Jump to content

hipro5s LN2-780ES session (4 WRs down ;) more to come)

esdee

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dimcar

Έμαθα και την ιστορία του επεξεργαστή... nice! Λοιπόν, στο ASUS που έφερα πίσω μαζί μου, benchάρω me to ΗΤΤ στα 1,4-1,5GHz ! Και PCI Express στα 120MHz για κάρτες Nvidia. Στις ΑΤΙ έχει bug και το γυρίζει στα 100MHz... Ας του ρίξεις μια ματιά κάποια στιγμή... Ε?

χεχεχε :devil:

• 2 weeks later...
  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

3 η ωρα τα ξημερωματα ο esdee προσπαθουσε να περασει τον Hipro...αλλα δεεεεεεεν...:p

http://i7.photobucket.com/albums/y259/GoriLLakoS/Hipro5_VS_esdee1.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y259/GoriLLakoS/Hipro5_VS_esdee2.jpg

επειδη δεν τα ξερω τα παιδια ποιος ειναι ο δραστης(hipro5)?:p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Hipro.....

Τι θα εκανες για να τις παρεις αυτές?

Είναι γεματες ε...και παρατημενες εδώ και μηνα περίπου...

untitled9tl.jpg

no offence αλλα ειναι αχρηστες γιατι προκειται για αεριο αζωτο :D

(ειναι οτι πρεπει ομως για cascade με τελευταιο σταδιο αζωτο :p )

Αρχική απάντηση από def

επειδη δεν τα ξερω τα παιδια ποιος ειναι ο δραστης(hipro5)?:p

o νεος ειμαι εγω ο γερος ο hipro. :p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Δεν κανουν οι μπουκαλες....:(...ειναι αεριο......:(

Βαγγελη...δειξε τις φωτο απο το τουρ στην airliquide...:D

my nissan micra Vs δεξαμενη αζωτου :eek:

CIMG1867.jpg

αντλια αζωτου (αν καταλαβα καλα)

CIMG1858.jpg

κατα το γεμισμα φορητης μοναδας αζωτου ... 1-800-ln2 :p

CIMG1870.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Ενοείται ρε παίδες ότι είναι αέριο...αλλά δεν θα σας χάλαγε τσάμπα αέριο άζωτο :p

το αεριο αζωτο ειναι πολυ χρησιμο στο να κρατα καθαρο το εσωτερικο των χαλκοσωληνων οταν κολας για να φτιαξεις ενα phase, λιγοτερα σκουπιδια απο οξειδωση στο εσωτερικο - λιγοτερα προβληματα! απλα φροντηζεις να διαρεεται απο αεριο αζωτο ο σωληνας που κολας ;)

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 14:48]

Γιωργο τι εγινε τελικα με τον Dothan;Ειδα που εγραφες στο XS οτι δοκιμαζοντας τον με πανω απο 1,9v με αδειο κανιστρο,την ψιλοακουσε:eek:

Θα δώ μεθαύριο που θα τον βάλω πάνω στην άλλη μητρική γιατί μου φαίνεται ότι την άκουσε η μητρική τελικά........Θα δούμε......... :)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 22:37]

Θα δώ μεθαύριο που θα τον βάλω πάνω στην άλλη μητρική γιατί μου φαίνεται ότι την άκουσε η μητρική τελικά........Θα δούμε......... :)

Ελπιζω να ειναι μονο η μητρικη,γιατι αυτος ο Dothan(παρολο που ειναι Intel :p ),μας εχει κανει εθνικα υπερηφανους:D

Αρχική απάντηση από dimcar

Τι είναι αύτό το σκοινί δεξιά που κρατάει το "φίδι"???

δεν ειναι φιδι! ειναι το εξωγηινακι απο την ταινια η 'σεξωγηινη' με την kim basinger(αυτο που ειχε στην τσαντα της) μας βοηθαει στα bench, μας λεει τις θερμοκρασιες και φοναζει να ξυπνησει ο Βασιλης για να γεμισει αζωτο το κανιστρο :p

Αρχική απάντηση από esdee

δεν ειναι φιδι! ειναι το εξωγηινακι απο την ταινια η 'σεξωγηινη' με την kim basinger(αυτο που ειχε στην τσαντα της) μας βοηθαει στα bench, μας λεει τις θερμοκρασιες και φοναζει να ξυπνησει ο Βασιλης για να γεμισει αζωτο το κανιστρο :p

ΛΟΛ.....δωσε χιπρε δωσε.....μαμω τον Κινγκπινα και τον Κυοσεν......δωσεεεεεε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.