CaptainMilo Φεβρουάριος 6, 2006 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Συγχαρητήρια παίδες , βλέποντας τέτοιες διεθνείς διακρίσεις , δεν μπορεί κανείς παρά να γεμίζει εθνική περηφάνιαΚαι εις ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 6, 2006 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αξιοι παιδες...και εις ανωτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 6, 2006 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 ΟΕΟΟΟ! Που ειναι ο doctor?? First page plz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 6, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Μπράβο και σε ανώτερα!:clap: :clap: :clap: που είναι η p4gd1+1900χτχ οεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 6, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Μπραβο παιδια !! Χρηστο(unseen) εμεις δεν ειχαμε σκορδα ρε μαμωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 6, 2006 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22Χρηστο(unseen) εμεις δεν ειχαμε σκορδα ρε μαμωτο Λες αυτο να εφταιγε??.......... Μπραβο παιδια συγχαρητηρια Χαλαλι ο κοπος και τα εξοδα Αψογα νουμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Συγχαρητήρια και εις ανώτερα...Ελπίζω να ανανεωθούν οι λίστες στο extreme γιατί είναι λίγο παλιές...3D Mark2001se top WR records στη Futuremark:Score: 51408 k|ngp|n 51k!! 780m/single 7800gtx512 User: 1697194Res: 1024x768 32bitOS: Microsoft Windows 2000Date: 2006-2-4CPU: Unknown 3922 MHzGPU: NVIDIA GeForce 7800 GTXScore: 50913 hipro5 #TheLab.gr Team# HELLAS DOTHAN+7800GTX 512M... User: 250022Res: 1024x768 32bitOS: Microsoft Windows 2000Date: 2006-1-27CPU: Unknown 3765 MHzGPU: NVIDIA GeForce 7800 GTXScore: 50712 hipro5 #TheLab.gr Team# HELLAS DOTHAN+ATI X1800XT.... User: 250022Res: 1024x768 32bitOS: Microsoft Windows 2000Date: 2006-1-24CPU: Unknown 3743 MHzGPU: ATI RADEON X1800Δυστυχώς είμαστε δεύτεροι... 500 ποντάκια ακόμα... πάντως 2+3 είναι δικά μας :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Εγω παλι πιστευω οτι για ολα (τα καλα) εφταιγε/φταιει ο Βαγγος...Ειναι ο καταλυτης!!esdee fanboy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 6, 2006 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 Μπραβο παιδια !! Χρηστο(unseen) εμεις δεν ειχαμε σκορδα ρε μαμωτο αντε Χρηστο βρες εθελοντες και βαζω το μηχανημα συνχαρητηρια παιδια.ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 6, 2006 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 μπραβο παιδες...οεο! Δεν πιστευω να ειχατε αναμμενα καλοριφερ? Δοκιμαστε και την ΑΤΙ να γουσταρουμε ολοι!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 6, 2006 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 μπράβο keep walking!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 6, 2006 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Χωρις παρεξήγηση ο τίτλος είναι εντελώς .....φιλικός άλλωστε είναι κατι αναμενώμενο το οποίο το είχα προλέψει λίγους μήνες πρίν και ο hipro5 με δικαίωσε .......με τον γνωστο επεξεργαστή Dothan....... ....αυτόν τον παλιοPentiumIII......όπως έχει ειπωθεί από μερικούς...... _ στο screenshot που φαινεται η επίδοση είναι wr στο 1ΜΒ για τους Dothan..... _ η πρώτη θέση στα benchmarks .....κλείδωσε ........για πολύ καιρό μου φαίνεται... _καρτερώ να δω και ένα 32 ΜΒ......... σχόλιο: Τι να κάνουμε οι Dothan στην πρώτη θέση ....με τον αντάπτορα (μονταρισμένο βέβαια ) και την μητρική παραγωγής 2003........:whistling :whistling : Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες για την χωρα μας @esdee .....εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να δεις τέτοια νούμερα και από την AMD.......... :tomato: .....τον κόκκινο Μάη....... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 6, 2006 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Χαιρετιζω το dynamic trio των νοτιων προαστιων.... ΑΞΙΟΙ Δειχνετε σε ολους μας τι μπορει να γινει αμα υπαρχει μερακι και ορεξη! keep those records coming και ετοιμαστε και εδαφος για κανα yonah.... η αντεπιθεση θα κρατησει περισσοτερο απ'οσο φανταζομασταν αρχικα...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 6, 2006 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Eπειδή δεν φαίνεται καθαρά τι ψύξη έχουν οι μνήμες;Είναι έτοιμο κιτ ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 7, 2006 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από doctor [Χθες, στις 17:18] Χωρις παρεξήγηση ο τίτλος είναι εντελώς .....φιλικός άλλωστε είναι κατι αναμενώμενο το οποίο το είχα προλέψει λίγους μήνες πρίν και ο hipro5 με δικαίωσε .......με τον γνωστο επεξεργαστή Dothan....... ....αυτόν τον παλιοPentiumIII......όπως έχει ειπωθεί από μερικούς...... _ στο screenshot που φαινεται η επίδοση είναι wr στο 1ΜΒ για τους Dothan..... _ η πρώτη θέση στα benchmarks .....κλείδωσε ........για πολύ καιρό μου φαίνεται... _καρτερώ να δω και ένα 32 ΜΒ......... σχόλιο: Τι να κάνουμε οι Dothan στην πρώτη θέση ....με τον αντάπτορα (μονταρισμένο βέβαια ) και την μητρική παραγωγής 2003........:whistling :whistling : Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες για την χωρα μας @esdee .....εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να δεις τέτοια νούμερα και από την AMD.......... :tomato: .....τον κόκκινο Μάη....... :P Γιατρε μου καλα ολα αυτα που λες,αλλα το super pi δεν μετραει MB(MegaBites),αλλα M(Milions) το οποιο σημαινει εκατομηρια δεκαδικους του π(παρτα για να μαθεις να τη λες στους AMDαδες ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Φεβρουάριος 7, 2006 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Ξεχάστηκα να πω και εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια.... !!! Σούπερ δουλειά από σούπερ παιδιά.... κρίμα να χάσω το θέαμα .... "καταραμένες" γυναίκες.... χε χε!!!τώρα που ρολάρει θα τα πάρουμε ΟΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 7, 2006 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 09:11] Ξεχάστηκα να πω και εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια.... !!! Σούπερ δουλειά από σούπερ παιδιά.... κρίμα να χάσω το θέαμα .... "καταραμένες" γυναίκες.... χε χε!!! τώρα που ρολάρει θα τα πάρουμε ΟΛΑ!!!! Σε περιμένουμε την επόμενη φορά........ .....και λένε: "άτιμες γυναίκες"........ Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2006 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Σε περιμένουμε την επόμενη φορά........ .....και λένε: "άτιμες γυναίκες"........ Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά......... μπαααα? οι γυναικες ειναι απλα 'ατιμες', ενω εγω ο καλοπροερετος AMDας εχω ακουσει του κοσμου τα κοσμιτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 7, 2006 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 08:35] Γιατρε μου καλα ολα αυτα που λες,αλλα το super pi δεν μετραει MB(MegaBites),αλλα M(Milions) το οποιο σημαινει εκατομηρια δεκαδικους του π(παρτα για να μαθεις να τη λες στους AMDαδες ). το MB γράφτηκε εκ παραδρομής ....γνωρίζω πολύ καλά ότι γίνεται μετρηση συγκεκριμένου αριθμού των δεκαδικών ψηφίων του αριθμού π....... και γνωρίζω ακόμα καλύτερα ότι επεξεργαστής AMD για να κάνει τέτοια επίδοση.......θέλει πολύ καιρό ακόμα .......αγαπητέ AMDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 7, 2006 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 looooooool εγώ πάντως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.