Jump to content

HONDA CIVIC commercial.........

mellodos

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι και τα καλύτερα αυτοκίνητα τα Honda...

Μπορεί να είναι φημισμένα στο χώρο του tuning, μπορεί το Type-R να βγάζει 200 άλογα ατμοσφαιρικά, μπορεί... μπορεί... μπορεί...

... αλλά δεν είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα... Μην τρελαθούμε κιόλας...

Και το λέω αυτό γιατί κατά καιρούς σας βλέπω όλους να "πιπιλάτε" το όνομα της Honda και να την χαρακτηρίζετε κορυφαία, λες και είναι 200 χρόνια μπροστά από τις άλλες εταιρείες...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι και τα καλύτερα αυτοκίνητα τα Honda...

Μπορεί να είναι φημισμένα στο χώρο του tuning, μπορεί το Type-R να βγάζει 200 άλογα ατμοσφαιρικά, μπορεί... μπορεί... μπορεί...

... αλλά δεν είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα... Μην τρελαθούμε κιόλας...

Και το λέω αυτό γιατί κατά καιρούς σας βλέπω όλους να "πιπιλάτε" το όνομα της Honda και να την χαρακτηρίζετε κορυφαία, λες και είναι 200 χρόνια μπροστά από τις άλλες εταιρείες...

Τότε ποια είναι "τα καλύτερα" αυτοκίνητα?

Η φράση αυτή από μόνη της δεν στέκει. Καμμιά φίρμα δεν βγάζει "τα καλύτερα" αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει το τέλειο.

Απλά η Honda το πλησιάζει περισσότερο από τις άλλες. :p

Υ.Γ. Πολλοί κάνουν το λάθος να συγχέουν τη HONDA με τον Σαρακάκη. Μεγάλο Λάθος.

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Τότε ποια είναι "τα καλύτερα" αυτοκίνητα?

Η φράση αυτή από μόνη της δεν στέκει. Καμμιά φίρμα δεν βγάζει "τα καλύτερα" αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει το τέλειο.

Ακριβώς αυτό λέω! Δεν μπορεί η Honda να βγάζει τα τέλεια αυτοκίνητα...

Και δε μου λες... σε ποιον τομέα πλησιάζει το τέλειο?

Ας δεχθούμε ότι τα Honda είναι τέλεια από πλευράς κινητήρα (που δεν είναι αλλά τέλος πάντων)...

Σε θέμα ποιότητας εσωτερικού και υλικών, δεν το συζητάμε καν: μέτρια προς κακή (όπως όλα τα Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα κ.λπ.)

Σε θέμα ασφάλειας, πάλι δε λένε τίποτα...

Οπότε αν μου λες ότι τα Honda πλησιάζουν το τέλειο αν υπερτερούν μόνο στον τομέα των επιδόσεων, τότε μάλλον η δική σου άποψη δε στέκει ή εσένα σε ενδιαφέρουν μόνο οι επιδόσεις σε ένα αυτοκίνητο...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Ακριβώς αυτό λέω! Δεν μπορεί η Honda να βγάζει τα τέλεια αυτοκίνητα...

Και δε μου λες... σε ποιον τομέα πλησιάζει το τέλειο?

Ας δεχθούμε ότι τα Honda είναι τέλεια από πλευράς κινητήρα (που δεν είναι αλλά τέλος πάντων)...

Σε θέμα ποιότητας εσωτερικού και υλικών, δεν το συζητάμε καν: μέτρια προς κακή (όπως όλα τα Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα κ.λπ.)

Σε θέμα ασφάλειας, πάλι δε λένε τίποτα...

XA XA XA XA....

Μου άρεσε πολύ το τελευταίο.

Το γεγονός οτι η HONDA είναι η μοναδική ως τώρα αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει εγκαταστάσεις που είναι αφοσιωμένες στην ασφάλεια των ΠΕΖΩΝ σου διαφέυγει.

Η Honda παραδοσιακά ήταν από τις κορυφαίες σε ποιότητα κατασκευής. Όσο για το εσωτερικό, πες μου οτι δε σου αρέσει ο λεβιές στο τιμόνι στο Civic. Η εργονομία είναι παράδειγμα προς μίμηση. Γνωστό και καθόλου αμφισητήσιμο.

Προφανώς σου διαφεύγουν ΠΑΡΑ πολλά ακόμα. Όπως πχ οτι το ACCORD αποδείχθηκε το ασφαλέστερο αυτοκινητο στην κατηγρία του στην Αμερική.

Και υποθέτω οτι αυτό το link -> http://corporate.honda.com/safety/index.aspx δε σου λέει τίποτα.

Εϊναι όμως τόσα πολλά που δεν γνωρίζεις για την Honda που πρέπει να γράφω μέρες.

Οδήγα λοιπόν την F430 και άσε εμάς να οδηγούμε τα ταπεινά Hondaκια.

Υ.Γ. Ορίστε 2 επίσημα Links για να μαθαίνουν οι νέοι και οι πάσης φύσεως ενδιαφερόμενοι -> http://corporate.honda.com/innovation/index.aspx http://world.honda.com/tech/

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

:T:

Το ήξερα οτι θα με καταλάβεις φίλτατε...

Πως πας με τα χιόνια? Εδώ στα B.Π. χιονίζει ασταμάτητα. ’λλη μια διασκεδαστική μέρα οδηγώντας το H-RV....

XA XA XA XA....

Μου άρεσε πολύ το τελευταίο.

Το γεγονός οτι η HONDA είναι η μοναδική ως τώρα αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει εγκαταστάσεις που είναι αφοσιωμένες στην ασφάλεια των ΠΕΖΩΝ σου διαφέυγει.

Η Honda παραδοσιακά ήταν από τις κορυφαίες σε ποιότητα κατασκευής. Όσο για το εσωτερικό, πες μου οτι δε σου αρέσει ο λεβιές στο τιμόνι στο Civic. Η εργονομία είναι παράδειγμα προς μίμηση. Γνωστό και καθόλου αμφισητήσιμο.

Προφανώς σου διαφεύγουν ΠΑΡΑ πολλά ακόμα. Όπως πχ οτι το ACCORD αποδείχθηκε το ασφαλέστερο αυτοκινητο στην κατηγρία του στην Αμερική.

Και υποθέτω οτι αυτό το link -> http://corporate.honda.com/safety/index.aspx δε σου λέει τίποτα.

Εϊναι όμως τόσα πολλά που δεν γνωρίζεις για την Honda που πρέπει να γράφω μέρες.

Οδήγα λοιπόν την F430 και άσε εμάς να οδηγούμε τα ταπεινά Hondaκια.

Υ.Γ. Ορίστε 2 επίσημα Links για να μαθαίνουν οι νέοι και οι πάσης φύσεως ενδιαφερόμενοι -> http://corporate.honda.com/innovation/index.aspx http://world.honda.com/tech/

Θα σου απαντήσω σύντομα και μετά θα λήξω τη συζήτηση, γιατί δε θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας...

Το τι μου διαφεύγει και τι όχι δεν μπορείς να το κρίνεις μέσα από ένα μου ποστ, στο οποίο εξέφρασα σύντομα την άποψή μου... Όπως επίσης δε θα έπρεπε να κρίνεις και τις γνώσεις μου, όπως δεν έκανα εγώ και για εσένα...

Τελος πάντων...

Υ.Γ.: Το ότι έχω το στροφόμετρο της F430 για αβατάρ δε σημαίνει απαραίτητα ότι μου αρέσει σαν αυτοκίνητο και αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, καλύτερα να σταματάς την κουβέντα εκεί και να μην συνεχίζεις με άσχετα πράγματα...

Ωπ, με συγχωρείς. Ήμουν σκληρός μαζί σου.

Birthday December 29, 1990

Όταν θα αποκτήσεις πραγματική πείρα στην αυτοκίνηση είμαι σίγουρος οτι θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου.

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 15:38]

Όταν θα αποκτήσεις πραγματική πείρα στην αυτοκίνηση είμαι σίγουρος οτι θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

ok

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.