WinMik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Είδα αυτό σε άλλο forum και ...συγκινήθηκα! Το έχει δοκιμάσει κανείς? Με παραξενεύει που οι Liggy & Dee (όσα f/w τους έχω δοκιμάσει είναι άψογα) αναφέρουν σε 1-2 σημεία ση σελίδα τους ότι δεν γίνεται να flash-άρεις 3550-->3551 και 4550-->4551... Να το δοκιμάσω άραγε, ή να περιμένω να πάρω περισσότερο feedback...? Μάλλον θα περιμένω λίγο, μέχρι τουλάχιστον να αγοράσω κανα δισκάκι labelflash για την δοκιμή! edit: είδα ότι συζητήθηκε λίγο και σε άλλο thread, το έχει δοκιμάσει κανείς να πει αν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinMik Φεβρουάριος 5, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Τελικά δεν κρατήθηκα, το δοκίμασα και γω! Το drive δείχνει να αναγνωρίζεται κανονικά και δουλεύει, άμα αγοράσω δισκάκι θα δοκιμάσω και το Labelflash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Φεβρουάριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Βασικά δοκίμασε σε dvd να γράψεις από κάτω, δεν χρειάζετε να είναι Labelflash το δισκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Ok το εκανα και γω. Αντε να δουμε αν καταφερουμε να το δουλεψουμε με το Νερο 7.0.1.4b.....Δεν εχω και DVD να γραψω ρε μαμωτο..........αυριο.Που ειναι η επιλογη του Label Flash στο Nero????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Φεβρουάριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αν ανοίξεις το Nero StartSmart στα extras την εμφανίζει, απλά με την έκδοση 7 του nero έχω διαβάσει ότι έχει προβλήματα το LabelFlash και θέλει ένα αρχείο από την έκδοση 6. Α και θα πρέπει να έχεις την NEC OEM έκδοση του Nero για το LabelFlash, αλλιώς δεν έχεις LabelFlash. Παρακάτω ένα παράδειγμα σε TY δισκάκι με LabelFlash αλλά σε Data Side (DiscT@2 TM) τεχνολογία... Πολύ μούρη το αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από DMylonas [05-02-2006 21:29] Αν ανοίξεις το Nero StartSmart στα extras την εμφανίζει, απλά με την έκδοση 7 του nero έχω διαβάσει ότι έχει προβλήματα το LabelFlash και θέλει ένα αρχείο από την έκδοση 6. Α και θα πρέπει να έχεις την NEC OEM έκδοση του Nero για το LabelFlash, αλλιώς δεν έχεις LabelFlash. Παρακάτω ένα παράδειγμα σε TY δισκάκι με LabelFlash αλλά σε Data Side (DiscT@2 TM) τεχνολογία... Πολύ μούρη το αποτέλεσμα Εχεις υποψη σου που μπορω να βρω αυτη την εκδοση του nero, γιατι εχω που εχω το 7.0.5.4 δε βλεπω να το υποστηριζει! Επισης μηπως υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει label flash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αν βαλεις ενα dll απο την 6 εκδοση παιζει και στο Nero 7.0.1.4b. Λογικα θα πρεπει να παιζει και στην δικη σου που ειναι πιο καινουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Τελικα δουλευει και με την εκδοση 7.0.5.4!Να δουμε δισκακια που θα βρουμε τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Πώς σου δούλεψε με 7.0.5.4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Gabriel [Σήμερα, στις 22:39] Πώς σου δούλεψε με 7.0.5.4? Για να ενργοπιοησεις το Label Flash απλα βαλε το LLS.dll στο Program Files --> Nero --> Nero 7 --> Core Μετα θα το βρεις στο Burning Rom στα extras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.