Jump to content

hipro5s LN2-780ES session (4 WRs down ;) more to come)

esdee

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5

Το PCI-E είναι στους 126.6MHz........’σε τι δείχνει αυτό..... ;)

Τώρα μαντέψτε πόσο είναι αυτό με ένα "καλό τρέξιμο" στο Car Low........

COMPARE URL 54774 marks..........DOTHAN @ 4130MHz....... :)

~55100? ... :D με την καρτα σε ενα καλο πλεον ( ;) ) cascade ακομα και 55.5K :p

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 01:23]

Το PCI-E είναι στους 126.6MHz........’σε τι δείχνει αυτό..... ;)

Τώρα μαντέψτε πόσο είναι αυτό με ένα "καλό τρέξιμο" στο Car Low........

COMPARE URL 54774 marks..........DOTHAN @ 4130MHz....... :)

Ωρε θα σκάσει ο φίλος σου k|ngp|n.

’ντε να πιάσει τα 54774

Πάω Xtreme να δω τι λέει.

HELLAS RULEZ

World Record

By hipro5 et. al.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν.

Ας του κόψει κάποιος το άζωτο. Δεν αντέχεται άλλο o τύπος.

Σόρρυ αλλά αν ήμουν κάποιος απο τους "έξω" αυτή τη στιγμή θα ένοιωθα πολύ μα πάρα πολύ ηλίθιος.

Τα έχουν όλα(εκτός απο την ελληνική μαγκιά και επιννοητικότητα) σπόνσορες, παπάδες, κέρατα και όμως τρώνε σκόνη στη μάπα.

Και ναι μεν γουστάρω επειδή τον Γιώργαρο τον ξέρω απο κόντα έστω και λίγο και άρα νοιώθω πιο πολύ την χαρά του, αλλά γουστάρω ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι βλέπω αυτό το ρημάδι το team hellas να φιγουράρει στην πρώτη θέση

Μπράβο ρε μάγκα

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Ας του κόψει κάποιος το άζωτο. Δεν αντέχεται άλλο o τύπος.

Σόρρυ αλλά αν ήμουν κάποιος απο τους "έξω" αυτή τη στιγμή θα ένοιωθα πολύ μα πάρα πολύ ηλίθιος.

Τα έχουν όλα(εκτός απο την ελληνική μαγκιά και επιννοητικότητα) σπόνσορες, παπάδες, κέρατα και όμως τρώνε σκόνη στη μάπα.

Και ναι μεν γουστάρω επειδή τον Γιώργαρο τον ξέρω απο κόντα έστω και λίγο και άρα νοιώθω πιο πολύ την χαρά του, αλλά γουστάρω ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι βλέπω αυτό το ρημάδι το team hellas να φιγουράρει στην πρώτη θέση

Μπράβο ρε μάγκα

ρεεε....οι ελληνες ειμαστε οι καλυτεροι λεμεεεεεε.....ερχονται και αλλα τις επομενες μερες με amd....και πολλες καρτες γραφικων.....:D

Αρχική απάντηση από mariosalice

Το κακό είναι οτι κάπου άκουσα για μακρυά νύχτα και τη βγάζω με ξενύχτι να δω τι θα γίνει.

Κοιμηθείτε ρεεεεεεεε

Κι αύριο μέρα είναι.

Kατι λαθος θα ακουσες...:p

Η ζωη δεν ειναι για να κοιμασαι...θα κοιμηθεις μια και καλη οταν θα ειναι η ωρα....μεχρι τοτε....just rock an roll with the ln2 on the core....:p

Ο kingpin εμεινε εξω απ'ολες τις πρωτες θεσεις...και αν δεν εχουν καταχωρηθει ακομα ολα τα σκορ...μεχρι αυριο δεν θα ειναι ποουθενα πρωτος...:D

Καλά λοιπόν άκουσα.

Για να το λες εσύ έτσι θα είναι αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο με την ίδια σύνθεση.

Καλά πόσοι είστε εκεί?

Χορό στήσατε?

Μου θυμίζει Πανευρωπαικό στην Ισπανία η βραδυά. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.