Jump to content

hipro5s LN2-780ES session (4 WRs down ;) more to come)

esdee

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:38]

Μεχρι τισ 22 ομως......το AGP και το PCI-E record ανοικει στον Hipro και την Ελλδα....:D

Ωχ γκοντ . Αυτό πρέπει να πόνεσε-πονέσει εκει εξω . Και το κερασάκι στην τουρτα ειναι οτι η κάρτα ειναι με single. Βλέπω οσους κυνηγάνε το 01 να το γυρνάνε σε μπιρίμπα.

4,1G ρε θηρείο...???? η κάρτα είναι με το cold bug, ε??? αν φανταστώ ότι έχεις και backup.. το σκορ μπορεί να είναι πολύ κοντά στα 55k... ... μου αρέσει πολύ αυτή η κόντρα σου kinpgin... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. χεχε!!!!

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 00:37]

4,1G ρε θηρείο...???? η κάρτα είναι με το cold bug, ε??? αν φανταστώ ότι έχεις και backup.. το σκορ μπορεί να είναι πολύ κοντά στα 55k... ... μου αρέσει πολύ αυτή η κόντρα σου kinpgin... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. χεχε!!!!

Ναι ρε γμτ......Δεν πάει η κάρτα αλλά έχει τρυπήσει και το phase change που την ψύχει και χάνει συνέχεια αέριο και συμπληρώνω και τούμπαλιν.........Αύριο θα της βάλω πάνω το single stage του esdee μπας και πάρω κάνω μεγάκυκλο....... ;):)

Αρχική απάντηση από hipro5

Ναι ρε γμτ......Δεν πάει η κάρτα αλλά έχει τρυπήσει και το phase change που την ψύχει και χάνει συνέχεια αέριο και συμπληρώνω και τούμπαλιν.........Αύριο θα της βάλω πάνω το single stage του esdee μπας και πάρω κάνω μεγάκυκλο....... ;):)

αυριο θα εχεις και τον esdee τον ιδιο. το πολυ να εχω δουλεια μεχρι νωρις το μεσημερι οποτε μετα :devil:

55K?

μέσα στην άλλη εβδομάδα περιμένω μια ακόμα XTX από έξω... σήμερα πετάω για Σεβίλλη όπου παρουσιάζεται και το νέο chip της ATI! από όσο ξέρω, όλο το event είναι για overclockers. Μόνο τεχνικοί θα είναι εκεί!! θα σας κρατήσω ενήμερους φυσικά!

ερωτησεων συνεχεια......

to pci-e και pci γιατι ειναι ανεβασμενα???

Παρατηρησες περισσοτερη σταθεροτητα??Ή ειναι συνηθεια που δεν κοβεται απο p4c εποχης?

Κανενα backup στα 53 δεν εκατσε..κατευθειαν 54?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.