pontium Φεβρουάριος 9, 2006 #61 Φεβρουάριος 9, 2006 Ωραία η πληροφορική,δεν λέω,αλλά οταν δηλώσω στο μηχανογραφικό θα την βάλω τελευταία.Εκτός το οτι υπάρχει τρομερός κορεσμός αυτού του κλάδου έχει και μεγαλούτσικη βάση.Κάποτε ήταν με τους πολιτικούς μηχανικούς,τώρα με τα πισια.Μπορείς όμως να δηλώσεις στο φυσικό και στο 3ο έτος να πάρεις ειδικότητα πληροφορικής,οπότε έχεις και τα δύο στο χέρι.Εγώ πρώτη επιλογή αυτό θα βάλω πάντως μιας και είμαι πολύ ψυχάκιας με την φυσική.
defiant Φεβρουάριος 9, 2006 #62 Φεβρουάριος 9, 2006 ^^ Μπορείς όμως να δηλώσεις στο φυσικό και στο 3ο έτος να πάρεις ειδικότητα πληροφορικής,οπότε έχεις και τα δύο στο χέρι.Εγώ πρώτη επιλογή αυτό θα βάλω πάντως μιας και είμαι πολύ ψυχάκιας με την φυσική.Εδω γελαμε και κλαιμε ταυτοχρονα.Φιλε μου μην κανεις το λαθος και πας φυσικη γιαυτο το λογο.Και οχι δεν εχει κατευθυνση πληροφορικη, Υπολογιστικη φυσικη λεγεται και ειναι στο 4ο ετος η κατευθυνση.
pallisi Φεβρουάριος 9, 2006 #63 Φεβρουάριος 9, 2006 Για να πω και εγώ δύο λόγια μιας και είμαι στο 3το έτος πια και έχω μια ιδέα για τις σχολές των ηλεκτρολόγων πιο συγκεκριμένα. Ξεκινάω αρχικά με μια διευκρίνυση νομίζω ότι οι ηλ.μηχ έχουν σίγουρα πολύ λιγότερο κομμάτι δουλείας όσων αφορά το software, όπως το καταλαβαίνουμε.Κυρίως έχει σχέση με αυτόματο έλεγχο ,μεταφορά ηλ. ενέργειας, τηλεπικοινωνιακά συστήματα και τέλος ηλεκτρονικά (αυτές είναι οι μεγαλές κατηγορίες). Τελευταία παρατηρείτε μια στροφή προς το computer eng, ειδικότερα από το ΕΜΠ και το ΑΠΘ. Από την άλλη Ξάνθη και Πάτρα έχουν παραμείνει ή καλύτερα επεκταθεί στα κλασικά ηλεκτρολογικά,ειδικά η Πάτρα. Θα μιλήσω τώρα πιο συγκεκριμένα για την δικά μου σχολή τους ηλ.μηχ Πάτρας.Αν θες να μάθεις software απλά μην την βάλεις.Για οτιδήποτε άλλο και ειδικά τομέα ενέργειας και ηλεκτρονικής η σχολή είναι κορυφαία στην Ελλάδα.Αυτά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.