Jump to content

KINGSTON KVR DDR3200 CL3 - Μicron MT 5B

Dagalidis

Recommended Posts

Δοκιμασες ν'αλλαξεις θεση τα dimms?Θυμαμαι παλιοτερα που ενω δεν μου δουλευε το 1Τ με τιποτα σε κατι hynix που ειχα,μολις τ'αλλαξα θεση δουλευαν αψογα.Παντως καλο ειναι που τραβανε σε 3-3-3-7.Δεν πιστευω να δεχονται και Trtw=1,αλλα δοκιμασε τωρα που τις τρεχεις χαμηλα..επισης το Idle cycle limit=0 ισως δωσει κατι παραπανω!

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 17:14]

Εχεις βαλει τις μικρον και τις χαινιξ μαζι????????????/Απορω που παιζουν κιολα..........το 1Τ ασχολιαστο..........

Tα πάντρεψα αλλά μάλλον θα πάνε για διαζύγιο λίαν συντόμως.... :D

ΥΓ... Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ το κόλπο του arapis να δώ μπας και ως δια μαγείας μπορέσω να τρέχω 1Τ....:D

Το 1Τ ειναι δυστηχος ανεφικτο μιας και Kingston KVR DDR 400 (κοινος απλες 200αρες Κινγστον βάλιου) + DFI = NO GO...

Ειχα 2 512αρια βαλιου Kingston με οχι micron αλλα αγνωστα τσιπακια που σε INTEL και DFI NF3 754 μητρικη παιξανε παρα πολυ καλα. Σε NF4 που εχω, δυστηχος ειχα αυτα που βλεπεις και συ DAG...

Αρχική απάντηση από Sisman

Το 1Τ ειναι δυστηχος ανεφικτο μιας και Kingston KVR DDR 400 (κοινος απλες 200αρες Κινγστον βάλιου) + DFI = NO GO...

Ειχα 2 512αρια βαλιου Kingston με οχι micron αλλα αγνωστα τσιπακια που σε INTEL και DFI NF3 754 μητρικη παιξανε παρα πολυ καλα. Σε NF4 που εχω, δυστηχος ειχα αυτα που βλεπεις και συ DAG...

εγω εχω 2 DFI μια ΟΥΛΤΡΑ με βιος που ειχε πανω η μανα της(ουτε εχω ασχοληθει για Update) και μια EXPERT και 2Χ512 kingston elpida chips και παιζουν μια χαρα με το ρευμα που λεει η εταιρια(2.65) στα τιμινγκς που λεει η εταιρια με 1Τ φυσικα.Οβερκλοκ οχι δεν κανουν αλλα δεν εκαναν και ποτε για να κανουν τωρα...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΧΠΕΡΤ ΠΑΙΖΟΥΝ...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.