Dagalidis Φεβρουάριος 5, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Ορίστε.... Τώρα είναι καλύτερα ? Εβαλα και λίγη σάλτσα στο DQS Skew... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 5, 2006 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Ορίστε.... Τώρα είναι καλύτερα ? Εβαλα και λίγη σάλτσα στο DQS Skew... Δες το προηγουμενο ποστ μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 5, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Ζαχούλη... Αυτά είναι τα καλύτερα που μπορώ να κάνω σε 4Χ512ΜΒ.... Ετσι και αλλιώς ότι και να δοκιμάσω με 1Τ => Freeze, οπότε καλά είμαι και εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 5, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Δοκιμασες ν'αλλαξεις θεση τα dimms?Θυμαμαι παλιοτερα που ενω δεν μου δουλευε το 1Τ με τιποτα σε κατι hynix που ειχα,μολις τ'αλλαξα θεση δουλευαν αψογα.Παντως καλο ειναι που τραβανε σε 3-3-3-7.Δεν πιστευω να δεχονται και Trtw=1,αλλα δοκιμασε τωρα που τις τρεχεις χαμηλα..επισης το Idle cycle limit=0 ισως δωσει κατι παραπανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Φεβρουάριος 5, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Εχεις βαλει τις μικρον και τις χαινιξ μαζι????????????/Απορω που παιζουν κιολα..........το 1Τ ασχολιαστο.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 5, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 17:14] Εχεις βαλει τις μικρον και τις χαινιξ μαζι????????????/Απορω που παιζουν κιολα..........το 1Τ ασχολιαστο.......... Tα πάντρεψα αλλά μάλλον θα πάνε για διαζύγιο λίαν συντόμως.... ΥΓ... Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ το κόλπο του arapis να δώ μπας και ως δια μαγείας μπορέσω να τρέχω 1Τ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Το 1Τ ειναι δυστηχος ανεφικτο μιας και Kingston KVR DDR 400 (κοινος απλες 200αρες Κινγστον βάλιου) + DFI = NO GO...Ειχα 2 512αρια βαλιου Kingston με οχι micron αλλα αγνωστα τσιπακια που σε INTEL και DFI NF3 754 μητρικη παιξανε παρα πολυ καλα. Σε NF4 που εχω, δυστηχος ειχα αυτα που βλεπεις και συ DAG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Sisman Το 1Τ ειναι δυστηχος ανεφικτο μιας και Kingston KVR DDR 400 (κοινος απλες 200αρες Κινγστον βάλιου) + DFI = NO GO... Ειχα 2 512αρια βαλιου Kingston με οχι micron αλλα αγνωστα τσιπακια που σε INTEL και DFI NF3 754 μητρικη παιξανε παρα πολυ καλα. Σε NF4 που εχω, δυστηχος ειχα αυτα που βλεπεις και συ DAG... εγω εχω 2 DFI μια ΟΥΛΤΡΑ με βιος που ειχε πανω η μανα της(ουτε εχω ασχοληθει για Update) και μια EXPERT και 2Χ512 kingston elpida chips και παιζουν μια χαρα με το ρευμα που λεει η εταιρια(2.65) στα τιμινγκς που λεει η εταιρια με 1Τ φυσικα.Οβερκλοκ οχι δεν κανουν αλλα δεν εκαναν και ποτε για να κανουν τωρα... ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΧΠΕΡΤ ΠΑΙΖΟΥΝ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.