Jump to content

Πρόβλημα με Temperature Controller

vaspan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους!

Αγόρασα ένα temperature controller με τρία sticker που δείχνουν θερμοκρασία cpu, hdd, vga. Οι οδηγίες όμως είναι απαράδεκτες και επειδή δεν έχω ξαναδοκιμάσει τέτοιο προϊόν, δεν ξέρω πως θα βάλω το sticker στον επεξεργαστή.

Δοκίμασα να το βάλω ανάμεσα στην ψύκτρα και τον επεξεργαστή αλλά δεν καθότανε και τέλεια η ψύκτρα και ζεσταινόταν αμέσως. Η θερμοαγώγιμή μου είναι πολύ καλή, οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Που τοποθετούνται τα αυτοκόλλητα συνήθως;

Ευχαριστώ πολύ!

Οι σένσορες ή αισθητήρες (όχι αυτοκόλλητα....) τοποθετούνται κάτω απο την ψύκτρα, δίπλα ακριβώς στον επεξεργαστή.

Αν χωραει, τοποθετησε το με τετοιο τροπο κατω απο την ψυκτρα ωστε να ακουμπαει το πλαινο του heatspreader του επεξεργαστη.

Αρχική απάντηση από saxon_747

Αν χωραει, τοποθετησε το με τετοιο τροπο κατω απο την ψυκτρα ωστε να ακουμπαει το πλαινο του heatspreader του επεξεργαστη.

αυτο ειναι το καλητερο γιατι αν το βαλεις πανο στην ψυκτρα θα εχεις αποκλιση πανο απο 5 βαθμους

απλα κολατο στο πλαη του heatspreader για να εισαι οσο πιο κοντα μπορεις στον πηρινα

αν εχεις καναν athlon XP τοτε κολα το ακριβος διπλα στον πιρινα μιας που δεν εχει καπακι.....

Σιγά ρε 5 βαθμούς!!! Ηρεμία! Για ακριβώς δίπλα λέμε. Δίπλα στο σημείο που ακουμπάει ο επεξεργαστής με την ψύκτρα. Κι έπειτα δε νομίζω να χωράει ο σένσορας στο πλάι...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Σιγά ρε 5 βαθμούς!!! Ηρεμία! Για ακριβώς δίπλα λέμε. Δίπλα στο σημείο που ακουμπάει ο επεξεργαστής με την ψύκτρα. Κι έπειτα δε νομίζω να χωράει ο σένσορας στο πλάι...

σε εμενα παντος τοσι διαφορα ειχε το μπλοκ απο την ενδιγη της μητρικης και μετα μολις το εβαλα κολιτα διπλα ειχε διαφορα μολις 1-2 βαθμους.....

εκτος αν η asus δηχνει παραπανο.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.