N4speed Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Επειδη κατα πάσα πιθανότητα η μητρικη παρέδωσε το πνευμα ( βλέπε http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23617)αν και περιμένω ακόμη την διαγνωση του service τι μπορώ να πάρω ώστε να κρατήσω τα περισσότερα εξαρτήματα από αυτά που έχω επείδη δεν παίζει πολύ χρήμα για νέα κάρτα γραφικων? (έδωσα πριν 1 εβδομαδα 185 για τροφοδοτικο και κουτι)Με μία νεα μητρική υποστηρίζεται και ο δικος μου επεξεργαστης (478 socket) ?Θα ήθελα όμως να υποστηρίζει και κάποια αναβαθμιση στο μέλλον . (pci express , νεό επεξεργαστή ίσως?) pci exress και agp μαζι παίζει? Αξίζει ή να πάρω καμιά παλιού στυλ? : agpΑν ναι ποια ?Υπάρχων σύστημα :p4 2.8ghz 800fsb, 4*512ddr ram dual channel 400mhz , maxtor 120 gb sata , nec3520, dvd teac , club3d radeon 9600pro, audigy2 zs, enermax liberty 500watt.Ευχαριστω πάλι
Artist_ Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Φεβρουάριος 6, 2006 Βρε φίλε μου τι αναβάθμιση στο μέλλον να υποστηρίζει? Δεν βγάζουν πλέον σε 478. Μια χαρά είναι ο 2.8 που έχεις. ’λλαξε αν θέλεις την radeon 9600pro με μια 6800 και θα είσαι άρχοντας. Όσο για την μητρικά για ψάξε στο νετ. Προτίμησε τις asus, msi, gigabite και γενικά τις ποιο ακριβές αν και ΔΕΝ υπάρχουν πλέον στο εμπόριο.Τέλος εποχής για τον 478.
ΝTG Φεβρουάριος 6, 2006 #3 Φεβρουάριος 6, 2006 κατι τετοιο ηθελα να πω αλλα αν σου λεει "..επείδη δεν παίζει πολύ χρήμα για νέα κάρτα γραφικων" πως να του πεις να παρει αλλη μητρικη(αντε αυτη την αλλαζει στο ρμα) αλλον επεξεργαστη(100 καλα ειναι να δωσει x-tra μαζι με τον επεξεργαστη του) και καμμια 150αρα παραπανω για την καρτα γραφικων.... ..... οποτε η μενεις με το παλιο συστημα ..(παιρνεις μητρικη 478) και ξεχνας αναβαθμιση...(εκτος ισως απο μια καρτα γραφικων στο μελλον) η βρισκεις σπονσορα και παιρνεις ενα καινουργιο(-τερο) αφου δωσεις τα παλια!! (εμ και εσυ 185 σε τροφοδοτικο και κουτι τα εδωσες?)
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Φεβρουάριος 6, 2006 Υπάρχουν ακόμα κάποιες μητρικές για s478 όπως επίσης υπάρχουν και μερικές μητρικές που έχουν και AGP και PCI-express Χ16. Ωστόσο να ξέρεις πως τα υβρίδια δεν είναι ποτέ και ό,τι καλύτερο. Επίσης ακόμα βγαίνουν κάρτες γραφικών σε AGP, αν και αργούν αρκετά σε σχέση με τις αντίστοιχες PCI express και σίγουρα δεν θα βγαίνουν για πάντα. Τώρα έχεις τις εξής λύσεις:1. Είτε πας και παίρνεις μια μεταχιερισμένη ή καινούρια μητρική s478 με AGP και κάποια στιγμή, όσο συνεχίσουν να βγαίνουν κάρτες γραφικών σε AGP πας και παίρνεις μια καλή και όσο σε κρατήσει2. Είτε πας και παίρνεις ένα υβρίδιο μητρική με AGP και PCI express και ΑΝ βρεις και στο μέλλον κάνεις άφοβα αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών αλλά κρατάς τον ίδιο επεξεργαστή.Πάντως γνώμη μου είναι, αν η μητρική τα φτυσε εντός εγγύησης και ξέρεις οτι δεν έφταιγες εσύ να κάνεις ό,τι μπορείς να στην αλλάξουν...Επίσης εδώ μέσα θα βρεις πολλές μεταχειρισμένες μητρικές και κυρίως ASUS P4P800 και P4C800. Αυτές τουλάχιστον κυκλοφορούν εδώ μέσα περισσότερο για s478...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.