saxon_747 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Δεν εμφανιζεται στην taskbar... Στo "Regional and Language options" ειναι σκιασμενη η επιλογη περι language bar. Kαμμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Απο control panel πας Regional and language options/languages/detailsΑν εχεις επιλεξει μονο μια γλωσσα το κανει αυτο,οποτε βαλε και μια δευτερη και θα σου εμφανισει το language bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Bill17 Απο control panel πας Regional and language options/languages/detailsΑν εχεις επιλεξει μονο μια γλωσσα το κανει αυτο,οποτε βαλε και μια δευτερη και θα σου εμφανισει το language bar Εχω ηδη επιλεξει Ελληνικα και Αγγλικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το ctfmon.exe από το msconfig?Αν το τρέξεις τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το ctfmon.exe από το msconfig?Αν το τρέξεις τι γίνεται? Γατα εισαι... Δεν το δοκιμασα αλλα θυμηθηκα που το απενεργοποιησα για καποιον λογο προχθες και ξεχασα να το ξαναενεργοποιησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Ενταξει, jpavly απλα δεν παιζεσαι....Πανω που θα εγραφα οτι εχω και εγω το ιδιο προβλημα (εμεινε κουσουρι απο το προηγουμενο spyware αν θυμασαι), διαβαζω την απαντηση σου και κανω αμεσως αυτο που ειπες και...τσουπ! Εμφανιστηκε!! Απλα respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Με κάνετε και κοκκινίζω... ευχαριστώ, just keep sharing the knowledge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.