Jump to content

ΚΑΙ ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΩ FORTHNET ΜΟΥ...

chros26_

Recommended Posts

Από το site της forthnet:

''Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί κανείς τις εκπληκτικές ταχύτητες που μπορεί να έχει στο διαδίκτυο μέσω του ADSL in a box και να παίξει online games με χρήστες που μπορεί να βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης. Τι καλύτερο από το να παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι με τις ώρες...''

Και το ωραίο είναι πως στο CS στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ Server E-global εχω Ping >255.

Για εξωτερικό δεν το συζητώ καν.... 350 χαλαρά....

:hehe: :hehe: :hehe:

Και εγώ εκμεταλλευόμουν αυτές τις φοβερές ταχύτητες της forthnet με το unreal online με τα υπέροχα ping των 300 και βάλε....

Τώρα όμως έστειλα στο δ....αυτές τις υπέροχες συνδέσεις και ησύχασα.

Βγαίνουμε στο εξωτερικό με 300+Ping και όταν τους λέμε ότι έχουμε dsl γελάει όλο το σύμπαν. Πάλι καλά που δεν ρωτάνε πόσο πληρώνουμε, Πόόόόόόόόόσοοοοοοο, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ντροπή ρε γμτ, ντροπή.:tomato: :tomato: :tomato:

Εγώ που τη Δευτέρα κλείνω 20 μερες αναμονής για ενεργοποίηση ADSL-in-a-box ?

Δε σας φτάνει που έχετε Internet ... θελετε να είναι και γρήγορο .... Τι αχάρηστοι άνθρωποι :D :D :D :D .

Αύριο θα κάνω μια επίσκεψη στα γραφεία τους να δω τι τρέχει ... ... ...

Στο τηλέφωνο μου λένε οτι η αιτηση μου είναι στον ΟΤΕ και περιμένουν την ενεργοποίηση ... ...

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Δηλαδή εγώ που τώρα τελευταία έχω 300-400 στο WoW δεν πρέπει να παραπονιέμαι εεεε????

300-400 στο WoW είναι πολλά εγώ με isdn είχα λιγότερο τις καλές ώρες αλλά με την blizzard ποτέ δε ξέρεις τι φταίει προφανώς το σέρβερ που παίζεις...

Εμπρός πίσω όπως λέει και ο Περίανδρος Πόποτας. Πίσω στις pstn συνδέσεις. Μόνο έτσι θα μας πάρουν στα σοβαρά και δεν θα μας κοροϊδεύουν με τις διαφημίσεις τους. Ντροπή - Αλητεία - Αίσχος:dots:

Αρχική απάντηση από Artist_

Εμπρός πίσω όπως λέει και ο Περίανδρος Πόποτας. Πίσω στις pstn συνδέσεις. Μόνο έτσι θα μας πάρουν στα σοβαρά και δεν θα μας κοροϊδεύουν με τις διαφημίσεις τους. Ντροπή - Αλητεία - Αίσχος:dots:

Εκει που θα το πανε το ΕΠΑΚ η pstn θα σου βγαινει 2 adsl.....

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 15:18]

300-400 στο WoW είναι πολλά εγώ με isdn είχα λιγότερο τις καλές ώρες αλλά με την blizzard ποτέ δε ξέρεις τι φταίει προφανώς το σέρβερ που παίζεις...

Καλά και εγώ τα βράδια πέφτω κάτω από 300, ίσως όμως φταίει ότι ο server έγινε medium τον τελευταίο καιρό από low που ήταν.

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 15:14]

Εγώ που τη Δευτέρα κλείνω 20 μερες αναμονής για ενεργοποίηση ADSL-in-a-box ?

Δε σας φτάνει που έχετε Internet ... θελετε να είναι και γρήγορο .... Τι αχάρηστοι άνθρωποι :D :D :D :D .

Αύριο θα κάνω μια επίσκεψη στα γραφεία τους να δω τι τρέχει ... ... ...

Στο τηλέφωνο μου λένε οτι η αιτηση μου είναι στον ΟΤΕ και περιμένουν την ενεργοποίηση ... ...

μωρέ εγώ την πέμπτη έκανα αίτηση για μετατροπή σήμερα το πρωί με πήραν από τον Ποτέ να με ενημερώσουν ότι ενεργοποιήθηκε στο καπάκι τηλ στην φορθνετ και η επίσημη πρώτη με adsl είναι τώρα

εδιτ

Η σύνδεση έγινε μέσο τηλεφώνου και όχι κάποιο πακέτο

Γενικά δεν πρέπει να βγαίνουμε καλά στο εξωτερικό. Αλλά και στην Ελλάδα τα πίνγκ είναι μεγάλα. Και ειδικά η forthnet από την καινούρια χρονιά όλο προβλήματα είναι.

Αρχική απάντηση από chros26_

Από το site της forthnet:

''Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί κανείς τις εκπληκτικές ταχύτητες που μπορεί να έχει στο διαδίκτυο μέσω του ADSL in a box και να παίξει online games με χρήστες που μπορεί να βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης. Τι καλύτερο από το να παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι με τις ώρες...''

Και το ωραίο είναι πως στο CS στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ Server E-global εχω Ping >255.

Για εξωτερικό δεν το συζητώ καν.... 350 χαλαρά....

Εγώ πάντως έχω ping 62~78.

Σύνδεση Forthnet 384 και γραμμή ΟΤΕ.

Ακριβώς το ίδιο Ping έχει και ένας φίλος που παίζουμε Unreal με σύνδεση και γραμμή Forthnet.

Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 14:32]

Ναι ο μοναδικός server που βλέπω 100-150 είναι ένας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ στη Β.Όλγας...

Καμμιά ελληνική εταιρία για Τ1 υπάρχει?

Το Τ1 ειναι στην Αμερικη εδω εχουμε το Ε1 αλλα δεν παιζει να το βαλεις σπιτι σου!!!! μονο ο ΟΤΕ εχει τετοια κολπα

Αρχική απάντηση από satkok

μωρέ εγώ την πέμπτη έκανα αίτηση για μετατροπή σήμερα το πρωί με πήραν από τον Ποτέ να με ενημερώσουν ότι ενεργοποιήθηκε στο καπάκι τηλ στην φορθνετ και η επίσημη πρώτη με adsl είναι τώρα

εδιτ

Η σύνδεση έγινε μέσο τηλεφώνου και όχι κάποιο πακέτο

Κι εγώ πριν λίγους μήνες που είχα κανει μια ενεργοποίηση τηλεφωνικά δεν καθυστέρησε καθόλου [1-2 μερες το πολύ] . Τώρα με το κωλοπακέτο τους περιμένω 20 μέρες ...

Νευρίασα τώρα ... κάνω log out και τους πέρνω για κράξιμο :p

παιδιά , μην την ψάχνετε πολύ μεγάλα προβλήματα με forthnet και παιχνίδια . Φιλαράκι μου , που παίζει ακόμη WOW , εγώ ευτυχώς το μούντζωσα και το παράτησα , μου έλεγε χτες ότι έχει ping σταθερά πάνω από 1000 , όπως και η περίπτωση του zyx. Ίσως είναι και η μόνη φορά που δεν φταίει η εταιρεία blizzard (άλλη κωλ.......εταιρεία αυτή , τέσπα).

Μακριά από 4νετ απότι κατάλαβα , στα pings δεν παίζεται με.......τίποτα ,απλά κορυφή (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Και καλά ξεμπερδέματα

Αρχική απάντηση από chros26_

Ναι ο μοναδικός server που βλέπω 100-150 είναι ένας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ στη Β.Όλγας...

Καμμιά ελληνική εταιρία για Τ1 υπάρχει?

Ναι ....αν εχεις να διαθεσεις περι τα 1800 μηνιαιος pm me για details.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.