να κανουμε μια αλλαγη στο δωρο σου και απλα να μου δωσεις και εμενα το δικαιωμα για 72 ατοκες εκτος του φραγμα?? [Αποκατάσταση ονόματος Φράγμα] Θα το αποκαλύψω: Το ρεκόρ δεν είναι πλέον του Φράγμα! [/Αποκατάσταση ονόματος Φράγμα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 ΟΚ οκ....τουλαχιστον εγω αργω αλλα τα δινω μαζεμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 5, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Ουπς...καρφωθηκα????? Για αλλον ηθελες να πεις????? Για λεγε...για λεγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.