Jump to content

Aγορά νέου Router

kreach

Recommended Posts

Τελικά τα περισσότερα προβλήματα της ADSL 384 γραμμής μου οφείλονται στο μαμημένο router της πΟΤΕ το 520. Είχαν πει πριν από λίγο καιρό πως κυκλοφορούν διάφορα patches κ updates αλλά δε, μούφα θα ναι κ πάλι. Τέλος πάντων, στο ψητό,

ΠΟΙΟ router προτείνεται να πάρω ??? Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξω ???

Ευχαριστώ :)

Εχω το usr9106...αριστο και στις ρυθμισεις και σε ολα....

αν θες wireless παρε 9108 αλλιως 9107.δεν θα χασεις!

Μονο κατι κολληματα τρωει ωρες ωρες αλλα ολα το παθαινουν αυτο!

kreach αν θες να είναι και wireless access point κοίτα αυτό το netgear

το δουλεύω μερικούς μήνες πολύ ικανοποιημένος σε όλα. (ένα update τo έφαγε εύκολα, επιτυχώς στην αρχή αλλά αποδείχθηκε πως δεν χρειαζόταν)

Λοιπόν, έχουμε 2 υπολογιστές σπίτι. Ένας ο δικός μου κ το λάπτοπ του πατέρα μου. Το 520 έχει μια θύρα usb κ μια lan. Οπότε συνδέσαμε με usb το λάπτοπ κ με ένα καλώδιο ethernet 20m τον δικό μου. Κ έτσι ταυτοχρονα συνδεόμαστε στο ίντερνετ. Για wireless δεν το βλέπω.

Firewall δεν θέλω να έχει, ή έστω να μπορώ να το απενεργοποιώ, θέλω να κάνω fowarding στο port 6881 που δεν κατάφερα να διατηρήσω στο 520 (το κατάφερα για μια βδομάδα, αλλά το Azureus μου ξανα έπαθε Nat Error παρόλο που έκανα τις ΙΔΙΕΣ κινήσεις όπως πριν που κατάφερα κ το "ανοιξα"). Επίσης δεν ψάχνω κανένα σουπερ ντούπερ router με κουραστικά πολύπλοκο περιβάλλον.

Φτάνουν αυτά?

USR 9108 ή 9107.... Έχει firewall (όπως και τα περισσότερα routers) αλλά μια χαρά ανοιγοκλείνεις πόρτες, μην σε ανησυχεί αυτό. Switch 4 θέσεων και άμα πάρεις το 9108 έχει και wireless. Μην το λες τόσο εύκολα οτι δεν θα παίξει WiFi... Αν μπορείς να καλύψεις τη διαφορά πάρε το 9108 επειδή στο μέλλον μπορεί να σου καπνίσει να στήσεις WiFi ή να μπεις στο WiFi network της περιοχής σου. Έτσι κι αλλιώς, όσο δεν το χρησιμοποιείς μπορείς να το έχεις απενεργοποιημένο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.