Tripper Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 εχω ενα προβλημα με το messenger... εχω την τελευταια εκδοση 7,5 αλλα οταν παω να κανω ομιλια με μικροφονο...κατευτειαν το messenger απο μονο του μου κατεβαζει το master volume του υπολιγιστη....και να προσπαθησω να το ανεβασω δεν μ'αφηνει!!!! αν παλι κλεισω την φωνητικη ομιλια...τοτε μπορω να το ανεβασω.... τι να κανω υπαρχει καποιο fix???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arielis Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα έλεγα οτι είναι ένα ατού του Messenger για να μην ακούει δυνατά ο συνομιλητής σου τη φωνή σου δυνατά. Συγκεκριμένα κάθε φορά που μιλάς "δυνατά" ,ο Messenger κατεβάζει την ένταση της φωνής σου ώστε ο συνομηλιτής σου να σε ακούει καθαρά και χωρίς θορύβους. Προσπάθησε να μην έχεις το μικρόφωνο κοντά στο στόμα σου και θα δείς οτι δεν θα σου κατεβάζει το volume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Φεβρουάριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 μακαρι να ταν αυτο... ακομα και οταν δεν συνδεσω το μικροφωνο...παλι μου το κανει...!!! ακομα και οταν το volume απο το μικροφωνο ειναι κλειστο εντελως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arielis Φεβρουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Έλεος!!! Δεν ξέρω τι να πώ. Προσπαθησε να αλλάξεις την πηγή ηχογράφησης σε Stereo Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.