Arielis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Παιδιά είχα ένα παλιό PC (Pentium 120 MHz) και είχα να το δουλέψω καιρό. Το PC το είχα αποσυνδέσει εντελώς. Σήμερα προσπάθησα να το ξανανοίξω και έτσι συνέδεσα την οθόνη ξανά (μια ADI MicroScan 3E, πρέπει λογικά να έιναι 15 χρονών!!). Μόλις όμως άνοιξα την οθόνη το λαμπάκι αναβόσβησε και μετά..το χάος! Την κλεινω ,την ξανανοίγω αλλά τίποτα! Το ζήτημα ειναι πως όταν έβαλα την TFT στο παλίο PC και το έβαλα μπροστά ,δεν έδειχνε τίποτα! Όπότε μάλλον και η κάρτα γραφικών παρέδωσε και αυτή πνέυμα! Το ερώτημα είναι που μπορώ να βρώ μια τέτοια κάρτα. Πρέπει να είναι ISA Slot!!
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2006 #2 Φεβρουάριος 4, 2006 ισως να μην τα επαιξε αλλα να προσπαθησε να προσαρμοστει στην αναλυση της TFT.γυρνωντας ξανα στην CRT ειχαν ηδη αλλαξει οι ρυθμισεις και ετσι δεν αναβε.κανε με μια λογικη σειρα ξανα την παραπανω αλλαγη στις οθονες.σε υπολογιστη γνωστου μου που εκανε το ιδιο πραγμα(εβαλε μια 19αρα μετα απο μια 14αρα και μετα στα καπακια τις ξανα-αλλαξε)καταφερα να μπω με την παλια ξανα μεσα και να αλλαξω την αναλυση σε μια που λογικα θα λειτουργουσε και στην μεγαλυτερη.και ολα δουλεψαν ρολοι.εαν θυμαμαι καλα περισσοτερο ειχε να κανει με refresh time παρα με αναλυση.ψαχτο λιγακι.........πολυ δυσκολο να καηκε απλα επειδη αλλαξες οθονη
Arielis Φεβρουάριος 4, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2006 Ευχαριστώ. Αλλά είχα συνδέσει παλιότερα τον παλιό υπολογιστή με την TFT και έπαιζε μια χαρά!! Βασικα δεν ξέρω για ποιό λόγο τα 'φτυσε η οθόνη (είχε να δουλέψει πάνω από χρόνο, αλλά δεν περίμενα να μου ρίξει και την ασφάλεια!). ’ρα το πιθανότερο είναι οτι έχει παραδώσει πνέυμα ,τόσο η οθόνη ,όσο και η κάρτα! Καμιά ιδεά για το που να βρώ;
tolis861416003225 Φεβρουάριος 5, 2006 #4 Φεβρουάριος 5, 2006 φλεαμαρκετ, στουρναρη,βαλε και καμια αγγελια,pci δεν εχει ομωσ αυτος αποκλιεται να μιν εχει pci!! παρε μια πψι πολυ πιο ευκολα θα βρεις μια τετια..
SkaL- Φεβρουάριος 6, 2006 #5 Φεβρουάριος 6, 2006 Arielis και να μην βρείς isa κάρτα λογικά το motherboard σου θα πέρνει και pci κάρτες..και όπως είπε και ο tolis86 θα βρείς ευκολότερα τέτοια κάρτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.