Jump to content

KINGSTON KVR DDR3200 CL3 - Μicron MT 5B

Dagalidis

Recommended Posts

Mόλις "χτύπησα" από Multirama έναντι 104 Εuro 2X512MB KINGSTON KVR..

Φοράνε τα Micron chipakia και από ότι άκουσα πάνε σχετικά καλά σε DFI NF3 Ultra-D 939.

Σε εμένα όμως απ'ότι δοκίμασα ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ πεισματικά να παίξουν σε 1Τ.....:(

Ξέρει κανείς τα timmings που σηκώνουν και κανένα τρόπο να τα κάνω να πάρουν επιτέλους 1Τ ????

Είναι ή δεν είναι MICRON ?????

Nα και ένα image....

post-153-1416072408,3246_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:52]

Micron ειναι 100% για αυτο ειμαι σιγουρος , τωρα για τα αλλα δεν εχω ιδεα :hehe:

Ησουν αναλυτικότατος..... :p

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν ?????

-5B G ....

Αν ήταν πάνω σε Ballistix με 2-2-2 @240 στην καλύτερη με 2.5-2-2@260.

Αλλά τώρα σε Value μνήμες.... μάλλον για 3-4-4-8 σε κόβω στα 230 το πολύ.

Καλύτερα να έπαιρνες τις αντίστοιχες Transcend που πάνω @220-1Τ-2.5-3-3-7

αν είναι από Πλαίσιο.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:29]

Dag νομιζω αυτη η μαρκα εχει προβλημα με τις DFI . Οχι τα τσιπακια , η Kingston.

ΟΧΙ πάλι....

Μισεί τα HYNIX .... Mισεί και τα Kingston ????? :tomato:

Tι διάολο από πρόβλημα σε πρόβλημα θα πηγαίνω ????? :bye:

...dag μια ειναι η λυση Kingston με Samsung UCCC ....εχω πετυχει αυτην την βδομαδα απο octabit αρκετα κομματια...και ειναι 512 single side ...το χειροτερο εχει παει 270 με 1Τ και 3-4-3-7 και σχετικα σφιχτα ολα τα αλλα με μονο 2.5-2.6v .... παντως για παλεψε το λιγο ακομα με τα micron.. αν και επειδη ειναι τα -5B G δεν νομιζω να κανουν και πολλα πραγματα...:o

Αυτές τις δούλεψα στα 250ΜΗz και 1Τ με 3-3-3-8 στην Gigabyte Κ8Ν Ultra-SLI.

Ίσως πάνε και παραπάνω αλλά δεν κράτησα αρκετές μέρες τη μητρική για να ασχοληθώ πολύ.

Αυτή τη στιγμή έχω 4 dimms στην Α8V. Η μητρική δε βοηθάει πολύ σε overclocking αλλά αύριο που είναι ελεύθερη μέρα θα τις δοκιμάσω.

Kάπου εκεί θέλω και εγώ να τις πάω (250) έτσι ώστε με τον κατάλληλο διαιρέτη στις μνήμες και πολλαπλασιαστή στη CPU να είναι κοντά στα 2800 - 2900 αν βέβαια μπορέσω να έχω σταθερό σύστημα :D

Θα φάνε λίγη τάση (3Volt) μπας και ξυπνήσουν..:laughing:

Αρχική απάντηση από mortisboy

...dag μια ειναι η λυση Kingston με Samsung UCCC ....εχω πετυχει αυτην την βδομαδα απο octabit αρκετα κομματια...και ειναι 512 single side ...το χειροτερο εχει παει 270 με 1Τ και 3-4-3-7 και σχετικα σφιχτα ολα τα αλλα με μονο 2.5-2.6v .... παντως για παλεψε το λιγο ακομα με τα micron.. αν και επειδη ειναι τα -5B G δεν νομιζω να κανουν και πολλα πραγματα...:o

Οντως καλα κομματια , βρηκα και εγω στον βασιλη - Στουρναρη μερια.....στα 70 εκαστος...

Αχ ρε Νταγκ , στην σειρα με τα μικρον επεσες....

Χωρις να θελω να σε παρασυρω ( στον δρομο της απωλείας :devil: ) , κατι μικρον που ειχα εγω στρωσανε μετα τα 3.1v , αλλα με προσοχη ....δεν ειναι bh-5....

Dag έχω και εγώ 2 μνημούλες σαν τις δικές σου, τις αγόρασα για να τις κάνω τετράδα με 2 OCZ 3700EB.

Τα αποτελέσματα : Jetway 939 turbo(VIA K8T890) ηταν 245 (3-3-3-7) error free με 3.0ν

Στην DFI ut ultra d ηταν μια ΜΟΥΝΤΖΑ, δοκίμασα διάφορα bios και οτι κόλπα μπορούα το μόνο που καταφερα ηταν να τις φτάσω 228 και πάλι η mobo έκανε τρελά.

Τέλος αφού δεν άντεξα την dfi η οποία ηταν και πιο αργή σε σχέση με την jetway που είχε και Via, αγόρασα μια jetway GT4 SLI όπου οι τα kingston μου παίζουν 244 (3-3-3-5) με 2.85v και ψιλοακούνε σε ρεύμα, όχι όπως τα winbond αλλά με 3.1v πήγαιναν 246 με λίγο σκάλισμα ίσως πάνε και λίγο παραπάνω.

Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 10:06]

Dag έχω και εγώ 2 μνημούλες σαν τις δικές σου, τις αγόρασα για να τις κάνω τετράδα με 2 OCZ 3700EB.

Τα αποτελέσματα : Jetway 939 turbo(VIA K8T890) ηταν 245 (3-3-3-7) error free με 3.0ν

Στην DFI ut ultra d ηταν μια ΜΟΥΝΤΖΑ, δοκίμασα διάφορα bios και οτι κόλπα μπορούα το μόνο που καταφερα ηταν να τις φτάσω 228 και πάλι η mobo έκανε τρελά.

Τέλος αφού δεν άντεξα την dfi η οποία ηταν και πιο αργή σε σχέση με την jetway που είχε και Via, αγόρασα μια jetway GT4 SLI όπου οι τα kingston μου παίζουν 244 (3-3-3-5) με 2.85v και ψιλοακούνε σε ρεύμα, όχι όπως τα winbond αλλά με 3.1v πήγαιναν 246 με λίγο σκάλισμα ίσως πάνε και λίγο παραπάνω.

Γιατί τόσο μούρλια η DFI βρε παιδί μου.

Τι στο καλό, Overclockers Dream είναι ή Oveclockers Nightmare ?????

Τι να πώ ρε Dag, πάντως ένα ξέρω η dfi αν σου κάτσει σε ανταμείβει με λίγο παραπάνω overclock απο τα άλλα Mobos. Aλλά έχει παιδέψει πολύ κόσμο με 20pin τροφοδοτικά και διάφορες μνήμες που δεν συμπαθεί.

Πιστεύω καλήτερα είναι να τα δόσεις τα micron και να δοκιμάσεις κάτι σε samsung μάλλον θα σου κάτσουν με τα adata.

Kαλή επιτυχία :)

Προς το παρόν εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια ....

Εβαλα τις KINGSTON παρέα με τις ADATA και έχω σύνολο 2GB μνήμης και φυσικά σε 2Τ αφού έχω 4Χ512ΜΒ...

Θα δώ άλλη μέρα τι μπορώ να κάνω...

Break να παίξω κανένα Multiplayer άν με αφήσουν τα PING της μαμημένης Forthnet...

post-153-1416072412,263_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 15:35]

TRFC 20? TRC 10? ελεος ρε.....

Καλα να μην μιλησω για το TRTW 4

^^Aυτο ακριβως!

Βαλε trfc=15,trc=8,trtw=2(ή το πολυ 3),read preamble/max async latency=6/8(ή και 7/9) και ξαναδοκιμασε..

edit:Επισης read write queue bypass=16,bypass max=7x και τελος Tras=13(μηπως ειναι πιο σταθερη σε περισσοτερα mhz)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.