Jump to content

hipro5s LN2-780ES session (4 WRs down ;) more to come)

esdee

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 19:52]

Δεν έχω backup από το 2k5 γιατί το bench αυτό βγήκε πολύ γρήγορα με το τελευταίο μπρίκι υγρού αζώτου.......... :(

το ηξερα οτι εσεις οι Intelαδες κολλατε μπρικια.

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ολα τα πραγματα, πραγματικα αμα ηταν μονο 1 απο τους 3 μας δεν νομιζω να μπορουσε να τα ειχε αγορασει ολα μονος του....esdee,hipro τι λετε???

μωρε θα μπορουσε να τα εχει αγορασει ενας αλλα κανενας απο τους 3 δεν εχει τετοια οικονομικη δυνατοτητα :(

(και αντε και να τα αγοραζε, δεν θα μπορουσε να αγορασει τα γελια που ριχουμε οταν benchαρουμε, bill: οπως την φορα που μας εξηγουσε πως κολησε το θερμοζευγος... :laughing: )

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:07]

λοοοοολ....Αφιερωμενο...:D

Hipro5Photo.jpg

Τι πινεις και δεν μας δίνεις ρε καλλιτέχνη????

Δεν είσαι και μσν παναθεμά σε :p:tomato:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:27]

Εβαλα το 7.5 σημερα και δεν με αφηνει να μπω καθολου....

Ρε άνθρωπα τόσα χρόνια με windows δεν έμαθες οτι αν κάτι δουλέυει δεν το πειράζουμε?...:hehe:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 05:29]

Oχι οχι...:D

Μαθαινω απο τον δασκαλο(εσενα)...για να σε περασω μια μερα.....:p

Μακάρι........για να έχουμε που να παραδώσουμε τη σκυτάλη όταν αποσυρθούμε........ :D

μπράβο και πάλι ! λολ!αχμμμμμμμ Hipro5 θα αποσυρθείς αφού βάλεις AMD στο κύριο Pc σου και σπάσεις τα ρεκορ με AMD :p μην χαίρεσε :p μπράβο κ πάλι :o

Αρχική απάντηση από F117

μπράβο και πάλι ! λολ!αχμμμμμμμ Hipro5 θα αποσυρθείς αφού βάλεις AMD στο κύριο Pc σου και σπάσεις τα ρεκορ με AMD :p μην χαίρεσε :p μπράβο κ πάλι :o

πες το ψεματα, μπενω μεσα στο lab του σημερα και τον βλεπω να καθετε μπροστα στο DFI ΜΟΥ τον FX57 μου με τις ΜΝΗMEΣ ΜΟΥ και το CASCADE ΜΟΥ!!! :p

κοίτα έκανα την σωστή ερώτηση χτες αν θυμάσαι....

"Αν δεν είχαν Cold Bug θα έπαιζεις;"

δεν είναι ντροπή....

ο άνθρωπος Ρεκόρ θέλει να σπάει :) και καλά κάνει

Αρχική απάντηση από DarkSaga

κοίτα έκανα την σωστή ερώτηση χτες αν θυμάσαι....

"Αν δεν είχαν Cold Bug θα έπαιζεις;"

δεν είναι ντροπή....

ο άνθρωπος Ρεκόρ θέλει να σπάει :) και καλά κάνει

btw με cascade no cold bug for me :p

ρε μούστηδες είμαι dead γριππωμένος...

αλλεώς θα πέρναγα πάλι

εκεί μέσα με θέρισε το κρύο προχτές με τα ανεμιστήρια σας!

Πω πω αξυριστος ο Ευαγγελος!!! Τον φαγανε τα μπεντσια...

Παντως πρεπει να εχει αρκετο χαβαλε η φαση...

Ο Βασιλακης ειναι ενθουσιασμενος καθε φορα που περναω απο το μαγαζι!

Αρχική απάντηση από hipro5

Μακάρι........για να έχουμε που να παραδώσουμε τη σκυτάλη όταν αποσυρθούμε........ :D

Το κάνιστρο θες να πεις...

Αρχική απάντηση από esdee

btw με cascade no cold bug for me :p

Έμαθα και την ιστορία του επεξεργαστή... nice! Λοιπόν, στο ASUS που έφερα πίσω μαζί μου, benchάρω me to ΗΤΤ στα 1,4-1,5GHz ! Και PCI Express στα 120MHz για κάρτες Nvidia. Στις ΑΤΙ έχει bug και το γυρίζει στα 100MHz... Ας του ρίξεις μια ματιά κάποια στιγμή... Ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.