nickthegreek Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Παιδιά το έχει στρώσει για τα καλά. Αύριο πάλι με βλέπω να μην πηγαίνω σχολείο. Τα λεωφορεία πάντως δεν βγαίνουν με τίποτα με τέτοιον καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Χιονα στο καμπάναριο... που λουφα αυριο σημαίνουν...Εγω δεν παω σχολειο. Αστ0δι@λο πια, καθε φορα που κατεβαινω απο το Ρετζικι σκι κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Φεβρουάριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Χίονια και στη Λάρισα!!!! Αν χιονίσει γλιτώνω εξεταστική την τρίτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Εξω ακόμα χιονιζει... Και να ήθελα να παω σχολείο ο μπαμπας μου δεν βγαζει βολτα το ντιντιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 ρε λαμογια , οταν πηγαινα δημοτικο στο Διδυμοτειχο εν ετη 1985 τα σχολεια παιζανε και με 20 ποντους , και στη θεσσαλονικη κλεινουν? αισχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Με snowboard πηγαινες? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αφου δεν εκλεισε η Κηφισιας............. κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Φεβρουάριος 6, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 To xιόνι είναι η αφορμή να κλέισουν τα σχολεια...Αλλη είναι η αιτία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αλεξανδρούπολη την αράξαμε παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Φεβρουάριος 6, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Για αύριο τι λέτε? Θεσσαλονίκη εγώ λέω ότι θα τα ανοίξουν αλλα δεν θα πάνε και πολλοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 το αγαπατε το σχολειο βλεπω :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Φεβρουάριος 6, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 09:48] το αγαπατε το σχολειο βλεπω :P To θέμα είναι ότι για να πάω στο σχολείο πρέπει να πάρω 2 λεωφορεία και να φάω γύρω στην 1 ώρα....Οπότε καταλαβαίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 6, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από nickthegreek To θέμα είναι ότι για να πάω στο σχολείο πρέπει να πάρω 2 λεωφορεία και να φάω γύρω στην 1 ώρα....Οπότε καταλαβαίνεις Απορω που πηγαινεις ακομα σχολειο!!!!! Αρχική απάντηση από ChrisXP Χίονια και στη Λάρισα!!!! Αν χιονίσει γλιτώνω εξεταστική την τρίτη. Kανε ονειρα.... ουτε που το εστρωσε....και μαλλον ουτε που θα το στρωσει ετσι οπως παει... Εκτος αν εννοΑς την Μεγαλη Τριτη...!Τοτε κατι γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 6, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Εμείς Κοζάνη σήμερα τπτ και ήδη βγήκε αποφαση για αύριο...Πάμε για Τετάρτη τώρα...Αν και το σχολείο μου είναι απέναντι από το σπίτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 παναητσαμ να το στρωσει και αθηνα............. δεν εχω διαβασει καλα για το αυριανο παλουκι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Ακόμα χιονίζει Θεσσαλονίκη. Το χιόνι είναι περίπου 30 πόντους και αν συνεχισει ετσι αυριο μαλλον 50 !!! Τα πράγματα είναι πολυ επικύνδινα γιατί κατα την διάρκεια της νύχτας χιόνιζε, και σημερα ολα τα πεζοδρομια ειναι ασπρα, Αλλά επειδή έχει περπατήσει κόσμος είναι αστα να πανε... ΓΕματα νερα, χιονια., παγους... Οτι πρεπει για ασκηση ισσοροπιας (δεν μιλαω για το Κεντρο). Πάντως αν συνεχισει να χιονιζει και το βραδυ, σιγουρα ούτε αύριο σχολειο. :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 7, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 σκ@τα ειναι ολα εδω... τωρα αρχισαν να λιωνουν λιγο... γμτ μαλλον αυριο θα εχουμε σχολειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Φεβρουάριος 7, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Εγώ σήμερα ξύπνησα έτοιμος να πάω σχολειο αλλα το χιόνι με ξανακράτησε στο κρεββάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Εγω σηκωθηκα, βαζω την μανα μου να παρει τηλ στην Νομαρχια να ρωτησει και της λενε οτι τα σχολεια ειναι ανοιχτα!!!! Της λεω πως λαλακιες λεει η Νομαρχια και πεφτω ξανα για υπνο. Κατα τις 10 που γυρισε ο father, λεει πως ηταν κλειστα και τα παιδια γυρνούσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 7, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN σκ@τα ειναι ολα εδω... τωρα αρχισαν να λιωνουν λιγο... γμτ μαλλον αυριο θα εχουμε σχολειο... διαβασε και λιγο Γιωργο,σε εχει αποροφησει η DFI :P παρε με κανενα τηλεφωνο,με ξεχασες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.